bulantı için erken bebeğim :)
hiç alakası yok cnm, herkese göre belirtiler farklı...herkes kabız olmaz, herkes ağrı çekmez, herkesin göğüs sızısı falan olmaz yani...gelmedi di mi hala kırmızılar? İnşallah sen de testteki kırmızıyı görürsün yalnızca...
cnm bulantı değişiyo ama ya kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe...Allahın izniyle her şey yolunda gidecek. benim başlarda yoktu bulantım pek, yeni yeni yoğunlaştı...
beyaz, sarı, yeşil, bebe mavisi bence alternatif çok :) ama çok çok şekerler Rabbim giydirmeyi de nasip etsin[/QUOTp.tesi doktorum kan testi istedi ama adet olcam galiba hafif hafif sancilar geliyo kesin adet olcam dgilim hamis hissediyorum :-(
Lilimmmm o nasil bi vahset oyle allah cezalarini versin
aminnn bebegimmm yaaa rabbim sizedr nasip etsin inss..... Toplu tesekkur ettim ama onu kabul etmedin sanirim
ne kada mutlusunuz allahım bozmasın bizde mutlu olalımmmm
darisi basiniza canimmm
aminnn bebegimmm yaaa rabbim sizedr nasip etsin inss..... Toplu tesekkur ettim ama onu kabul etmedin sanirimbitanemsin
Kizlar babamiza birde kucuk bi mektup yazicam bana yardimci olur musunuz :26:
Kizlar babamiza birde kucuk bi mektup yazicam bana yardimci olur musunuz :26:
anaaa milet niye sustuu nerde bu devlet nerde bu millettttt
evet evet böyle bisey yazayim heyecandan venimde aklima bisey gelmiyo
yook cok guzel yazmissin canim supeeer
aminnn canim çok teşekkür edrim canimsin.... Sen tecrubeli bi annesin bol bol akil danisicam sana canim
Hamissin iste bebegim umitsizlenme artikBi soyle hamileyim diyemedim kizlar bagiramadim...kan testini beklicem
ins canim inss simdi bi aylik mi hamisim ben
kan sonucumu alinca HAMILEYIMMMMMMMMM diye bagircamHamissin iste bebegim umitsizlenme artikBi soyle hamileyim diyemedim kizlar bagiramadim...kan testini beklicem
evet evet böyle bisey yazayim heyecandan venimde aklima bisey gelmiyo
ins canim inss simdi bi aylik mi hamisim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?