inşallah bakalım.. ben iyiyim canımm ama bi kaç gündür baya geç kalkıyorum... onun dışında herşey iyi sen nasılsın canım...
kızlar bişey srucam size geçen ay ben 2 ekimde ve 28 ekimde adet oldum sanırım üzüntüden erken geldi zaten çalışma filan yapamamıştım doğru dürüst. bu ayda rastgele bişeyler yaptım 14 gün saydım adetimin üstüne ama bu akıntı durumları şaşırttı beni bana şu yumurtlama dönemi ve sonrası akıntı dönemini söylebilrimisiniz kafamı toparlıyamıyorum bildiklerimide unuttum rica etsem bildiklerinizi benimle paylaşırmısınız..... yoğunluğu çok tan aza doğru devam eden ama bitmeyen bi akıntım var hala......
halsizlikmi var canım aman hasta filan olmada... bende iyi canım be ne olsun araya cenaze girince çalışmalar olmadı pek zaten ekim ayında 2 defa adet gördüm bu ayda 24 kasım da bekliyorum işte rastgele bi çalışma yaptık işte....
ayyy esrarengizimmmm canim benim teşekkür edrim rabbin sanada göstersin insssss darısı başına:124::124::124::124::124:
ay aminn inşallahh canımm
açar açmaz icranımın hamile olduğunu öğrendim kaldım böle walla
onu diğer topikten tanıyorum. yaklaşık 1 yıldır tanıyorum onu. ki o benden daha ewel bekliyordu ona okadar sevindimki anlatamam.. Darısı bizlerin başına inşallahhhh
ayyy esrarengizimmmm canim benim teşekkür edrim rabbin sanada göstersin insssss darısı başına:124::124::124::124::124:
Not:az once uyukluyordum uzerime öküz oturmuş gibi
senin adet dongunun aynısın ben yaşamıştım bi ayda 2 kere olmuştum temmuzun başı ve sonunda olmuştum... hatta ağutosta olurum die bekliyodum ağustosta hasatalanmadım sonraki ayda dedim hamileyim galiba die sevinmiştim bi bakatım eylülün 1nde hastalanmıştım.. moralim çok bozulmuştu günlerim baya kaymıştı benim ama korunmayı bıraktıktan sonra boyle duzensızlıklerın olması normalmiş sanırım vucut kendını hamılelıge hazırlıyomuş.. baktım eylulde cok uzuldum bu sefer takmadım bıle ekımde bebişim geldi sonra belkı senın vucudunda hazırlık yapıyodur... cunku senın yasadıklarını bende yasadım... anlayabılıyorum..
başın sagolsun canım bu arada... benım ıcıme doguyo sen aralıkta belkı hamiş kalıcan....sana yazarken bole bısey dogdu ıcımee... yenıyıla hamiş olarak gırcenn... bencee...
gözümü açamıyorum elam yaaa
ay inş canım ya 2014 e hamiiş olaral girmek istiyorum :)
sen hamişmisin ya canım çok özür dilerim ama inan bu ara hiçbirşeyi aklımda tutamıyorum. inş. canım ya bende kalırım.....
bna kimse demiyo hamiş kalcan içme dgdu diyee
zeycanım merak ediyorum seni kırmızılar gelmedi senin galibaaa... bence hamiş olabilirmisinn kııssss....test yapmadınmıı aayyy çookk mereklandımm bakkkk.......
olsun canımm benımm onemlı degıl kafan dagınık bugunlerde bellı... takma kafana...gucenmedımkııı...
hadi ben deyim allahım inş. bu ay sana hamiş kalmayı nasip eder AMİNNNNNN Bu biraz dua oldu ama idare et:)
Bence Zeycanda hamile ,test yapmadı ama tüm belirtiler var onda
Allah'ım O'ndan da güzel nimetini esirgemez inşallah !!
bna kimse demiyo hamiş kalcan içme dgdu diyee
saol bacımda bu ay biz korunduk hgs dolayı dr bu ay korunun dedi yani bu ay umut yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?