Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah bakalım.. ben iyiyim canımm ama bi kaç gündür baya geç kalkıyorum... onun dışında herşey iyi sen nasılsın canım...

halsizlikmi var canım aman hasta filan olmada... bende iyi canım be ne olsun araya cenaze girince çalışmalar olmadı pek zaten ekim ayında 2 defa adet gördüm bu ayda 24 kasım da bekliyorum işte rastgele bi çalışma yaptık işte....

senin adet dongunun aynısın ben yaşamıştım bi ayda 2 kere olmuştum temmuzun başı ve sonunda olmuştum... hatta ağutosta olurum die bekliyodum ağustosta hasatalanmadım sonraki ayda dedim hamileyim galiba die sevinmiştim bi bakatım eylülün 1nde hastalanmıştım.. moralim çok bozulmuştu günlerim baya kaymıştı benim ama korunmayı bıraktıktan sonra boyle duzensızlıklerın olması normalmiş sanırım vucut kendını hamılelıge hazırlıyomuş.. baktım eylulde cok uzuldum bu sefer takmadım bıle ekımde bebişim geldi sonra belkı senın vucudunda hazırlık yapıyodur... cunku senın yasadıklarını bende yasadım... anlayabılıyorum..

başın sagolsun canım bu arada... benım ıcıme doguyo sen aralıkta belkı hamiş kalıcan.... sana yazarken bole bısey dogdu ıcımee... yenıyıla hamiş olarak gırcenn... bencee...

Esrammm

canım bak Hicranımız hamile

İnşallah sıra sende, sabır herşeyin ilacı ,sakın moralini bozma Rabbim vakti gelince veriyor çok şükür.

kızlarrrr biz bebişimle yurususe cıkıcaz bıraz burda hava çok guzelll... benim gibi hamiş arkadaşlar yuruyusu hamılelıgınız boyunca ıhmal etmeyın.. hamılelıkte cok ıyı yurumek... yıne gorusmek dılegıyle opuldunuzzz fıstıklaaarrrrrrrr.....

sen hamişmisin ya canım çok özür dilerim ama inan bu ara hiçbirşeyi aklımda tutamıyorum. inş. canım ya bende kalırım.....

zeycanım merak ediyorum seni kırmızılar gelmedi senin galibaaa... bence hamiş olabilirmisinn kııssss.... test yapmadınmıı aayyy çookk mereklandımm bakkkk.......

Bence Zeycanda hamile ,test yapmadı ama tüm belirtiler var onda

Allah'ım O'ndan da güzel nimetini esirgemez inşallah !!

bna kimse demiyo hamiş kalcan içme dgdu diyee

ayyyyyyyy kıyamam sana bennn yaaa... allah sanada topıktekı herkesede yenı yıl hedıyenız olsun bebişleriniz size inşallahh... ben hepınız adına hıssedıyorum umudunuzu yıtırmeyın 2014te bebiş yagmuru yagar inşallah bu topıgeee.. canlarııııımmmmmmmmmm... ben çıktımmm opuldunuzzzzz..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…