aa çok garip kaç dk sora çıktı bu belirsiz çizgi merak ettim 10 dk dan sorası geçersiz diebiliyorum ama...
inşallah arkadaşım.sana da hayırlı olsun.biz daha 3-4 aydır deniyoruz.bu bilgi yanlış canım 14.gunu ortalama olarak alıyorlar....rabbim senin de yüzünü güldürsün ins
hayir canim hsg rahim filmi nette arastir.... Ama yazilanlar korkutmasın seni benim güç agrım olması
bence git bi kaç test al her gun yap koyulasirsa süper
hayir canim hsg rahim filmi nette arastir.... Ama yazilanlar korkutmasın seni benim güç agrım olması
Azapcicegimmm canim estradiol yuksek sanirum senin
yok canım 10 dk sürmedi ama doruluğundan emin deilim daha doğrusu inanamıyorum :)) daha 6 gün var
teşekkür edrim canım darısı başına...benim 18ay sonra oldu şükürler olsun
bence git bi kaç test al her gun yap koyulasirsa süper
yarın kan testi yaptırsam çıkar dimi yaptırsammı böyle işkence çekmek gibi bişey netleşirmi sizce.....
test yaptırma canım sakin ve sabırla beklemeni rica edeceğim. çünkü sonra testte hamile olduğun çıkıyor ve sonra kimyasal gebelik yaşayıp kendini çok kötü hissediyorsun. en azından gününün geçmesini bekle derim.
yok canim sen simdi git kan tahlili yapar belki burde yumurta rezervine bakabilir adetin bitince filmi cektir dr sor istersen birde
e2 canim est kisaltmasida....
bana az once on gun gecer gecer diodunnn
bana az once on gun gecer gecer diodunnnne oldu sekerimmmm [/QUO
( nasıl geçecek hicranımmmm.... aldım boyumun ölçüsünü :)
e2 canim est kisaltmasida....
bana az once on gun gecer gecer diodunnnne oldu sekerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?