Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tmm canım artık bu adetimden sonra ne gerekiyorsa yaptırmaya karar verdim aşılama fln ne gerekiyorsa yaptırcam sen nasılsın

ozelde pahali canim 150-400 tl arasi değişiyor burda istersen gittigin hast bugün sor fiyat uygun gelirse orda cektir tuzluysa devlette cektir

tmm bitanem bizim devlette ilgi sıfır kac aydır bı kan tahlılıme bakan doktor olmadı yaaa özele bı gıdeyım de allahın ıznıyleee yatrayım nolcak mıllet ne paralar harcıyor sende bol bol dua et bitanem hamılelerın duası tutarrrrrrrr

canim umudunu hic yitirme beni ve yasadiklarimi dusun ins en kisa zamanda sende yasayacaksin... Cok istiyorum senin anne olmani diger kizlar gucenmesinde uzun sure beklemek çok zor cooooooook rabbim önce bekleyenlere versin

canım daha kesin değil inş. adetim gecicek ve kan testiyle kesinlecek inş.ama bi umut var gibi :))

ya ben bi de çok kötü birşey yaptım kendimi berbat hissediyorum.dün 10. günümdü.yumurtlama oldu ama galiba çünkü dediğim gibi epey sancım oldu ateşim oldu.ilişki de oldu sabah.ama ben dün akşam içki içtim.öyle içen biri değilim sık ama dün içtim işte.salak gibi.çok moralim bozuk.kendimi çok kötü hissediyorum.içmemeliydim.

tmm canım artık bu adetimden sonra ne gerekiyorsa yaptırmaya karar verdim aşılama fln ne gerekiyorsa yaptırcam sen nasılsın

Iyiyim cnm bende kafami dagitmaya calisiyorum :)))takmamaya felan calisiyorum.
En azindan caba gosteriyorum diyimm
Sen dedigim gibi ne gerekiyorsa yaptir artik gerisi Allaha kalmis.
Hormon ve ultrasonla baktirdiysan rahim filmi var sirada.onuda cektir erteleme.

canim benim dr ozel ... Ama univ hast calisiyo prof orda ogretim uyesi tahlil film vs hast yaptiriyorum ucretsiz sonra.muayenehanesine gidip muayene oluyorum her muayenede ucretini oduyorum bu benim icin çok iyi oldu bi ara iğne kullandım iste bin liradan fazla tutuyordu dr m bana rapor cikardi 250lt ye aldim ilaclari ozelde rapor falan yoook yani bi yönden iyi

kuzum ya bi gorseydim bebisimi rahatlicamda

Kalbini ferah tut canım.. kötü şeyler düşünme.. inşallah o günleri de göreceksin. Sabır her şeyin başı o yüzden her şey tıkırında ilerleyecek Allah 'ın izni ile.. daha çokkk sabırsızlıkla bekleyeceğin günler gelecek.. doğması, emmesi, ilk diş, ilk emekleme, ilk yürüme, anne demesi daha bir sürü şey.. biz sabırla onların büyüdüğünü bekleyeceğiz inşallah... o yüzden sabır....

canim umudunu hic yitirme beni ve yasadiklarimi dusun ins en kisa zamanda sende yasayacaksin... Cok istiyorum senin anne olmani diger kizlar gucenmesinde uzun sure beklemek çok zor cooooooook rabbim önce bekleyenlere versin

Uzun sure beklemek gercekten zor canim seni cok iyi anliyordum ben.yani uc bes aylikken hic bu kadar koymuyo da 1 sene dolunca farkli dusunuyor insan.
Cok saol bebegim insallah dedigin gibi daha fazla beklemeden gelir bebisim.
Inan cok ama cok sevindim sana.bende agustos sonu cektirmistim hsg yi senin gibi.

tatlım saol Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah....

Hamileyimmmmmmm kizlaaaarrrrr hamileyimmmm hala inanamiyorum kan testim pozitif cikti sizi teyze yapiyorummmmmmmmm :-d :-d :-d

Hamileyimmmmmmm kizlaaaarrrrr hamileyimmmm hala inanamiyorum kan testim pozitif cikti sizi teyze yapiyorummmmmmmmm :-d :-d :-d

ayyyyyyyyy çok sevindim canım yaaaaaaa.. İnşallah sana tutunur bebişin... tebriklerrrrrrrrrrrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…