birlikte gecircez canim bol bol dualarla
yok canim sen simdi git kan tahlili yapar belki burde yumurta rezervine bakabilir adetin bitince filmi cektir dr sor istersen birde
ozelde pahali canim 150-400 tl arasi değişiyor burda istersen gittigin hast bugün sor fiyat uygun gelirse orda cektir tuzluysa devlette cektir
Selam kizlaaarrr.nasilsinizz.
Hicranimm tekrar hayirli olsun bebegim.tum h.sonu seni dusundum bana umut oldun:))
Bi hamis daha var sanirsamm ebruuu tebrik ederim.insallah bebisleriniz simsiki tutunurrr canlarim.
Zeycamnn ins.sende guzel haberler verirsinn.
Lility cnm sende kontrole gitmisin bi rahim filmi cektir bencede.
ozelde pahali canim 150-400 tl arasi değişiyor burda istersen gittigin hast bugün sor fiyat uygun gelirse orda cektir tuzluysa devlette cektir
canim umudunu hic yitirme beni ve yasadiklarimi dusun ins en kisa zamanda sende yasayacaksin... Cok istiyorum senin anne olmani diger kizlar gucenmesinde uzun sure beklemek çok zor cooooooook rabbim önce bekleyenlere versinSelam kizlaaarrr.nasilsinizz.
Hicranimm tekrar hayirli olsun bebegim.tum h.sonu seni dusundum bana umut oldun:))
Bi hamis daha var sanirsamm ebruuu tebrik ederim.insallah bebisleriniz simsiki tutunurrr canlarim.
kuzum ya bi gorseydim bebisimi rahatlicamda
tmm canım artık bu adetimden sonra ne gerekiyorsa yaptırmaya karar verdim aşılama fln ne gerekiyorsa yaptırcamsen nasılsın
birlikte gecircez canim bol bol dualarla
canim benim dr ozel ... Ama univ hast calisiyo prof orda ogretim uyesi tahlil film vs hast yaptiriyorum ucretsiz sonra.muayenehanesine gidip muayene oluyorum her muayenede ucretini oduyorum bu benim icin çok iyi oldu bi ara iğne kullandım iste bin liradan fazla tutuyordu dr m bana rapor cikardi 250lt ye aldim ilaclari ozelde rapor falan yoook yani bi yönden iyi
kuzum ya bi gorseydim bebisimi rahatlicamda
canim umudunu hic yitirme beni ve yasadiklarimi dusun ins en kisa zamanda sende yasayacaksin... Cok istiyorum senin anne olmani diger kizlar gucenmesinde uzun sure beklemek çok zor cooooooook rabbim önce bekleyenlere versin
canım daha kesin değil inş. adetim gecicek ve kan testiyle kesinlecek inş.ama bi umut var gibi :))
Hamileyimmmmmmm kizlaaaarrrrr hamileyimmmm hala inanamiyorum kan testim pozitif cikti sizi teyze yapiyorummmmmmmmm :-d :-d :-d
Testini gordum simdi silik cizgi cikmis.
Insallah kandada cikar cnmm , cok sabirsizlanirsin simdi hadi bakalim guzel haberlerle don
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?