Hamileyimmmmmmm kizlaaaarrrrr hamileyimmmm hala inanamiyorum kan testim pozitif cikti sizi teyze yapiyorummmmmmmmm :-d :-d :-d
Hamileyimmmmmmm kizlaaaarrrrr hamileyimmmm hala inanamiyorum kan testim pozitif cikti sizi teyze yapiyorummmmmmmmm :-d :-d :-d
ayyyyyyyyy çok sevindim canım yaaaaaaa.. İnşallah sana tutunur bebişin... tebriklerrrrrrrrrrrrrr....
var var şekerim hayırlı olsun :)
inşallah canım ya hiç umdum yoktu walla oluverdi
canım daha düşük çıktı değerim yeniymiş ama doktor korkma %100 hamilesin dedi perşembe gene çağırdı teste yükseldimi diyeciddimisin ne güzel ne bereketli bir ay oldu bu ay maşallah diyelim hepimiz yavrucuklarımıza nazar değmesin
kaç çıktı şekerim değerin
neler çektim walla ya çok stresliydim ve hiç belirtimde yoktu ama bebiş gelmişkıızz şu kendini yiyip bitiren senmiydin bakiiim bi aralar okurken rastladıydım sankii
bak gelmiş bile bebişin boşuna azap ettin kendine Haydi hayırlı olsun bakalım Allah tamamına erdirsin
offf süper bi gun ya çokçok sevindim canım hayırlsı olsun :)
bana kimse cevap vermediğine göre onaylamadınız siz de değil mi.çok moralim bozluldu.çok yanlış yaptım.içim karardı şimdi.
kızz kesin yok diyodum geçmişi okudysan hiç beklemiyodum geldi meleğim annesine yaa ainanamıyorum ben hamilemiyim yaaaa oyyyyzaten bebişler umutsuz olduğun ve sabırlı olduğun zaman geliyor canım benim.. sizlere takıldığım ilk günden beri söylüyorum. panik yapmak yok diye.. herşeyin başı sabır diye.. Allah hepimizin gönlüne göre versin Amin...
canım benim ewet ne stresti walla kendimi yedim bitirdim ama çok sewindim kocişe dayanamadım soyledimBende yeni girdim topige yaa ust uste haberler masallah.
Kan testi vercem demisin en son merak etmistimm.
Cok guzel bir haber bu canim yaa ne cok strees yapmistin olmadi diyee.
Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim.
Cok ama cok sevindimmmm
hadiyin halayıma kızlaaaarrrroy hadi gözün aydınn RABBİM kucagınıda doldursun inş
hadin halayaaa buda senin için olsun canımm
:92::92::92::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ne sormuştun ki bacım gözümüzden kacmıştr yoksa cvp verirdik balımm
bana kimse cevap vermediğine göre onaylamadınız siz de değil mi.çok moralim bozluldu.çok yanlış yaptım.içim karardı şimdi.
kızz kesin yok diyodum geçmişi okudysan hiç beklemiyodum geldi meleğim annesine yaa ainanamıyorum ben hamilemiyim yaaaa oyyyy
canım benim ewet ne stresti walla kendimi yedim bitirdim ama çok sewindim kocişe dayanamadım soyledim
hadiyin halayıma kızlaaaarrrr
kızz kesin yok diyodum geçmişi okudysan hiç beklemiyodum geldi meleğim annesine yaa ainanamıyorum ben hamilemiyim yaaaa oyyyy
canım benim ewet ne stresti walla kendimi yedim bitirdim ama çok sewindim kocişe dayanamadım soyledim
hadiyin halayıma kızlaaaarrrr
ben dün gebe kalma ihtimalim yüksekti ve içki içtim.çok korkuyorum.ya olduysa.bunca dualarla istediğim bebeğimi böyle mi karşılamış olacağım bedenime?çok büyük hata ettim.zamanı geri de getiremem.çok üzgünüm.
şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttt hamileler anne adylarıı bizede bol bol dua edin nolurrrrrr
cekmezmiyiz halayıııııııııııı hadinn hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kalkın bacılarrrr sıra bize geliyoo inşşşşşşşşşşşşşş[SUB] :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::92::92: [/SUB]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?