Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm üzüldüm bebişine ama neyse ki diğer minişin seninle...kalp atışını da duymuşsun ayyy çok güzel yaaa

İnsallah bitanemmmm ne guzel dedin valla insallah gorcez o gunlri kv de gozlerinin onu mor dio oda sormuyo artik birseyy hamikelikle ilgili hayatim duzene gircek sanirim

tabi ki dualarımıza devam edecez ama sen de güçlü olacaksın anlaştık mı? bebeğim diyo ki psipsiko teyzem üzülmesin arkadaşım yakında gelecek göbişine diyo ona göre...

İnşallah bebeğimmmmmm... Yanımda olun yeter:)
Gözün Aydın canım Allah diğer bebeğine sağlık versin...

canımmm Allah dıgerıne sağlık uzun ömür versın ınsallah rabbım bebegınızı sıze bagıslasın canım

1112 ve ebrulale ve beeen

seni biliyodumdu 1112 ve ebrulaleyi bilmiyodum çok sevindim valla darısı bebiş isteyenlerin başına, ben demiştim kasımda patlama yaşanacak diye ve kasımın bitmesine daha çok var , şimdiden 3 hamile haberi içimden bir his zeycan da hamile diyo, hadi bakalım hayırlısı gelsin yeni hamişlergelsin yeni bebişler

İnsallah bitanemmmm ne guzel dedin valla insallah gorcez o gunlri kv de gozlerinin onu mor dio oda sormuyo artik birseyy hamikelikle ilgili hayatim duzene gircek sanirim

gorucez canım tabı Allahın ıznıyle rabbım ol dedikten sonra oluverir. sormasın tabı canım ya hamıs olunca siz soyluceksınız zaten gırsın tabı canım hersey düzene ve yoluna gırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…