- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Kızlarrrr bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum hatta iki kalp atışı duyacakmışım...topiğin ilk ikiz bebebekleri gelicekti, ama maalesef birirnin 6. haftada gelişimi durmuşneyseki diğeri sağlıklıydı 7+5 haftadayız darısı yeni hamiş arkadaşlarıma inşallah kalp atışlarını duyarsınız canlarımmm
canımm ınsan ıster ıstemez uzuluyor tabıkı üzülmez mı ama demek hakkımızda oylesı hayırlısymıs rabbım caresız dert vermesın ınsallahh. tedavı surecınden sonra hersey güzel olucak Allahın ıznıyle burda hamılelık konuları konuşup durcaz su ayımdayım kalp atışını dusygum falan o gunlerı gorucez ıns Allahın ıznıyle canım
cnm üzüldüm bebişine ama neyse ki diğer minişin seninle...kalp atışını da duymuşsun ayyy çok güzel yaaa
bisde seni optuk teysesibebisim senin bebisini gormus yakinda gelecekmiş gobusune
dovmez teysesi yaaa kiyamaz kardesineeee
tabi ki dualarımıza devam edecez ama sen de güçlü olacaksın anlaştık mı? bebeğim diyo ki psipsiko teyzem üzülmesin arkadaşım yakında gelecek göbişine diyo ona göre...
Gözün Aydın canım Allah diğer bebeğine sağlık versin...Kızlarrrr bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum hatta iki kalp atışı duyacakmışım...topiğin ilk ikiz bebebekleri gelicekti, ama maalesef birirnin 6. haftada gelişimi durmuşneyseki diğeri sağlıklıydı 7+5 haftadayız darısı yeni hamiş arkadaşlarıma inşallah kalp atışlarını duyarsınız canlarımmm
Kızlarrrr((((((
Nolduuuuu bebegimmm
İnşallah bebeğimmmmmm... Yanımda olun yeter:)
Gözün Aydın canım Allah diğer bebeğine sağlık versin...
olacak bebeğim umudunu hiç kaybetme küçük tedaviler bi bebek getirecek sanadovmez teysesi yaaa kiyamaz kardesineeee
Kardeside onu cok sevcekkk bi gelseee soyle evimiz senlenseeee gerck bi aile olsakk
Kızlarrrr bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum hatta iki kalp atışı duyacakmışım...topiğin ilk ikiz bebebekleri gelicekti, ama maalesef birirnin 6. haftada gelişimi durmuşneyseki diğeri sağlıklıydı 7+5 haftadayız darısı yeni hamiş arkadaşlarıma inşallah kalp atışlarını duyarsınız canlarımmm
Öle tabiki bazen çok umutlaniorum Bazende böle oluorum. .umutsuz olma canım bende öyle diyordum hic olmayacakmis gibi gelirdi rabbim en doğru zamanı biliyor
1112 ve ebrulale ve beeen
İnsallah bitanemmmm ne guzel dedin valla insallah gorcez o gunlri kv de gozlerinin onu mor dio oda sormuyo artik birseyy hamikelikle ilgili hayatim duzene gircek sanirim
Kardeside onu cok sevcekkk bi gelseee soyle evimiz senlenseeee gerck bi aile olsakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?