Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben goremiyom bari siz gorun takvimimi... Bana her gun yazin olur mu bebegim ne kadar olmus bana aktarın ben göremiyorum

kürtajdan sonra çok uğraşıyormuş insanlar diye okudum kız bende... ayyy inşallah yaaa....

yok canım sen kafana takma kişiden kişiye dr dan dr değişir böyle şeyler.. ben kasım ayında bebişimi aldırmıştım. ocak ayında tekrar hamile kaldım.. inşallah senin bebiş de seni fazla bekletmez...

hakkınızda hakkımızda hayırlısı olsun canım benımmmmm

İnsallah bitanem allah razi olsun iste uzulmemeye calisiyrum ama elimde degil biraz halsizim bugun gecse belki iyi olurum insallah hemen gelir kusum

yok canım sen kafana takma kişiden kişiye dr dan dr değişir böyle şeyler.. ben kasım ayında bebişimi aldırmıştım. ocak ayında tekrar hamile kaldım.. inşallah senin bebiş de seni fazla bekletmez...

anladım canım inşallah dediğiniz gibi olur... korkum yok kalır mıyım kalmaz mıyım diye de yine aynı şey olur mu diye korkum... hayırlısı olur inşalllah...

Ben goremiyom bari siz gorun takvimimi... Bana her gun yazin olur mu bebegim ne kadar olmus bana aktarın ben göremiyorum

Hücrelerin en üst tabakası (ektoderm) sıkışarak notokord denilen bir oluk, boşluk oluşturur. Bebeğin omurgası, bel omurgası kemikleri ve bu kemikler arasındaki disk dokuları burada oluşur. Bebeğin sinir sistemi tüpleri ve kalbi oluşmaya başlar. Ayrıca kan dolaşımı bu günlerde başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 0,4 mm dir.

bebegimmmmmmm ben de seni çoooook özledim arada kaynıyoruz hep yaaa, bi konuşamadık, yazdığını da görmedim ya kusura bakma cnm...napıyosun kuşum? keyifler nasıl?

iyi olmaya çalışıyorum bebeğimmmmmm şu bekleme süreci bitsede oldu mu oldu mu diye bende başınıza ekşisemmmmm bende sürekli soru sorsam... çok sıkıldım hemen bir ay sonrasına gitmek istiyorummm.. sen nasılsın bebişin nasıllll yer onu teyzesiiiiii...

geçer cnm geçerrrr, azıcık sabır sadece... bence bu kez çok bekletmicek minişin, Allahın izniyle gelecek çabucak. Benim miniş iyi şimdilik teyzesi arada gezmeye gidiyoruz, arada bulantı, mide yanması yapıp ben burdayım diyo :) 2 hafta sonra ikili test var ben de heyecanla onu bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…