kürtajdan sonra çok uğraşıyormuş insanlar diye okudum kız bende... ayyy inşallah yaaa....
hakkınızda hakkımızda hayırlısı olsun canım benımmmmm
gördüm cnm testini, basbayağı hamişsin cnm, sen yine de istiyosan batı bekle ama beta hcg ile zaten çıkar ortaya...hayırlısı olsun, inşallahhhh gelir bebişin sağlıkla sıhhatle...
ayy cnm ne desem bilemedim ama en azından doktor neyin ne olacağını söylemiş, inşallahhh tedaviden hemen sonra gelir bebişin...
seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmdedimmmmm duymadın
İnsallah bitanem allah razi olsun iste uzulmemeye calisiyrum ama elimde degil biraz halsizim bugun gecse belki iyi olurum insallah hemen gelir kusum
yok canım sen kafana takma kişiden kişiye dr dan dr değişir böyle şeyler.. ben kasım ayında bebişimi aldırmıştım. ocak ayında tekrar hamile kaldım.. inşallah senin bebiş de seni fazla bekletmez...
Ben goremiyom bari siz gorun takvimimi... Bana her gun yazin olur mu bebegim ne kadar olmus bana aktarın ben göremiyorum
bebegimmmmmmm ben de seni çoooook özledim arada kaynıyoruz hep yaaa, bi konuşamadık, yazdığını da görmedim ya kusura bakma cnm...napıyosun kuşum? keyifler nasıl?
ayyy bebişim çok teşekkür edrim her gün birine sorarım artik sıkarım sizi
seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmdedimmmmm duymadın
canımm benımm sen bugun ıyıce dınlen ıns hersey yoluna gırıcek Allahın ıznıylee
hicranım takvimin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Ben goremiyom bari siz gorun takvimimi... Bana her gun yazin olur mu bebegim ne kadar olmus bana aktarın ben göremiyorum
iyi olmaya çalışıyorum bebeğimmmmmm şu bekleme süreci bitsede oldu mu oldu mu diye bende başınıza ekşisemmmmm bende sürekli soru sorsam... çok sıkıldım hemen bir ay sonrasına gitmek istiyorummm.. sen nasılsın bebişin nasıllll yer onu teyzesiiiiii...
teşekkür ederim bebeğim dadlummm darisi basina en sagliklisindan
ooo iyi canim ii
İnsallah bebegm kv de aradi yemeklri cok yapmis bende gidelim bari dedim oraya geldim net cekiyr burda da cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?