ayyy bebişim çok teşekkür edrim her gün birine sorarım artik sıkarım sizi
olacak bebeğim olacak.... Bebegi mi opim kuzum anlamadimooo iyi canim ii
Takvim guzel olmus bebegim insallah hayirli zamanda bizim de olur
ıyı yapmışsın canım ceksın tabııı nett senden bızı mahrum bırakmasın :)
aman sağlıklı olsun da insan herşey katlanır canım yaa... iyi olun yeter....geçer cnm geçerrrr, azıcık sabır sadece... bence bu kez çok bekletmicek minişin, Allahın izniyle gelecek çabucak. Benim miniş iyi şimdilik teyzesi arada gezmeye gidiyoruz, arada bulantı, mide yanması yapıp ben burdayım diyo :) 2 hafta sonra ikili test var ben de heyecanla onu bekliyorum...
teşekkür ederim bebeğim dadlummm darisi basina en sagliklisindan
olacak bebeğim olacak.... Bebegi mi opim kuzum anlamadim
aman sağlıklı olsun da insan herşey katlanır canım yaa... iyi olun yeter....
heyecanlı bir süreççç...
aglamakk yooook
Biz yanindayiz:13:
Tsk ederimm bebegimm cook sagolun biras aglamistimm ama gecti
ayyy amannn şimdiden değişiklikler var desene.. canım benim okadar sevindim anlatamamayyy esrarengizimmmm canim benim teşekkür edrim rabbin sanada göstersin insssss darısı başına:124::124::124::124::124:
Not:az once uyukluyordum uzerime öküz oturmuş gibi
Esrammm
canım bak Hicranımız hamile
İnşallah sıra sende, sabır herşeyin ilacı ,sakın moralini bozma Rabbim vakti gelince veriyor çok şükür.
bisde seni optuk teysesi
ama bebişim diyo ki psipsiko teyzem de çok iyi olsun...dualarımdasın cnm benim, inan bana her şey çok çok çok güzel olacak.
bebeğin benim meleğimi öpsün koklasın.... iyi olacağımmm siz yanımda olduğunuz sürece iyiyim canım desteğiniz için teşekkürler.. canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... dua et benim için...
ediyorum canım allah sizede nasip etsin inş. sizinde hamileyim haberleriniz alalım inş...
tebrik ederim kizlar hamileymissiniz darisi bizlere bende geldim halayabitanem çoooookkk mutluyum ya inanamıyorum hala ben anne olucam inşllah size hep dua edicem:119::119::119::118::118::118::124::124::124::124:
umut hep olsun canım hiç vazgeçme...ve kendine ii bi dr bul bence canim elbet senin de olacak içini gönlünü ferah tut o bebek o gobuse gelecek
ayy canim üzüldüm sağlık oldun sıkma canını biri yeter o sağlıklı buyusunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?