Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aman sağlıklı olsun da insan herşey katlanır canım yaa... iyi olun yeter....

teşekkür ederim bebeğim dadlummm darisi basina en sagliklisindan

heyecanlı bir süreççç...

Tsk ederimm bebegimm cook sagolun biras aglamistimm ama gecti

canımm ınsan ıster ıstemez uzuluyor tabıkı üzülmez mı ama demek hakkımızda oylesı hayırlısymıs rabbım caresız dert vermesın ınsallahh. tedavı surecınden sonra hersey güzel olucak Allahın ıznıyle burda hamılelık konuları konuşup durcaz su ayımdayım kalp atışını dusygum falan o gunlerı gorucez ıns Allahın ıznıyle canım

ayyy esrarengizimmmm canim benim teşekkür edrim rabbin sanada göstersin insssss darısı başına:124::124::124::124::124:

Not:az once uyukluyordum uzerime öküz oturmuş gibi
ayyy amannn şimdiden değişiklikler var desene.. canım benim okadar sevindim anlatamam inşallah bende en yakın zamanda hamileyimmmmm diye sizlere haber veririm.. inşallah.. ama bana ışık oldun diyebilirim. umutsuzlanmamak gerektiğinin en canlı kanıtı oldun canım sen bana.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. bizlerede sağlıkla hamile kalmayı.

Esrammm

canım bak Hicranımız hamile

İnşallah sıra sende, sabır herşeyin ilacı ,sakın moralini bozma Rabbim vakti gelince veriyor çok şükür.

ablammmmm Allah razı olsun sıra ikimizin olsun inşallah.. bu ay inşallah beraber hamileyizzz deriz
ewet gerçekten icranımın hamile kalması banada sabrın sonunun selamet olduğunun kanıtı oldu. Rabbim çok bekletmesin inşallahh

ama bebişim diyo ki psipsiko teyzem de çok iyi olsun...dualarımdasın cnm benim, inan bana her şey çok çok çok güzel olacak.

bebeğin benim meleğimi öpsün koklasın.... iyi olacağımmm siz yanımda olduğunuz sürece iyiyim canım desteğiniz için teşekkürler.. canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... dua et benim için...

bebeğin benim meleğimi öpsün koklasın.... iyi olacağımmm siz yanımda olduğunuz sürece iyiyim canım desteğiniz için teşekkürler.. canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... dua et benim için...

tabi ki dualarımıza devam edecez ama sen de güçlü olacaksın anlaştık mı? bebeğim diyo ki psipsiko teyzem üzülmesin arkadaşım yakında gelecek göbişine diyo ona göre...

ediyorum canım allah sizede nasip etsin inş. sizinde hamileyim haberleriniz alalım inş...

bitanem çoooookkk mutluyum ya inanamıyorum hala ben anne olucam inşllah size hep dua edicem :119::119::119::118::118::118::124::124::124::124:
tebrik ederim kizlar hamileymissiniz darisi bizlere bende geldim halaya

Kızlarrrr bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum hatta iki kalp atışı duyacakmışım...topiğin ilk ikiz bebebekleri gelicekti, ama maalesef birirnin 6. haftada gelişimi durmuşneyseki diğeri sağlıklıydı 7+5 haftadayız darısı yeni hamiş arkadaşlarıma inşallah kalp atışlarını duyarsınız canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…