bende cok sevdim besteni.... :)
sende kendine iyi bak, is görme kocisin yapsin herseyi :)
iyi aksamlar canim yarin ayni saate ayni yerde bulusmak üzere...hosca kalin...öptüm siz
gaynanaya söylemek lazım hee
bende cok sevdim besteni.... :)
sende kendine iyi bak, is görme kocisin yapsin herseyi :)
iyi aksamlar canim yarin ayni saate ayni yerde bulusmak üzere...hosca kalin...öptüm siz
.d.d. sağol cnm. Isin içine kaynana girince cok güzel beste yapiorum:)
yok canim ilaç kullanıyorum klomen +duphaston...tabi vesile bu...birde hsg nin faydası oldu canım iki assy sonra hamile kaldım
inşallah tatlım !!!!!11 hoşçakall
yaaa evet bencede
:))))) onlar bize o kdr cadilik yapıyorlar biz onlara bir beste yapmisim çokmu .d
kaynana duygusunu yaşamadım canım bilmirum ..eşimin annesi ölmüş yıllar önce bir tek görümcem var birde yeğenleri o kadar
iki kere adet gördüm hsgden sonra canım
iki kere adet gördüm hsgden sonra canım
cicimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
neden olmasın canim psipsikomunda böyle olmuştu
yess bebeğim ben hsgden sonra bir kez adet oldum ama biz o ay çok kalabalık bir grup tatildeydik hiç çalışma olmadı diyebilirim...neden olmasın canim psipsikomunda böyle olmuştu
Kızlar yaaa gozumu kasima mandallayacam istemsiz kapaniyo
evlenmeden hiç korunmadıgına emin misin? hani evlenmeden gebelikten korkar genelde kadınlar da o yüzden soruyorum.
bence doktora gitmek için 10 ay yeterli, doktorlar bir sene diyor ama mesela ben bu ay da olmazsa aralık ayında yani 6. ayda doktora gidecegim ama bizim yaşlarımız daha ileri..
senin için baktım 20 tl falan da var yaz int çıkıyo zaten...
evet canım çok saol bende o civarlarda buldum.fakat eczanelerden araştırp alamazsam internetten almayı düşünüyorum.internetten bişey almayı mecbur kalmadıkça sevmiyorum.sen nasılsın nasıl gidiyor annelik kaçıncı haftadaydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?