Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hicraaannn ben persembe guni gidicem ya dr a kese gorulmez dimi daha kizlar bilen war mi

Hicraaannn ben persembe guni gidicem ya dr a kese gorulmez dimi daha kizlar bilen war mi

çok düşük bi ihtimal ama bellide olmaz... bende görürüm diye gittim annem kızım gitme dedi erken dedi ama göremedim keseyi doktorun yanında hıçkıra hıçkıra ağladım doktorda bana daha erken bozma moralini 10 gün sonra kesemizi görürüz dedi... inşallahh ayın 26sında görücezz... rabbim nasip etsin inşallahhh.... amiiiiinnn....

Ilk muayeneye gittigimde 6+2oluyorum kalp atisi duyulur mu
Duyanlar var canim ama herkes ayni olmuyo duyamasan da anormal degil yanii.
kalp atışını duyduktan sonra 1 ay sonrayamı randevu veriyorlar...

Kalbi duyduktan sonra bazi rutin tahliller istedi dr benden. 3sayfa tahlil sonucu cikti ) onlarda bi problem cikmadi bu tarihten tam bes hafta sonra goruscez dedi. Ozaman 13. Haftanin icinde olcaz. Heralde su 2li testleri falan konuscaz

Sen ne kadarliktin dr a gittiginde hayatim benimkide daha kucuk

ewet 2li test zamanı o zaman hadi bakalım sağlıkla kucağına aldırsın allah inşallah....amiiiinnn...

hamiş olanlar Allah gönlünüzdekini versin Sağsalim görün bebeklerinizi inşallah...
zeycanım ben sende de bişeyler olduğunu düşünüyorum hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…