Benim de bi dahaki randevum taaaaaaaaaa 21araliktaama arada bursaya gidp gelcem annemlere. Orda bi kere gderim dra. Dayanamam o kadarrr
Hicraaannn ben persembe guni gidicem ya dr a kese gorulmez dimi daha kizlar bilen war mi
geç gitsem iyide canım başgil dayancam o gune kadar
günaydın kızlarrr
Gunaydiiiiiiiiiinnnnnnnnn :124::124::124::124::124: gece uyuyamiyorum gunduz erkenden kalkiyorum uyuyamiyorim kizlar basimda bi agri oluyo...kafamda deli sorular düşünüyorum düşünüyorum uykum kaciyo
Ne dusunuyosun canim bu kadar cok)) sana da gunaydin bu aradaa
Kiiiiiz sen hamile misinnnnnn :))
Hicraaannn ben persembe guni gidicem ya dr a kese gorulmez dimi daha kizlar bilen war mi
umarum uyumludur canim ya degerim katlanir insBen on gun sonra dr gidicem sadece keseyi mi gorurum ki :26:
Bi ihtimal gorebilirsin bebegi de canim egr satla uyumlu gidiyosan 6haftan btmis olcak on gun sonra.
Duyanlar var canim ama herkes ayni olmuyo duyamasan da anormal degil yanii.Ilk muayeneye gittigimde 6+2oluyorum kalp atisi duyulur mu
kalp atışını duyduktan sonra 1 ay sonrayamı randevu veriyorlar...
günaydın tatlışlarım...bugün nasılsınız bakalım....
çok düşük bi ihtimal ama bellide olmaz... bende görürüm diye gittim annem kızım gitme dedi erken dedi ama göremedim keseyi doktorun yanında hıçkıra hıçkıra ağladım doktorda bana daha erken bozma moralini 10 gün sonra kesemizi görürüz dedi... inşallahh ayın 26sında görücezz... rabbim nasip etsin inşallahhh.... amiiiiinnn....
Duyanlar var canim ama herkes ayni olmuyo duyamasan da anormal degil yanii.
Kalbi duyduktan sonra bazi rutin tahliller istedi dr benden. 3sayfa tahlil sonucu cikti) onlarda bi problem cikmadi bu tarihten tam bes hafta sonra goruscez dedi. Ozaman 13. Haftanin icinde olcaz. Heralde su 2li testleri falan konuscaz
çok şükürrrrr sen nasılsın canım....
kuzummm sen be biliyorsan bende onu biliyorum ama ogrencezHicraaannn ben persembe guni gidicem ya dr a kese gorulmez dimi daha kizlar bilen war mi
biraz hasta gibiyim iyi olucam umarım...
inssss bi daha ki ay canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?