bende o aldigim 20testin yarisini kullandım bi ay o ayda olmadi sinirlendim devam etmedim aylardir duruyo kalan ovu testleri tuh bosuna para verdim
CokuZ canım hamisleri saysak daha mantıklı:))bu sitede kaç kişi kaldık hamile kalmayan bi yoklama çeksenize ayyy herkes hamilebi formülü mü var yaaaaa millet ilk aydan tutturuyo Allahım tövbe tövbe
bende özledim kız gamze cuma kontrolüm hemen gelsin cuma serbest desin hemennnnnnnnnnnnn başlayalımmmmmmmmmmmmmm formalar hazır ben hazır
as bacim hg naberrrrrrr
Zeycanimmm kiymetlim kusme yaa senide takip ediyorum 3gun gecti adetinden ve ins Rabbim bu ay mucizeni sana gondercek :)) ya yazıyorum umut ediyorum ve veriyorum sonra bi aksilik olunca yemkn ederjm sizler kadar üzülüyorum :)) sen nasılsın kusum ben iyiyim cok şükür
SLMbacılar naslsnz
gunaydim canim hg nbr
Evet eski muhabbetlerimiz daha güzeldi özlüyorum onlari stressiz gciriyorduk ama cok üzücü haberler aldık inanikmaz üzülüyorum bende sanki yasamisim gibi ben sahalarda olcam bu hafta sonrası malum yine beklemee :)) senide formalarinla sahalara donmeni bekliyoruz
Bak hangisi daha ucuzsa ordan al çünkü cok pahalı
CokuZ canım hamisleri saysak daha mantıklı:))
Ins sen iyi ol gerisi olur heyecan vardir sende sahalardan uzak kaldın uzun zamandır :)) benim biliyosun formaya filab ihtiyacım yok yeterki saha çamurlu olmasin ehuehu
Hb cnmm iym. Sen ve bebisin nasıl? Bn umutla bat gününü bekliyorum
Rüyada ikiz erkek bebek görmek müjdeye işarettir. Sevineceğiniz bir haber alacaksınız demektir.
Rüyayı gören kişi hamile ise bebeğinin kız olacağı müjdelenir.
rüyayım yorumu ya Allam ne mutlu oldum...
tşk hb tavimn hayrlı olsun cicik anneeeas bacim hg naberrrrrrr
iyiyiz kuzuş sen nasılsın
kusummm takvimimde ne yaziyo bugun ben goremiyorumda
tşk hb tavimn hayrlı olsun cicik anneee
şükür canım bekliyom boş boş
kısmet tatlım sen nasıl oldun moraller iyi mi_??
kusummm takvimimde ne yaziyo bugun ben goremiyorumda
attım gelmedi mi kuzummm :26:kusummm takvimimde ne yaziyo bugun ben goremiyorumda
inş boş boş beklemeyiz doğum tarihi sayarak beklerizzz
ayyyy tatlım kalbin ne kadar temiz yaaa rabbim güzel gönlünden geçeni versin ins...bende tam takvimimk sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?