Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende o aldigim 20testin yarisini kullandım bi ay o ayda olmadi sinirlendim devam etmedim aylardir duruyo kalan ovu testleri tuh bosuna para verdim

Rabbim en doğru zamanı biliyor canım sen sana düşeni yap grisi tevekkül etmek...ben bu ay ayak bacak falan dikmedim

bu sitede kaç kişi kaldık hamile kalmayan bi yoklama çeksenize ayyy herkes hamile bi formülü mü var yaaaaa millet ilk aydan tutturuyo Allahım tövbe tövbe
CokuZ canım hamisleri saysak daha mantıklı:))
bende özledim kız gamze cuma kontrolüm hemen gelsin cuma serbest desin hemennnnnnnnnnnnn başlayalımmmmmmmmmmmmmm formalar hazır ben hazır

Ins sen iyi ol gerisi olur heyecan vardir sende sahalardan uzak kaldın uzun zamandır :)) benim biliyosun formaya filab ihtiyacım yok yeterki saha çamurlu olmasin ehuehu

ben de çok değişiğim sanki üşütmüş gibi canım ya sabırla cumayı bekliycem bakalım hakkımızda hayırlısı üzülme tatlım sonuçta burda hepimiz bacıyız iyi günler ve kötü günler için uzakta olsakta daima hep yanındayız canımsın sen yeter ki arada görün bize ilayda hiç gelmiyo eşi dolayısyla annesindeymiş nese çok öpüyom balım...

CokuZ canım hamisleri saysak daha mantıklı:))

Ins sen iyi ol gerisi olur heyecan vardir sende sahalardan uzak kaldın uzun zamandır :)) benim biliyosun formaya filab ihtiyacım yok yeterki saha çamurlu olmasin ehuehu

şenlendirilen buraları kızzzzzzzzzzzzzzzz

Tatlım kısmet ya da başarıya işaretmiş. İnşallah bebiş haberini alıcaksın ya da başka bir konuda :)

hicrannnnnnn bakk burda ne varrr Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 248 gün kaldı.
Bebeğin ilk kan hücrelerinin ve damarlarının oluşmasının yanında, hücreler kalp tüpleri denilen kanalları da oluştururlar. Kalp tüpleri kendi aralarında birleşerek, bebeğin kalbinin ilkel bir versiyonunu oluşturmaktaki ilk adımı teşkil ederler. Hafta sonuna kadar bebeğin vücudunda kan hücrelerinin dolaşımı başlayacaktır. Anneler, hamilelik sırasında burun tıkanıklıkları ve burun kanamaları yaşayabilirler.
bu senin takvimin bacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…