Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tatktik değiştirebilirsin ama unutma tek ilişkide bile hamile kalanlar var nasıl tutturuyorlar tebrik etmek gerek valla...maşallah dielimde

sende ben gibi sabredenlerdesin ama ara kanaman için keşek dokora gidebilseydin sanki seninki var bişi 4 gün geçmiş bence 2 gün daha bi bekle bakalım git sana tavsiyem en azından ara kanamayı bi araştır...

Bnimde 8.ayjm bu ay ovu testi kullaniyotum bnce yumyumu bilmek açısından gayet güzel tavsiye ederim
bu ovü testi nasıl kullanılıyor yahu bir sürü marka var farklı farklı fiyatlar hangisini almak lazımmmmmmmmm
Laboqulick gayet ii
gitti gidiyordan alın laboquik 26 lı falan oluyo gayet ucuz bence eczanelerde tanesi 4 tl galiba ve güvenilir test ettim onayladım

Canim pahali almisskn tipkimsan diye bi site var orda cok ucuz ordan bakabilirsiniz ben 8tabe ikili yani 16tane ovu 10tane gebelik testini kargo dahik 20 tlye aldjm

Ecz 5tanesi 20lira ben netten 20ovu testi + gebelik testini 20liraya aldim gg den gayet uygun bence

gamzeeeeeeeeeeeeeeeemmmm nerdesin bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnn

çok iyi almışsın gerçekten ovu testini..inşallah tutar buay hepimizim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…