tamam bende böyle denemeye çalışıyorum yani yumurtlama dönemime göre ama tutmuyor sanki yani bişeylere daha kesin gördüğümüzde yapmak daha iyi gibi geliyor.yani bende 2 günde bir olmasada sık yapıyorum.bazen günler şaşabiliyor ne biliyim demekki kaçırdığım günler oluyorki bebeğim olmuyoooorbukez öyle denicem bakalım hayırlısı kırmızılar bitsinde
Bende senin gibiyim canım ne ovu ne ateş ölçme, adet bitti çalışmalara başladık, ta ki ara kanamaya kadar .
Ara kanamayı saymazsak benim adet 4 gün geçti. Test yapmıyorum, dün akşam eşimde " ara kanamanın üzerinden 4 hafta geçince yani 3 Aralıkta test yap" dedi.
Sabredebilirsem bekleyeceğim o güne kadar
bu ovü testi nasıl kullanılıyor yahu bir sürü marka var farklı farklı fiyatlar hangisini almak lazımmmmmmmmm
ne güzel inşallah tutturmuşsundur zaycanda sende gerek kalmaz.:)))
bene daha almadım araştırıp alacağım inşallah
bene daha almadım araştırıp alacağım inşallah
tatktik değiştirebilirsin ama unutma tek ilişkide bile hamile kalanlar var nasıl tutturuyorlar tebrik etmek gerek valla...maşallah dielimde
kısmet tatlım inşallah zaman herşeyin ilacı...
gitti gidiyordan alın laboquik 26 lı falan oluyo gayet ucuz bence eczanelerde tanesi 4 tl galiba ve güvenilir test ettim onayladım
tatktik değiştirebilirsin ama unutma tek ilişkide bile hamile kalanlar var nasıl tutturuyorlar tebrik etmek gerek valla...maşallah dielimde
sizin yorumlarda okumuştum sanırım kimyasal gebelik ne oluyor?
Bnimde 8.ayjm bu ay ovu testi kullaniyotum bnce yumyumu bilmek açısından gayet güzel tavsiye ederimarkadaşlar bir seneye yakın bebek bekleyen varmı olmayan.bunlardan kimler ovu ile deniyor ve ne zamandır.ben 7-8 aydır uğraşıyorum.şimdi birazda ovu ile denemeye karar verdim.böylede olmasa tahlile gideceğim ki inşallah olur.layolsun diye bir arkadaş tavsiye etti.saolsun.inşallah ismini doğru yazmışımdır.bukonuda sizler ne düşünüyorsunuz...
Laboqulick gayet iibu ovü testi nasıl kullanılıyor yahu bir sürü marka var farklı farklı fiyatlar hangisini almak lazımmmmmmmmm
gitti gidiyordan alın laboquik 26 lı falan oluyo gayet ucuz bence eczanelerde tanesi 4 tl galiba ve güvenilir test ettim onayladım
Bnimde 8.ayjm bu ay ovu testi kullaniyotum bnce yumyumu bilmek açısından gayet güzel tavsiye ederim
Laboqulick gayet ii
Canim pahali almisskn tipkimsan diye bi site var orda cok ucuz ordan bakabilirsiniz ben 8tabe ikili yani 16tane ovu 10tane gebelik testini kargo dahik 20 tlye aldjm
günaydın canım.. maşallah demek gerek tabiki de...
Bnimde 8.ayjm bu ay ovu testi kullaniyotum bnce yumyumu bilmek açısından gayet güzel tavsiye ederim
Laboqulick gayet ii
Canim pahali almisskn tipkimsan diye bi site var orda cok ucuz ordan bakabilirsiniz ben 8tabe ikili yani 16tane ovu 10tane gebelik testini kargo dahik 20 tlye aldjm
10tane gebelik testi +20ovu testi sayi yazmamisimEcz 5tanesi 20lira ben netten 20ovu testi + gebelik testini 20liraya aldim gg den gayet uygun bence
bebiskooooommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?