Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gamzeeeeeeeeeeeeeeeemmmm nerdesin bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnn

Canım benim iyiyim cok girmiyorum artık ama bakmadanda edemiyorum cok şükür ben iyiyim sen nasılsın iyi görüyorum seni stres yapma daha cok Allahim bebeklerin en güzelini verecek odan beklwtiyor canim benim

canım bende 26 tane falan mı ne tam hatırlamıyorum 26-27 tl mi ne verdim eczanelerde pahalı ama almayın bence senin dediğin siteye de bakarım evde kalmadı benim zaten bu ay yine sipariş edicem

Ben de gittigidiyordan 20 adet ovulasyon+6 adet gebelik testi aldım laboquick = 19.90tl. Bugün teslim alacağım. Hepimize hayırlı olur inşş :))

Canım benim iyiyim cok girmiyorum artık ama bakmadanda edemiyorum cok şükür ben iyiyim sen nasılsın iyi görüyorum seni stres yapma daha cok Allahim bebeklerin en güzelini verecek odan beklwtiyor canim benim

hepimizeeeeeeeeeee kız inşallah.... hayırlısı ile sağlıklı olsunlarda... özledim seni mikmik maç topic sustu kaldı gel de çalışmalara devam...

neyse aldım artık öğrencez böle cahillikle olmuyor

:) ins canım ama ben artik ovude yapmicam saldim çayıra mevlam kayira:))

Kuzusummm en taze annemiz inanilmaz umut oldun bizlere seviyoun seni yaa sabrını hep hayran kaldim ve mükafatini aldin nasilsin

valla salabiliyosan ne mutlu sana çünkü ben her ay acaba yumurtlicam mı diyorum bu ay yine doktora gittim baktı dün henüz bişey yok ama çok erken haftaya tekrar gel dedi normalde yumurtluyorum ama bilemedim ki adetimin 5.günüydü dün

yani gelişen yumurta var mı diye görünmeye gittiydim yanlış anlaşılmasın yumurtlamama daha var

hepimizeeeeeeeeeee kız inşallah.... hayırlısı ile sağlıklı olsunlarda... özledim seni mikmik maç topic sustu kaldı gel de çalışmalara devam...
Evet eski muhabbetlerimiz daha güzeldi özlüyorum onlari stressiz gciriyorduk ama cok üzücü haberler aldık inanikmaz üzülüyorum bende sanki yasamisim gibi ben sahalarda olcam bu hafta sonrası malum yine beklemee :)) senide formalarinla sahalara donmeni bekliyoruz
canım bende 26 tane falan mı ne tam hatırlamıyorum 26-27 tl mi ne verdim eczanelerde pahalı ama almayın bence senin dediğin siteye de bakarım evde kalmadı benim zaten bu ay yine sipariş edicem

Bak hangisi daha ucuzsa ordan al çünkü cok pahalı

rabbime şükürler olsun gamsem aylardır bu günlerinin hayalini kurdum durdum bazen çok umutlu bazen dibe vurmuş şekilde ağladım günlerce kimseyle görüşmedim falan falan ama hiç vazgecmedim...size umut olduğum için de ayrıca mutluyum iyiyim canım agrilarim hafifledi biraz...sen nasilsin kusum

bu sitede kaç kişi kaldık hamile kalmayan bi yoklama çeksenize ayyy herkes hamile bi formülü mü var yaaaaa millet ilk aydan tutturuyo Allahım tövbe tövbe

Siskinligim çok fazla pimi cekilmis bomba gibiyim yada gaz bombasi...bizim totolarada bi levha lazim dikkat gaz kaçağı var yada atesle yaklaşmayın die

2ay ovy tessti yaptim nezaman yumyum biliyorum 16.gun yumurtluyorum ben ama insan ondanda sıkılıyor çünkü olmayınca olmuyor herseyin zamani var onun icin bekleyip göreceğiz ne yaparsan yap olacagi zaman olacak çünkü hepsi bos ugraslarin ve caba gosterince insan daha cok üzülüyo:))

Helal kiz tutturdun sonuçta hele bide al kucağına iste ozaman bayram sizin için Allahim kimseyi sinamasin bu sekilde bekletmesin anliyorim canim geçen ay bende cok üzüldüm en cok uzuldigim zamandi bu ay da hic umrumda değil zamanı var elbet gelecek yicek ekmego nezamansa beklicez

bende özledim kız gamze cuma kontrolüm hemen gelsin cuma serbest desin hemennnnnnnnnnnnn başlayalımmmmmmmmmmmmmm formalar hazır ben hazır

küsüyorum sana ama hiç selam da vermiyosun...nasılsın canım benim...

Zeycanimmm kiymetlim kusme yaa senide takip ediyorum 3gun gecti adetinden ve ins Rabbim bu ay mucizeni sana gondercek :)) ya yazıyorum umut ediyorum ve veriyorum sonra bi aksilik olunca yemkn ederjm sizler kadar üzülüyorum :)) sen nasılsın kusum ben iyiyim cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…