Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm bende yarın çektiricem çok heycanlıyım da nasıl oldu canın acıdımı sonuç ların ne çıktı biraz bilgi veriir misin çok soru sordum ya ne yapim merak ediyorum kusura bakma:44::44::44:

olurmu kuzum esf bacım anlatayım şükür tüplerm temz cıktı az acıdı ama acıması iyiymiş tüpern acık oldugu belirtiyomuş aynı adet sancısı gibi oluyo en fazla 5 dk sonra dr rahim duvarnda sorun var gibi gördü ultrasyona gönderdi sorun yokmuş şükür esmn testide iyi cıktı bnm knda sorun var yüksekmiş adetn 3 de kan vercem hadi inş sende güzel haber verirsin bacım

aaa sacimi daha kizil yapcaktimmm bu sari saclarla doguramammmm

o kadar değil canım kendi temizliğimi yaparım kanama falan olmadıkça

sakın boyama doktorlar özellikle boyamayın diyor boyama sakınnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!
o kadar değil deme o kadar aylarca bebebiş bebiş dedin şimdi hamişsin kıymetini bil otur popişinin üstüneeeeeeeeeeeeeee

cnm bende yarın çektiricem çok heycanlıyım da nasıl oldu canın acıdımı sonuç ların ne çıktı biraz bilgi veriir misin çok soru sordum ya ne yapim merak ediyorum kusura bakma:44::44::44:

canlar doktor yönlendiriyor zaten takmayın rahat çeker inşallah

sende süpersin bebeğimmmm bişi sorcam da şimdi rahim filminde napmam lazım nelere dikkat etmelıyım sencee :44::44::44:

eğer istanbuldaysanız tek kelime ile radyomar...

soracağınız soru varsa cevaplarım ben çekileli 4 ay oluyor

sende süpersin bebeğimmmm bişi sorcam da şimdi rahim filminde napmam lazım nelere dikkat etmelıyım sencee :44::44::44:

kisss evimi poh mu gotursun yavaş yavaş yaparım temizliğimi canim bi süpürge bi silgi yeter şimdilik...

Ayy keske bu renk yapmasaydim yaa

hakkınızda hayırlısıkızlar inşallah temiz çıkar sonuçlarınız merak etmeyin çok acısa daa sonra unutuluyor zaten.........

hicranım organik saç boyaları var siyah yap geçç !!!!!!! bir daha da elleme!!!!!!!
poh götürsün boşverrrrrrrrrrrr!!! benimde yığılı ütüm var ama geldim buraya sana bakmaya ......

dr hangi gun dediyse o gun gidicen canim oncesinde sana ağrı kesici vs birşey verdi mi dr???

Ben iki gun onceden kas gevseltici ve agri kesici kullanmaya başladım...sonra ordada bi hap verdiler...neyse ..temiz olmaya dikkat et canim çünkü kuku tamamen gorunuyo once sana spekulum takiyo dr icine hortum gibi bisey sokuyo fazla göremedim ben sonra o horumdan ilaç veriyo basicli bi şekilde 5sn yogun adet sancisi gibi ağrı oluyor ve işlem bitiyor topam hepsi 5dk sürdü benim sadece spekulum takarken kasma kendini yoksa canın acır...daha önce ben asilama olurken de takmisti dr o zaman çok sikmistim kendimi hem canım acıdı hem leklenmem.oldu

şimdi nasıl olcak canım neler yapılcak ben napmam lazımm

tatlım gitmeden önce ağrı kesici ve kas gevşetici içmeden gitme hatta bugün içseydin keşke iyi olurdu!!!!!
tatlım gidip röntgenin altına yatacaksın yatmadan önce ağrı kesici verirleer ama banamısın demiyor o ann o ilaç !!!!!1
ondan sonra bir aletle vajinanı açacaklar içine bir alet koyup sıvı yollayacklar o sıvı yumurtalıklaına kadar gidecek inşallah tabiii!!!!!!! o an kapalı yada açık olduğunu sana söylerler zaten

işallah cnm bende yarın urfa merkeze çektirecem eşim öğretmen saat 11 de dersi başlıyor ve eşimin saat 11 de okulda olması Gerek ama 11 de çekilecekmiş film ve drle okul arasında 85 km var canım çok sıkkın nasıl yetişecekğiz nasıl yapacağiz bilmiyorum durum biraz karışık

1112 nin kaçıncı denemesiydi kızlar bi de tedavi gördümü merak ettim çok heyecanlıydı geçen gün ama hamileymiş hamişler artıyo Allah bizede nasip etsin inşallah..

Kızlar zeycan hamile mi? Ara sayfalarda gördüm. Telefondan giriyorum o nedenle bakamıyorum

Son düzenleme:

bebekte bende iyiyiz canımm... sen nasılsın bakalımmmmmmmmm....

1112 nin kaçıncı denemesiydi kızlar bi de tedavi gördümü merak ettim çok heyecanlıydı geçen gün ama hamileymiş hamişler artıyo Allah bizede nasip etsin inşallah..

inşallahhhhhhh bu topik uğurlu geldiğini düşünüyorum ben !!!!!!!!111

kiss benimde var utu benimkinide aradan cikariversen elin degmisken

ver tatlım ütüleyim yollaaaaaa!!!!!!!

Siyah yaparim canim kizilda istemiorum yıllar sonra resimlere bakıp pişman olmak istemiyorum

organik boya al ama ben geçen internetten kocişe beyazları kapatan şampuan vvardı 70 tl ye aldım kargo dahil bir ay rahat etti sürüyor saçlar doğal siyah oluyorrr bitkiselll!!!!!!1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…