- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
cnm bende yarın çektiricem çok heycanlıyım da nasıl oldu canın acıdımı sonuç ların ne çıktı biraz bilgi veriir misin çok soru sordum ya ne yapim merak ediyorum kusura bakma:44::44::44:
aaa sacimi daha kizil yapcaktimmm bu sari saclarla doguramammmm
o kadar değil canım kendi temizliğimi yaparım kanama falan olmadıkça
ayy çok sevindim ya darısıda bize olur işallah zeycan hamiş mi cnm öyle hissediyorum da merak ettim
ne gibi canim soruyu anlamadim
kisss evimi poh mu gotursun
cnm bende yarın çektiricem çok heycanlıyım da nasıl oldu canın acıdımı sonuç ların ne çıktı biraz bilgi veriir misin çok soru sordum ya ne yapim merak ediyorum kusura bakma:44::44::44:
sende süpersin bebeğimmmm bişi sorcam da şimdi rahim filminde napmam lazım nelere dikkat etmelıyım sencee :44::44::44:
Ayhhhh guldurdun beni çok cnmmm:)))))kisss evimi poh mu gotursunyavaş yavaş yaparım temizliğimi canim bi süpürge bi silgi yeter şimdilik...
Ayy keske bu renk yapmasaydim yaa
sende süpersin bebeğimmmm bişi sorcam da şimdi rahim filminde napmam lazım nelere dikkat etmelıyım sencee :44::44::44:
kisss evimi poh mu gotursunyavaş yavaş yaparım temizliğimi canim bi süpürge bi silgi yeter şimdilik...
Ayy keske bu renk yapmasaydim yaa
dr hangi gun dediyse o gun gidicen canim oncesinde sana ağrı kesici vs birşey verdi mi dr???
şimdi nasıl olcak canım neler yapılcak ben napmam lazımm
olurmu kuzum esf bacım anlatayım şükür tüplerm temz cıktı az acıdı ama acıması iyiymiş tüpern acık oldugu belirtiyomuş aynı adet sancısı gibi oluyo en fazla 5 dk sonra dr rahim duvarnda sorun var gibi gördü ultrasyona gönderdi sorun yokmuş şükür esmn testide iyi cıktı bnm knda sorun var yüksekmiş adetn 3 de kan vercem hadi inş sende güzel haber verirsin bacım
kiss benimde var utu benimkinide aradan cikariversen elin degmisken
sağol canım benimallah razi oldun canım benim sağol....darısı başına ins dua ediyorum
hep gül canim benim
kaçıncı denemesi unuttum canım ama bu ay klomen + cat iğnesi olmuştu
liliiiimmm sakın umutsuz olma bebeğimmmm benim poliplerim vardı biliyorsun bunu... rahim ağzındakiler spermin ilerlemesi konusunda sıkıntı olur gebe kalınmaz dediler ama bak ben gebe kalmıştım... sıkma canını soğan kürünü bende içemiyorum keşke içebilsem
bebeğin nasıl sen nasılsın canımmmm
zeycan hamileeeeeeeeeeeeeeee... zeycannnnn hamileeeeeeeeeeeeee... zeeycannnn hamileeeeeeeeee... zeycannnnn hamileeeeeee
gamzeeeeeeeeee yasak kalksın seninle şenlendirelim bu topiğiiiii mmmmikkkkkkkkkk mikkkkkkkkk diye diye... millet aşka gelsin
hicranımmmmmmmmmmmm... dinlen bebeğimmm uzat bacaklarını dinlen...
1112 nin kaçıncı denemesiydi kızlar bi de tedavi gördümü merak ettim çok heyecanlıydı geçen gün ama hamileymişhamişler artıyo Allah bizede nasip etsin inşallah..
kiss benimde var utu benimkinide aradan cikariversen elin degmisken
ver tatlım ütüleyim yollaaaaaa!!!!!!!
Siyah yaparim canim kizilda istemiorum yıllar sonra resimlere bakıp pişman olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?