Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla benim regl agrılarım gectş daha iyi uyandım bugün..

siz nasılsınız esas? çok bulantınız oluyor mu?

yok canım şükür çok fazla değil.. arabayla fazla seyahat edersem o zaman kasık bel ve mide bulantısı çok oluyor.. onun haricinde iyiyiz şükür..

yok canım şükür çok fazla değil.. arabayla fazla seyahat edersem o zaman kasık bel ve mide bulantısı çok oluyor.. onun haricinde iyiyiz şükür..

aa o kadar su anda bende de oluyor, arabanın arka koltugunda bile otursam midem bulanır benim.
senin bulanmıyorsa şanslısın ama dikkat et kilo almayasın, bulantısı olanlar ilk aylar bu yüzden kilo almıyor cünkü

valla doğru söylüyorsun.. ilk başlarda vardı yemekte yiyemiyordum.. ama şimdi maşallahım var.. dikkat ediyorum ama 2 kilo almışım.. zaten şu anda her aya 1 kilo diyor drlar. şuan duruma göre iyiyim.. ara öğünlerde ceviz badem meyve filan yiyorum ekmek cok az tüketiyorum.. bakalım ilerleyen günlerde belli olur kilo işi..

gunaydin cnm dinlenmen gerek ama sen dinlenmelisin ki bebis buyusun gelissin dimi.. geceyle gunduzu karistirma duzene girmeli hayat bebis icin..

günaydınnn kızlarrrr

arkadaslar günaydınn ben önümüzdeki ay iğne tedavisine geçcem bunun öncesinde yağlı rahim filmi çekelim dedi doktorum.cuma günü gitcem biraz arastırdım çok agrılı oldugundan bahsedilmiş çok fena korktum.aranızda çektiren var mı ağrılı oluyor mu gercekten :26:

yaa çok da kafana takma kilo işini sonuçta ebru şallı değiliz :)
ama nasılsa hamileyim diyip her seyi de yeme yani..
sanırım ben yerdim yaa, yemeyince cocugun hakkından kesmişm gibime gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…