Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hicranim bel ağrısı bni mafetti inş buda bi belirtidir. Test almış kocisim yapmadım daha erken diyorum anlamio:)

o testler de ayrı bir mesele zaten,banyoda 3 tane test var,her ay regl yaklaştıkça bakışıyoruz karşılıklı,tutuyorum kendimi,(dediğim gibi kırmızılar da gecikip de testimi ziyan etmiyolar bari,erkenden geliyolar her ay) tesadüf pedlerle de yanyana duruyorlar,"bakalım bu ay hanginizi önce kullanacam" filan diye konuşuyorum arada,yine pedler kazandı,iyice kafayı yedim :)

Ayhhhh guldurdun beni kız:)) bazen banada oluo ama bnde testler kazanio sonra zafer yine pedlerin oluo ama g3ciktigi için .d.d

bebekte ilgili herşeyi canım ya

Anladm cnm. Bak sen bukdr stres yaparsan hamileliğin çok zor geçer rahat ol. Kalp atışlarını duydunmu allahın izniyle arkası gelir. Ama şu günlerin çok önemli bitanem sakin ve stressiz günler gecirmen lazım senin. Artık herseyi akışına brak bebegin için yap bunu:))

sakinim canim da ne bileyim iste rabbim korusun onu belki bu kadar gec geldigi icin bu kadar düşünüyorum

Olabilir cnm.. Rabbim herseyi gönlüne göre versin:) sagsalim kucana alcan inşallah bizede yazcan bebeginle eve dönünce teyzeleri artik biz evimize geldik bebeğim suan kucagimda sürekli uyuyor melegim dicen ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…