bebisten sonra düzenim bozuldu canım gec uyuyuyorum erken kalıyorum gecen gun 3te kalktim oturdumbu saatte yine oturuommmm
gunaydin cnm dinlenmen gerek ama sen dinlenmelisin ki bebis buyusun gelissin dimi.. geceyle gunduzu karistirma duzene girmeli hayat bebis icin..
evet pko luyum canim klomenle oldu şükür
bebisten sonra düzenim bozuldu canım gec uyuyuyorum erken kalıyorum gecen gun 3te kalktim oturdum
bugün ii değilim canım yaaaaa...birde ebrumavi bana msj atmis cift çizgi görmüştü yaa regl olmus 8gun erkenhoooooppp noluyorrrrrrrrrrrrrGunaydinnnn
canımmm sen nasılsın bebişimiz nasılllbenimde gece kalkmalarım var canım.. ama zar zorda olsa yatıyorum.. bi de sabah iş olunca
benimde gece kalkmalarım var canım.. ama zar zorda olsa yatıyorum.. bi de sabah iş olunca
zerhos gibiyim kis ne halayiii :111::111::111:
bebisten sonra düzenim bozuldu canım gec uyuyuyorum erken kalıyorum gecen gun 3te kalktim oturdum
güne iyi başlamadım
uyumaya calisiyorum zorluyorum bu kez basima ağrı giriyor....birde bu astim mahvetti beni cigerlerim cikacak gibi oksuruyorum
şükür biseyimiz yok canim iyiyiz de iste özür dileğim seni uzmek hic istememmm
hem vajinal usg hemde lh fsh hormonlariyla
Bende pkoluyum canım.İkinci defa takibe başlıyorum ben de.ilkinde klomen kullanmıştım.burdaki dr um serophene verdi.bugün başladım.senin 5.denemenmi bu? anlatsana neler yaptın bu ay.Farklı birşeyler uyguladın mı kür diyet falan?
bir de kaç kilosun?:26::26:
bugün ii değilim canım yaaaaa...birde ebrumavi bana msj atmis cift çizgi görmüştü yaa regl olmus 8gun erken
bebeğimmmmmm kuzuuuuummmmmm korkak oldum ben hemen en kötüyü düşünür oldummmmşükür biseyimiz yok canim iyiyiz de iste özür dileğim seni uzmek hic istememmm
benim 18. Ayim canim ben seropheneden sonra 3ay igne tedavisi gördüm bir asilama oldum
hem vajinal usg hemde lh fsh hormonlariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?