utandim kisss
mazlum ozlem olayinaaaautandim kisss
Onu anladikta:)) neden utaniosun kiss
mazlum ozlem olayinaaaa
aminnnn canimmmsana ozel msj aticam
evet gun gun yeni soganla yapilcak tek seferlik yani ilik ic faydasi olmaz birde isitma
kis isitip icme yeni yap onu ilit icevet gun gun yeni soganla yapilcak tek seferlik yani ilik ic faydasi olmaz birde isitma
Tmm canmmmm ben baya isittim ama suan yogun akintim var ise yaradini dusunuyorum
Aslinda bastaki m kocamin baş harfi zlm de özlemin zlm si .d.d.d ama Hicranim ikisinide kullancak))
bu olaya bende çok güldüm canimaminnnn canimmmsana ozel msj aticam
Tmm cnmm bnm:)))))
kis isitip icme yeni yap onu ilit icfaydası olur canım
bu olaya bende çok güldüm canim
.d.d..d hicranim alemsin yaa:)
Tmm canmmmm ben baya isittim ama suan yogun akintim var ise yaradini dusunuyorum
İkinizde alemsinizzzz canimmm hicran grcek ismimi
İkinizde alemsinizzzz canimmm hicran grcek ismimi
Daha kahvalti etmedim kislar ben cikayim yine gelirim nasilsa temizlik falan yoook
Lilim bende bu ay yapmıştım soğan kürü bnm yaptığım tarif yazıymmi sana . Hicranın da dedgi gbi sbah akşam ymklerden öönce orta boy soğanı 2,5bardak klorsuz suyu kaynatıp kaynarken içerisine 4 e bölüp o soğanı atiosun 5 dkkada ole kaynio sonra süzüp ilimasini bekle iç her defasinda taze olarak hazırlamak gerekir
Tmm cnmmmm tsk ederimmmmmm bende isittm dunden kalani fln ayyyy bilmedigim icjn sen ne icin ictin kist mi var sendede
Ben suan hazirldm küçük tepsiye hem yaziom hem tikiniom .d.d.d
İltihapa iyi geliyr da kist lere iyi gelir mi kiİdrar yollarmda iltihap vardı canım ondan cok i geldi ama tavsiye ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?