Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar gunaydin!!

Valla dayanamadim yine döndüm aranıza :)

Benim bat dündü ama olmadim. Bugun de hafif kasik batmalari disinda bi belirti yok.

Hicran sen.battan 1 gun sonra gun içinde test yapinca yine cikmis miydi?

Yine negatif gormek istemedigimden cok tedirginim

aminnnnnnnnnnnnn kuzucjmmmmmmmmmmmm

canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
13::13::13:

48:

güzeeeeeeeel annemmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmmm anneeeeeeeeeeeeem

bence bekle bebeğim bu sıkıntıyı atmak içinde kendini oyala çık alışveriş yap gez dolaşşş

rabbim sizede yasatsin canim beklemek çok zor biliyorum

hicran sayende sayfalarımız renklendi sen ve senin gibi hamile kalan arkadaşlar sayesinde:))inşallah bizde size katılacağız ve yazılarımızın altında karnımızın içindeki bebişlerin haftaları uzunlukları falan yazacaaaaaaaak inşallaaaaaah99

rabbim sizede nasip etsin canimmm

Takvimimde ne yaziyo merak ettim ben goremiyorumdaa

Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 247 gün kaldı.
Bebeğin başını oluşturacak dokular artık rahatca tespit edilebilmektedir. Bebeğin boyu başından kuyruk noktasına yaklaşık 1-1,5 mm arasındadır. Hamileliğin bu erken döneminde anneler göğüslerinde karıncalanma ve ağrılar hissedebilir. Anne kan hacmi artmaya başlar. Annede üçüncü trimesterde %45 daha fazla kan olacaktır.

rabbim sizede nasip etsin canimmm

Takvimimde ne yaziyo merak ettim ben goremiyorumdaa

1 hafta boyunca bu yazacak canım..

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 247 gün kaldı.
Bebeğin başını oluşturacak dokular artık rahatca tespit edilebilmektedir. Bebeğin boyu başından kuyruk noktasına yaklaşık 1-1,5 mm arasındadır. Hamileliğin bu erken döneminde anneler göğüslerinde karıncalanma ve ağrılar hissedebilir. Anne kan hacmi artmaya başlar. Annede üçüncü trimesterde %45 daha fazla kan olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…