evet birde benim yanımda kalabilecek kimse yoook zaten ramazana denk geliyo dogum bi an önce toparlanmsk istiyorumm
ayy hadi geçmiş oldun çok sevindim sonuç ne nasıl geçti
inşallah yazcaz canım kendime güveniyorum problemımı cözcem gelcem doğurcammmmmm
nasıl geçti canım bende yarın çektircem neler yaptın detaylı anlatırmısın rica etsemmm:26::26:
minisimmm buyuyo teysesiiii
benimki gibi kolay geçmiş canım çok sevindim ins senden güzel haberler bekliyorum astık
sonuçlar iyi çıktı cnm 2 3 tane alet felan yerleştirdi sonra ilacı basınçlı bir şekilde verdi o anda adet sancısı gibi bir sancım oldu hem utrasyondan baktı hemde film çekti cnm ilaç tüplerden geçince zaten hemen durdu tamam kalka bilirsin istediğin zaman dedi ve adet olursa 3 günü gel dedi olmazsan da adetin 4 gün çeçerse geldedi 3 gün ilişki yok sonrada gün aşırı dedi biraz leken ola bilir dedi sonra geçer dedi yani bunların hepsi 10 dk içinde oldu cnm hiç korkma allaha dua et ben çok dua ettim şükürler olsun ki temiz çıktı sonuç işallah senin sonuçlarda temiz çıkar
evet birde benim yanımda kalabilecek kimse yoook zaten ramazana denk geliyo dogum bi an önce toparlanmsk istiyorumm
kardeşim erkek canım...annemde gelemez ki
ins canim ins rabbim kolaylıklar versin hepimize
benimki gibi kolay geçmiş canım çok sevindim ins senden güzel haberler bekliyorum astık
dün birkaç damla kanamam geldi adet oldum sandım sonra kesildi..bugün test yaptımmmmmmmm çift çizgişimdi doktora gidiyorum benim için dua edinnn inş bir sorun çıkmaz ascus ve hpv var bende çünkü biraz tedirginim:26::26:
dün birkaç damla kanamam geldi adet oldum sandım sonra kesildi..bugün test yaptımmmmmmmm çift çizgişimdi doktora gidiyorum benim için dua edinnn inş bir sorun çıkmaz ascus ve hpv var bende çünkü biraz tedirginim:26::26:
ayyyy hadi ins güzel haberlerle gel canım
ayyyy hadi ins güzel haberlerle gel canım
kisss ne supurgesi birak yapma temizlik
Iyizzz kkukucuk. D.d.d .d. bırak temizligi ya bnmde camasrlr asilck burda kuku muhabbeti yapiorum bak.d.d.d.d.d.d
kocaya iş söyle arkasından kalk kendin yap demişlerrrriyiyiz allaha şükür sen nasılsınnn
hiç bimiyorum kim kalacakeltim varda onu ben istemiom kendi teyseme dicem kalirsa o olmazsa eltim ... Gorumcemide severim oda olabilir ama esi cins izin vermez ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?