Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy hadi geçmiş oldun çok sevindim sonuç ne nasıl geçti

inşallah yazcaz canım kendime güveniyorum problemımı cözcem gelcem doğurcammmmmm

nasıl geçti canım bende yarın çektircem neler yaptın detaylı anlatırmısın rica etsemmm:26::26:

sonuçlar iyi çıktı cnm 2 3 tane alet felan yerleştirdi sonra ilacı basınçlı bir şekilde verdi o anda adet sancısı gibi bir sancım oldu hem utrasyondan baktı hemde film çekti cnm ilaç tüplerden geçince zaten hemen durdu tamam kalka bilirsin istediğin zaman dedi ve adet olursa 3 günü gel dedi olmazsan da adetin 4 gün çeçerse geldedi 3 gün ilişki yok sonrada gün aşırı dedi biraz leken ola bilir dedi sonra geçer dedi yani bunların hepsi 10 dk içinde oldu cnm hiç korkma allaha dua et ben çok dua ettim şükürler olsun ki temiz çıktı sonuç işallah senin sonuçlarda temiz çıkar

inşallah bidenem inşallahhh içim ferahladı birdennnnnn allah razı olsun ne güzel yazdın yaaa çok sevindim senin adına bebeğimmm inşallah benımde temiz çıkar gıtmeden önce agrı kesıcı kas gevşeltici aldın mı

evet birde benim yanımda kalabilecek kimse yoook zaten ramazana denk geliyo dogum bi an önce toparlanmsk istiyorumm

Allah yardımcın olsun canım.. normal doğumu zaten eğer sorun yoksa 1 gün içinde çıkarıyorlar.. inşallah sorunsuz doğumun olur canım.. hepimizin inşallah...

dün birkaç damla kanamam geldi adet oldum sandım sonra kesildi..bugün test yaptımmmmmmmm çift çizgişimdi doktora gidiyorum benim için dua edinnn inş bir sorun çıkmaz ascus ve hpv var bende çünkü biraz tedirginim:26::26:

benimki gibi kolay geçmiş canım çok sevindim ins senden güzel haberler bekliyorum astık

şükürler olsun ki temiz çıktı sonuç lilimde çekseydi kurtulurdu cnm benim bebişim yolda gelicek annesine yolları açtım zorluk çekmesin diye gelecek işlh

Allah hahhh halaya kızlar koşun. D.d.d.d.d.d dualarimz seninle cnmm cok sevndm Tebrikler

Allah hahhh halaya kızlar koşun. D.d.d.d.d.d dualarimz seninle cnmm cok sevndm Tebrikler

hiç bimiyorum kim kalacak eltim varda onu ben istemiom kendi teyseme dicem kalirsa o olmazsa eltim ... Gorumcemide severim oda olabilir ama esi cins izin vermez ona

ben geleyim kalayım canım dicem ama çoook uzak yakın olsak valla bakardım ben sana iyileşinceye kadr

Allahh kosun halaya kızlar. D.d.d..d.d.d çok güzel bir hber bu cnmm Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…