ayy ins hayalimizdeki dogumi yasariz ins canim...gece uykularim kaciyo ya iste bunları düşünmekten kaciyo
elammmmmmmmmmmm sen yaptırdın mı aşılamayıııııııııı
izlenir ki kiss gerçi bende battan önce kürtaj videolari izledim çok kötü oldum cooooooook
ayy ins hayalimizdeki dogumi yasariz ins canim...gece uykularim kaciyo ya iste bunları düşünmekten kaciyo
rabbim yardim etsin bizlere birde ramazana denk geliyo ya
Lilim bnm ailem yakin ama bende senin gbi yapmayı düşünüyorum gerci annem birakmaz bana ama olsun. :) kimseye yük olmak ıstemiorm
nereye ucuyorrrr kizzzzz
hiç bir ilaç almadım cnm giriş yaptık ilaç yazdılar onları aldık ezaneden yane hiç ilaç kullanmadım ağrı kesici yazdı ama kullanmadım ağrım yoktu çünkü özelde çektirim
inşallah öle de olur ansızın gelmez planlarımıza uygun gelir minişlerrrrrr
kıslar bsey yaptım mal gbı seyler yapıyorum ayyy bune gttım en zor dogum vdeosu dye yazdm ve ızledım böğre böğre:120::120::120::120: bayılcm smdı
kıslar bsey yaptım mal gbı seyler yapıyorum ayyy bune gttım en zor dogum vdeosu dye yazdm ve ızledım böğre böğre:120::120::120::120: bayılcm smdı
bir de EN ZOR DOĞUM VİDEOSU.normal zorluktakiler kesmiyor yani.
kızlar şimdiii test yaptımm biri cok net digeri cok silikk cıktıı
ohh mis olmuştur benim evde temizlenecek bir haftadir hep yatiom
yok canım ben yıllar önce bekarken öğrenmiştim.
karından ultrasonla da görülüyor.vajinal şart değil.
adet gecikmesi,kıllanma,çabuk kilo alma v.s. diğer belirtileri.
bence yarinda yap çıkarsa kana git ignenin etkisiyle çift çizgi çıkmamıştır ins
sorma sorma hemde nasıl bı meraklı melahatım anlatammAyhhhh merakli melahatim ben ya bende izledim cok fena((
hayırlısı olsun bebeğimmm senin için dua edicemmmm Allahım yüzünü güldürsüüüüünnnnevet hayatım 5 gun oldu
rabbim yardim etsin bizlere birde ramazana denk geliyo ya
liliiiiimmm hiç merak etme gelecek o sıpalar...inşallah öle de olur ansızın gelmez planlarımıza uygun gelir minişlerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?