Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy ins hayalimizdeki dogumi yasariz ins canim...gece uykularim kaciyo ya iste bunları düşünmekten kaciyo

kıslar bsey yaptım mal gbı seyler yapıyorum ayyy bune gttım en zor dogum vdeosu dye yazdm ve ızledım böğre böğre:120::120::120::120: bayılcm smdı

hiç bir ilaç almadım cnm giriş yaptık ilaç yazdılar onları aldık ezaneden yane hiç ilaç kullanmadım ağrı kesici yazdı ama kullanmadım ağrım yoktu çünkü özelde çektirim

anladımmmm canım çoooooooooooooooook kocaman sağol bende yarın özelde çektircem 100 lira flnmış inşallah senın gıbı rahat acısız ağrısız olurummm

yok canım ben yıllar önce bekarken öğrenmiştim.
karından ultrasonla da görülüyor.vajinal şart değil.
adet gecikmesi,kıllanma,çabuk kilo alma v.s. diğer belirtileri.

Anladım cnm ben 4 5 kez vajinal muayene hormon testi yapıldı öyle bişey demedi dr. Hiç olsa derdi aklıma geldide ondan sordum .

evet hayatım 5 gun oldu
hayırlısı olsun bebeğimmm senin için dua edicemmmm Allahım yüzünü güldürsüüüüünnnn

rabbim yardim etsin bizlere birde ramazana denk geliyo ya

bebeğiiiimm keyfini çıkar bir yaaa... hadiiii bırak bunları düşünmeyiiii hayatımın hicranııııııııııııı

inşallah öle de olur ansızın gelmez planlarımıza uygun gelir minişlerrrrrr
liliiiiimmm hiç merak etme gelecek o sıpalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…