yapma be kuzum yaa bırak kalsın bende kaç gündür bisey yapmıyorum az daginik kaliversin
demen düşünmem yeter canım allah razi olsun
hiç bimiyorum kim kalacakeltim varda onu ben istemiom kendi teyseme dicem kalirsa o olmazsa eltim ... Gorumcemide severim oda olabilir ama esi cins izin vermez ona
şükürler olsun ki temiz çıktı sonuç lilimde çekseydi kurtulurdu cnm benim bebişim yolda gelicek annesine yolları açtım zorluk çekmesin diye gelecek işlh
ya napyım kıslar asılamadan berı eve sprge tutmadım bn tıklenırım
kan testinden sonra halay cekelim canim ebrulale cift çizgiydi regl olmuş
sagol canim ya valla sizi coj seviyorum ben
sabah bana msj atmış kızlara şöyle aksam gelicem die... Kizinin yoplantisina gitmiş bugün
demen düşünmem yeter canım allah razi olsunartık olmadi esim kalir ne yapim
ayy ins hayalimizdeki dogumi yasariz ins canim...gece uykularim kaciyo ya iste bunları düşünmekten kaciyo
bende ailemden uzaktayım ama halam gelcem die söz vermiştii inşallah sözünü tutar ne diyimdoğuma gitmeden yatağımı hazırlarım evimi temizlerim 2 3 çeşit yemek yapar giderim her halde bende öle düşünüyorum
meraba kızlar bende 9 kasımda yaptırdım ilk aşılamamı bugün 11. gün idrar testi yaptırsam çıkarmı acaba hastaneye gidip kan vermek istemiyorum hep tanıdık görümcem hastanede çalışıyor herkes tanıyor bıktım gıdıp hüsranla dönmekten korkuyorum olumsuz sonuç çıkacak diye cok sancım var adet olcakmış gögüslerim cok agırıyor umutlanmak istemiyorum napcam yaa(
meraba kızlar bende 9 kasımda yaptırdım ilk aşılamamı bugün 11. gün idrar testi yaptırsam çıkarmı acaba hastaneye gidip kan vermek istemiyorum hep tanıdık görümcem hastanede çalışıyor herkes tanıyor bıktım gıdıp hüsranla dönmekten korkuyorum olumsuz sonuç çıkacak diye cok sancım var adet olcakmış gögüslerim cok agırıyor umutlanmak istemiyorum napcam yaa(
inşallah bidenem inşallahhh içim ferahladı birdennnnnn allah razı olsun ne güzel yazdın yaaa çok sevindim senin adına bebeğimmm inşallah benımde temiz çıkar gıtmeden önce agrı kesıcı kas gevşeltici aldın mı
inşallah gelcek güzelimmmmmmmm bende actırcam yolları koşa koşa gelcekler annelerine özelde mi yaptırdın bebeğim devlette mi
elammmmmmmmmmmm sen yaptırdın mı aşılamayııııııııııselam bebegm bnm de asılama yaptıralı 5 gun oldu bnmde ılk cok heycanlı dmı bnm doktorum 10 11 gun snra test yapablırsn ddı
bende aşılama oluştum dr kan testi yaptır dedi ben adetimi bekledim kanda görüp yikilmaktansa regl olurum dedim 14.gun regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?