Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

şükürler olsun ki temiz çıktı sonuç lilimde çekseydi kurtulurdu cnm benim bebişim yolda gelicek annesine yolları açtım zorluk çekmesin diye gelecek işlh

inşallah gelcek güzelimmmmmmmm bende actırcam yolları koşa koşa gelcekler annelerine özelde mi yaptırdın bebeğim devlette mi

demen düşünmem yeter canım allah razi olsun artık olmadi esim kalir ne yapim

bende ailemden uzaktayım ama halam gelcem die söz vermiştii inşallah sözünü tutar ne diyim doğuma gitmeden yatağımı hazırlarım evimi temizlerim 2 3 çeşit yemek yapar giderim her halde bende öle düşünüyorum

meraba kızlar bende 9 kasımda yaptırdım ilk aşılamamı bugün 11. gün idrar testi yaptırsam çıkarmı acaba hastaneye gidip kan vermek istemiyorum hep tanıdık görümcem hastanede çalışıyor herkes tanıyor bıktım gıdıp hüsranla dönmekten korkuyorum olumsuz sonuç çıkacak diye cok sancım var adet olcakmış gögüslerim cok agırıyor umutlanmak istemiyorum napcam yaa(

Lilim bnm ailem yakin ama bende senin gbi yapmayı düşünüyorum gerci annem birakmaz bana ama olsun. :) kimseye yük olmak ıstemiorm

selam bebegm bnm de asılama yaptıralı 5 gun oldu bnmde ılk cok heycanlı dmı bnm doktorum 10 11 gun snra test yapablırsn ddı

evde idrar testi yap belirli bir seviyenin üstündeyse zaten cıkar canımm varsada yoksada belli olur zaten hayırlı sonuclarla inşallah

inşallah gelcek güzelimmmmmmmm bende actırcam yolları koşa koşa gelcekler annelerine özelde mi yaptırdın bebeğim devlette mi

hiç bir ilaç almadım cnm giriş yaptık ilaç yazdılar onları aldık ezaneden yane hiç ilaç kullanmadım ağrı kesici yazdı ama kullanmadım ağrım yoktu çünkü özelde çektirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…