amin canım amin gögüslerim kocaman oldular zaten 85 bedenim koltuk altıma doğru elleyince çok acıyo ve adet oldum zannediyorum hafif hafif akıntım war hemen ec ye gidiyorum korkuyorum bişey olucak diye
bak çok kızdım sanaaa nieee bu kadar negatifsin o nasil soz ya hiç yakismadi sanaaa
ben sana ne dedim benim 6. hissim kuvvetli sen hemen hamile kalcasın dedim gecen ay olmadı bu ay oldu ve ayrıca senınde oğlun olcakkkkk içime doğduuuuu
agri olunca mi kiz oluyo olmayinca mi anlamadimmmm
bak çok kızdım sanaaa nieee bu kadar negatifsin o nasil soz ya hiç yakismadi sanaaa
ben doktora sordum ne kdr film die 100 lira dedi denizlinin en iyi hastanesi de bılmıyorum neden o kadar pahalı acaba sizin oturdugunuz yere göre değişiyor sanırım imkanlara göre fln
güzel kalpli güzel gözlü arkadaşımmmm
hiç merak etme elammmm inşallah seninkide tuttuuu...
kızzz bu sefer çok sevinmicem olursa kimseyede demicem anneme bile tek size 12. haftaya kadar kimseye demicem
bebegm allhn ıznyle bsey olmz kusum korkma
Lilim bnm bebemm olckmi peki( hislerin ne diyor bnm icin:)
korkma canım normal bunlar bebeklerimiz anneleriyle gobuslerinde siki siki tutuncaklar ins
kizim icin elvin ismini dusunuyorum tabi kv derdi var bende birde hatice elvin olabilir erkekde kararsizim kayra isminide cok seviom ama onu yakinim koydu
kizim icin elvin ismini dusunuyorum tabi kv derdi var bende birde hatice elvin olabilir erkekde kararsizim kayra isminide cok seviom ama onu yakinim koydu
özlem demi ismin olcak tabiki bebeğim biraz vakti var sanırım bebğin 2 veya 3 ay en fazlaaa
hahaaaa kahve icim fotosunu cekip ekliyim
ewet bebeimmmm sağlıklı olsun inşallahta sonuçlarım yarın değerim inşallah yükselmiştir dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?