Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amin canım amin gögüslerim kocaman oldular zaten 85 bedenim koltuk altıma doğru elleyince çok acıyo ve adet oldum zannediyorum hafif hafif akıntım war hemen ec ye gidiyorum korkuyorum bişey olucak diye

bebegm allhn ıznyle bsey olmz kusum korkma

ben sana ne dedim benim 6. hissim kuvvetli sen hemen hamile kalcasın dedim gecen ay olmadı bu ay oldu ve ayrıca senınde oğlun olcakkkkk içime doğduuuuu

ewet bebeimmmm sağlıklı olsun inşallahta sonuçlarım yarın değerim inşallah yükselmiştir dua edin bana

ben doktora sordum ne kdr film die 100 lira dedi denizlinin en iyi hastanesi de bılmıyorum neden o kadar pahalı acaba sizin oturdugunuz yere göre değişiyor sanırım imkanlara göre fln

500 lira felan gitti ya yol parası felan baya bi harcadık bu sıpaya daha gelmeden ama bu para sadee bu sefer gitti diğerlerini sayamayacağım kadar çok yani bilmem ki biz urfanın akçakale ilçesinde oturuyoruz ama özele urfa merkeze gidiyoruz yani bebiş için hiç bişey diyemiyoruz yeterki doğsun sağlıklı olsunda paracıklarımızı yesin önemi yok

güzel kalpli güzel gözlü arkadaşımmmm

hiç merak etme elammmm inşallah seninkide tuttuuu...

kızzz bu sefer çok sevinmicem olursa kimseyede demicem anneme bile tek size 12. haftaya kadar kimseye demicem

tmmm bebeğimmm kimseye söylemeyelim cinsiyetinide söylemeyelim sadece kızlara söyleyelimmm süpriz yapalım

korkma canım normal bunlar bebeklerimiz anneleriyle gobuslerinde siki siki tutuncaklar ins

amin inşallah canım benim inşallah tutunsunlar bize yarın kontrolum war biliyosun şimdi çıkmam lazım ağda yapacam bişey olmaz heralde dimi

Bütün kızlar toplandik toplandik yum yum gunleri azimle caaaaa listik çalıştık. Kukularimizi doktorlara mecburiyetten hep actik hep açtık .d.d regli günü gelince hep agladik agladiiiiiiik .d

kizim icin elvin ismini dusunuyorum tabi kv derdi var bende birde hatice elvin olabilir erkekde kararsizim kayra isminide cok seviom ama onu yakinim koydu

sen baska ısım koy aynı olmasın doguhan koy kııığıııız

Son düzenleme:
kizim icin elvin ismini dusunuyorum tabi kv derdi var bende birde hatice elvin olabilir erkekde kararsizim kayra isminide cok seviom ama onu yakinim koydu

Elvin de çok güzel isim Kayra da.Allah o günleri göstersin inşallah.Sağlıkla al kucağına büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…