bisey diyim mi lilim bende erkek hissediyorummm ikisinede raziyim ama öyle hissediyorum
:13::13: :118::127::132:
:))) ben smile kullanamıyorum telden girdigm için
işallah cnm temiz çıkar sonuçların bolbol dua etcem sana ya bizden 300 lira aldılar dr mı söledi 100 lira diye şasirdim şimdi bak
cnm işallah hamilesindir ama hemen sevinme benndede öyle oldu 2 tane test yaptım hemde 1 gün arayla sabahları yaptım 2 testede 1 çizgi silik diğeri koyuydu aynı senin ki gibi çok sevindim hamişim diye ama 3 4 gün sonra kan testi yptım negatif çıktı yani kan testinde pozitif çıkmadan inanma derim bence sen hemen kan vermeye dr git hade koşş
bisey diyim mi lilim bende erkek hissediyorummm ikisinede raziyim ama öyle hissediyorum
niye surat astin beeeee dovcem haa
kızlar temizlik yapmam lazım ama korkuyorum ewim toz içinde oldu nerdeyse 1 haftadır silip süpürmüyorum offff pasaklı oldum galibaaaşimdide temizlik yapmam lazım korkuyorum ama yapsam bişi olmaz dimi yavaş yavaş yapsam
niye surat astin beeeee dovcem haa
hayatimin icraniii bunu cok sevdim yaabi tanemsiin
hiç merak etme elammmm inşallah seninkide tuttuuu...saol cnmn içi dualarınızı eksık etmeyn
insallah kuşummmm beraber gelsin sıpalarımızzzz o sevinci yaşayalımm bi göbeçikler atalım beyaaaa
benim bebeğim ne olcak canım söyle bakemmm bana erkek gibi geliyo ama nasip tabi
güzel kalpli güzel gözlü arkadaşımmmm
hiç merak etme elammmm inşallah seninkide tuttuuu...
kızzz bu sefer çok sevinmicem olursa kimseyede demicem anneme bile tek size 12. haftaya kadar kimseye demicem
ins olsun canim.kız erkek fark etmez sağlıklı olsun
bende yapmiom canim temizlik yavas yavas yap agir kaldirmadan falan rabbim korusun
ins olsun canim.kız erkek fark etmez sağlıklı olsun
ben sana ne dedim benim 6. hissim kuvvetli sen hemen hamile kalcasın dedim gecen ay olmadı bu ay oldu ve ayrıca senınde oğlun olcakkkkk içime doğduuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?