bence yarinda yap çıkarsa kana git ignenin etkisiyle çift çizgi çıkmamıştır ins
ohh mis olmuştur benim evde temizlenecek bir haftadir hep yatiomkis keske biraz daha yakin olsaydik
sorma sorma hemde nasıl bı meraklı melahatım anlatamm
.d.d biri bise dedinmi illa bende gorcem onu .d.d.d.d.
rabbim yardim etsin bizlere birde ramazana denk geliyo ya
hayırlısı olsun bebeğimmm senin için dua edicemmmm Allahım yüzünü güldürsüüüüünnnn
bebeğiiiimm keyfini çıkar bir yaaa... hadiiii bırak bunları düşünmeyiiii hayatımın hicranııııııııııııı
liliiiiimmm hiç merak etme gelecek o sıpalar...
Kis susss simdi okurken azim sulandi bak.d.d.d.d..d.dcnm tursu cektı yaaa acı acı seyler ıstyo cnm:125::125:
Anladım cnm ben 4 5 kez vajinal muayene hormon testi yapıldı öyle bişey demedi dr. Hiç olsa derdi aklıma geldide ondan sordum .
iki gundur bende feci yesil zeytin ve ezine peynir yiyomm :125::125:
sorma sorma hemde nasıl bı meraklı melahatım anlatamm
.d.d biri bise dedinmi illa bende gorcem onu .d.d.d.d.
evet ya bnde acep bz ıkızmıyız
Evet cnmEvet canım söylerdi bence de.hemen yumurtalıklara bakıyorlar zaten dr lar.
iki gundur bende feci yesil zeytin ve ezine peynir yiyomm :125::125:
evet ya bnde acep bz ıkızmıyız
.d.d.d ikiz deil ama kardesiz canlar. D burda hepimiz kardesiz.d.d..d)
hayırlısı olsun bebeğimmm senin için dua edicemmmm Allahım yüzünü güldürsüüüüünnnn
bebeğiiiimm keyfini çıkar bir yaaa... hadiiii bırak bunları düşünmeyiiii hayatımın hicranııııııııııııı
liliiiiimmm hiç merak etme gelecek o sıpalar...
ins bebis istiodur tursuyu
işallah cnm temiz çıkar sonuçların bolbol dua etcem sana ya bizden 300 lira aldılar dr mı söledi 100 lira diye şasirdim şimdi bakanladımmmm canım çoooooooooooooooook kocaman sağol bende yarın özelde çektircem 100 lira flnmış inşallah senın gıbı rahat acısız ağrısız olurummm
kızlar şimdiii test yaptımm biri cok net digeri cok silikk cıktıı
.d.d.d ikiz deil ama kardesiz canlar. D burda hepimiz kardesiz.d.d..d)
:13::13: :118::127::132:
yaaaa erkek mi ki senceee
evettttttt erkek buraya yazıyorummmm benimde adım lilitiy seeee bu bebeiş erkek değilse gel söyle adımı değiştircemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?