Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kıslar ben cikiorum grusrz sonra görüş:)))

Görüşürüzz bebeğim.

Eşime ne deyimde kızlar aklım uçtuu artık deyimde moraliniz düzelsin ovu testlerine bakıyordum eşime msj attım bugün çorbayla patates testi yesekmi bugün böle olsun dedim hay allahım ya

Akıl kalmadı hiç birimizde. Bebekti mık mıktı. HEr şey birbirine girdi.

Yazık oda hiç demiyor patates testi mi diye:111: uçtum artık herşey birbirine girdi hahaha

Yumoslarin yollarida buklum buklum yollari

Nezaman zerhos oldun bulamion siposlari ahh bu akilsiz sposlar

yiriiiiiimmmmm seniii ağzın bal yesin balll ben zaten hep kız istiyorumm. ilk bebeğimde ismi ayşe mina olsun dedim kısmet olmadı ama yapacam o ayşeyiiii

2 aya kadar ayşennnn göbüşünde merak etme bebğimmm allah bilir genedeee içimden hislerim öle dio ye ekşiyi çıkar ayşeyi

yee eksiyiii cikar ayseyiiii kuzummm
kız hicran yapmadın mı idrar testi kan testi yeyin işte akşamaaa... puhahahaha hayatımın hicranıııııııııı
nazlan biraz nazlannn bunları da ben mı öğretcem sana... seninki eve gelince de amannn bugün hiç uslu durmadı senin bu kuzu... hep yattım de.... adamlar mest oluyor normalde ortalık ayağa kalkar senin kuzu işin içine girdimiiii olay bitti

2 aya kadar ayşennnn göbüşünde merak etme bebğimmm allah bilir genedeee içimden hislerim öle dio ye ekşiyi çıkar ayşeyi

kızzzzz kalksın şu mikmik yasağııııııı yapacam ayşeyiiiii... ekşi bile yememe gerek yok

alakasiz olacak ama bi topige nasil link atabiliyoruz sevgili anne ve adaylari

işallah bu sefer bu takvimi kaldırmıycam sizi teyze yapcam kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…