hahahaaaaaaaaaaa
Kıslar ben cikiorum grusrz sonra görüş:)))
Eşime ne deyimde kızlar aklım uçtuu artık deyimde moraliniz düzelsin ovu testlerine bakıyordum eşime msj attım bugün çorbayla patates testi yesekmi bugün böle olsun dedim hay allahım ya
Bende adak admistim hamile kalirsam ihtiyacı olan bi cocugu baştan aşağı giydircem dye:)
benim için bir yoğunlaş bakalımmmm ne düşünüyorsun...
yiriiiiiimmmmm seniii ağzın bal yesin balll ben zaten hep kız istiyorumm. ilk bebeğimde ismi ayşe mina olsun dedim kısmet olmadı ama yapacam o ayşeyiiiicanım senin kızın olcak en yakın zamanda inşallahhhhiçimden öyle geçtiiiiiiiii
beklios canim
yapmadim ki yatiom sular gitmis burda
yee eksiyiii cikar ayseyiiii kuzummm
yiriiiiiimmmmm seniii ağzın bal yesin balll ben zaten hep kız istiyorumm. ilk bebeğimde ismi ayşe mina olsun dedim kısmet olmadı ama yapacam o ayşeyiiii
yapmadim ki yatiom sular gitmis burdaayyyhhh yemek yapcam dahaa
ayyy test kavurmasina bayiliriiiimmmmm
kız hicran yapmadın mı idrar testi kan testi yeyin işte akşamaaa... puhahahaha hayatımın hicranııııııııııyee eksiyiii cikar ayseyiiii kuzummm
2 aya kadar ayşennnn göbüşünde merak etme bebğimmm allah bilir genedeee içimden hislerim öle dioye ekşiyi çıkar ayşeyi
ayyy test kavurmasina bayiliriiiimmmmmkalan ovu testlerinden kavurmami yapsaaam
askimmm cmt gunden beri yemek yapmiom pazar pzt disardan yedik dun kahvaltı türü yaptık bugün yemek yapim canim et suyu cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?