Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

nerden kopyaliycam bisi anlamadim.hiç anlamayan birine anlattigin gibi anlatir misin cnm.kendi topigimin linkini atmam gerekiyo da

napıyosunuz şekerler özledim kıssssss
hg cnm bende tam seni soracaktım cnm inanır mısın bilmem ama geçekten öle oldu. bizde seni özledik cnm
benim kocamda 4. gün adetimin bitmesini zor bekliyorr nasıl 4 ay bekler acaba die merak ediyorum vallahiiii
kız aynen benim kocişte öyle kaçıyorum resmen ya bittimi adetin ne zaman bitecek diye adetim bitene kadar soruyor alemler ya

hmmm ben de işallah sölerim hemencecik size

napıyosunuz şekerler özledim kıssssss

kız kukucanlarla kuduruyoruuzzzzz
benim kocamda 4. gün adetimin bitmesini zor bekliyorr nasıl 4 ay bekler acaba die merak ediyorum vallahiiii

kızım okadar üzüldüki benim halimeeee lafı bile yok kardeş kardeş yatıyoruzzz

benimkide dayanamaz 15gun oldu bakalım ne kadar dayancak dr tehlike yoook derse üstüme atlar kesin

kardeş kardeş kızzzz valla

atlamasın sen atla canımmmmmmm sende atlama allah korusun yavas yavas kuzum inşallah tehlike yoktur

Kislar ne oliii burda.d.d.d bnm kociş bu ay doydu. D.d birgün arayla mikmik oldu ya .d
D gerçi bigun arayla olmasina rağmen cocukta çok istio ya o yanasio zavallim bugün günü degilmi DYO. D.d.d.d.d.

benim kocamı kan tutuyo bide ondan hiç yaklaşamazz hergun sorar bıttı mı bıttı de bana söylemiyon mu die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…