anacım çok uzak kaldım olmuyo böyletestleri mi yiyomuşunuz nedir
Bütün kızlar toplandik toplandik yum yum gunleri azimle caaaaa listik çalıştık. Kukularimizi doktorlara mecburiyetten hep actik hep açtık .d.d regli günü gelince hep agladik agladiiiiiiik .d
hg cnm bende tam seni soracaktım cnm inanır mısın bilmem ama geçekten öle oldu. bizde seni özledik cnmnapıyosunuz şekerler özledim kıssssss
kız aynen benim kocişte öyle kaçıyorum resmen ya bittimi adetin ne zaman bitecek diye adetim bitene kadar soruyor alemler yabenim kocamda 4. gün adetimin bitmesini zor bekliyorr nasıl 4 ay bekler acaba die merak ediyorum vallahiiii
bende ilk size söyledim sonra esimeeebirde esimin bi arki var hani demistim ya çocukları olmuyordu bel cektirmis hamile kalmış esimi arayip söylemişti sadece o arkadasina söylemiş bebeklerimiz kirklari kariscak abi demiş
1112yarin dr gidicek canım
napıyosunuz şekerler özledim kıssssss
benim kocamda 4. gün adetimin bitmesini zor bekliyorr nasıl 4 ay bekler acaba die merak ediyorum vallahiiii
benimkide dayanamaz 15gun oldu bakalım ne kadar dayancak dr tehlike yoook derse üstüme atlar kesin
doğru valla
yap bence dene bakem belki tutar ya
benimkide dayanamaz 15gun oldu bakalım ne kadar dayancak dr tehlike yoook derse üstüme atlar kesin
atlamasın sen atla canımmmmmmm sende atlama allah korusun yavas yavas kuzum inşallah tehlike yoktur
hg cnm bende tam seni soracaktım cnm inanır mısın bilmem ama geçekten öle oldu. bizde seni özledik cnm
kız aynen benim kocişte öyle kaçıyorum resmen ya bittimi adetin ne zaman bitecek diye adetim bitene kadar soruyor alemler ya
hmmm ben de işallah sölerim hemencecik size
benim ki erken seeey oluyooo o hic olmaz tak fişi bitir işi
kız kukucanlarla kuduruyoruuzzzzz
kızım okadar üzüldüki benim halimeeee lafı bile yok kardeş kardeş yatıyoruzzz
kardeş kardeş kızzzz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?