alakasiz olacak ama bi topige nasil link atabiliyoruz sevgili anne ve adaylari
kız hicran yapmadın mı idrar testi kan testi yeyin işte akşamaaa... puhahahaha hayatımın hicranıııııııııı
nazlan biraz nazlannn bunları da ben mı öğretcem sana... seninki eve gelince de amannn bugün hiç uslu durmadı senin bu kuzu... hep yattım de....adamlar mest oluyor normalde ortalık ayağa kalkar senin kuzu işin içine girdimiiii olay bitti
kızzzzz kalksın şu mikmik yasağııııııı yapacam ayşeyiiiii... ekşi bile yememe gerek yok
himm hıc bilmiyorum linki kopyala yapistir cevap vere bi denealakasiz olacak ama bi topige nasil link atabiliyoruz sevgili anne ve adaylari
inss havammmm hemen hamis kalirsin
kullanilmislari koyarsak sidikli corba olur kiiisss
işallah bu sefer bu takvimi kaldırmıycam sizi teyze yapcam kızlar
işallah bu sefer bu takvimi kaldırmıycam sizi teyze yapcam kızlar
hayatımın hicranı sen ne yapsan güzel olur güzelll anneeeeeemmmmmkullanilmislari koyarsak sidikli corba olur kiiisss
adamlarıınnnnnnnn belini kıralımmmmmmmmmmmm bende film çektireyim açayım yolları koşa gelsin bebişlerimmmm
inss havammmm hemen hamis kalirsin
inşallah canım hadi senin toteminde bu olsun
hayatımın hicranı sen ne yapsan güzel olur güzelll anneeeeeemmmmm
kızzz yazık benim adama bu 4.ay kızzz yazık...
bende ilk size söyledim sonra esimeee
hggg kisss uctuk bis bugun
yap bence dene bakem belki tutar yainşallah kaldırma canımmmm bende yapsam mı acaba yaaa
inşallah canım hadi senin toteminde bu olsun
hayatımın hicranı sen ne yapsan güzel olur güzelll anneeeeeemmmmm
işalah tutar benim totemde hamiş olurum günde sayacam ben 10 geçince kan testi yapcam artık böle
kızzz yazık benim adama bu 4.ay kızzz yazık...
benimkide dayanamaz 15gun oldu bakalım ne kadar dayancak dr tehlike yoook derse üstüme atlar kesin
hggg kisss uctuk bis bugun
hoş geldin balımmm slm sen naıslsınn
hg canim yaa gözümüz yollarda kaldı
hee test kavurmasi test corbasi yapios aksama
benimkide dayanamaz 15gun oldu bakalım ne kadar dayancak dr tehlike yoook derse üstüme atlar kesin
tmm canisiiii sıkıntı yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?