Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sen ikinciyi mi istiyorsun canım himm oğlun kaç yasin da

kızlar kusura bakmayın soda almaya gittim dolaptan .benim yengecim terlemiş küçük oğlum sırtını filan değiştirdik babayla.sonra geldim yazdım yazdıklarım da gelmedi hattan düşmüşüm.büyük oğlum 8 yaşında.2 tane oğlum var.birdiğeride 10,5 yaşında büyük oğlumda dahil eşim ve ben bir çocuk daha istiyoruz.çoook çocukları seviyoruz.onlar biraz büyüdü.bebek kokusu özledik:)onlarda çok bilnçli değildik onlarla bizde büyüdük ama şuan 31 yaşındayım daha istekli ve bilinçliyim.Allahıma çok şükür evlatlarımın canı saolsun önce ama ben onları hiç böle zorlanmadan olmuştu:)bu son beşik nazlı olacak galiba.gerçekten çooook büyük bir mucize annelik ve bize sunulmuş çok güzel bir olay:))işte böle benim durumum...

ayyyy ne güzel canım maşallah bu bebek gözümü korkutmazsa bende 3 tane olsun istiyorum

:)) yok korkutmaz inşallah kardeş çoook iyi oluyor .mesela benim küçük oğlum abi olamyınca çook sıkılıyor.abisi ile zaman geçirmesi iyi oluyor.abi olmayınca sana kafayı takıyor:))abi ile oyunlar oynuyor ama yeri gelince ufak kavgalarda olmuyor değil:)ben tek çocuğa karşıyım.kardeş şart..)

Kesinlikle katılıyorum canım benim de bi kardeşim var o olmasa nasil olurdu hiç düşünemiyorum. ..

kızlar size iyi sohbetler ben de yatayım sabah iş var malum. ..

iyi bakin kendinize

ilaçlardan mi canım bende coj ağır ilaçlar kullandım canım neler neler

folik asit artı kan ilacı kullanıyorum diaformine başladım sabahları feci midem bulamıyo bide iğne var artı diyet artı spora başladım çok yoğunum yani anlıycam ama olsunda herşeye razıyım ben

en az iki olmali bence de canım ya....kardeş kavramı önemli

bencede yarın bunlar büyücek birbirlerine destek olucaklar inşallah. zor zamanlarında kardeş önemli.eşimle bazen düşünüyoruz.bayramlarda falan geldiklerinde düşünsenize sıra sıra:))ama tabi çocuk bakmak ir okadarda meşakkatli.çook fedakarlık istiyor.kendinden önce onları düşünüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…