olacak canım sabır sabır
takvimim var ozel.... Tavsiye edrim google uygulamalardan indir period calender ismi inince türkçe içeriği regl guncesi yaziyo orda muhtemel umutlanma tarihini adet tarihini hepsini gösteriyor iilişki günlerini not edion falan..şimdi ben hamilelik moduna aldım geri sayim başladı doğum için
Günaydın kukucanlaaaaaaaaaarrrrr bugün çok iyiyim çünkü su saatte kadar deliksiz uyudum yuppiiiiiiiiiyyyyyy :124::124::124::124:
Gunaydinnnbugn uykusuzlugu bana sattin sanirim. O kadar sacmasapan uyudum ki yatagin yatmadigim hic bi yeri kalmadi tur attim yatakta resmen
Günaydın kukucanlaaaaaaaaaarrrrr bugün çok iyiyim çünkü su saatte kadar deliksiz uyudum yuppiiiiiiiiiyyyyyy :124::124::124::124:
cmt gününden beri ilk kez rahat uyudum canım wc yede kalmadım.... Uykusuzluk insani çok etkiliyor:111:
günaydın canım.... İyiyiz sen nasılsın bati gecen sendin dimi karistiriyo muyum :26:
Ben ii olmaya calisiyorum sukur :) biraz oyalanip uyumaya caliscam yineGünaydın kızlar
Ben de çok imidr bugün
Nasılsınız bakalım??
cmt gününden beri ilk kez rahat uyudum canım wc yede kalmadım.... Uykusuzluk insani çok etkiliyor:111:
erken kalkınca benimde midem yaniyo bulaniyo yaa
erken kalkınca benimde midem yaniyo bulaniyo yaa
gün içinde olmuyor canım sadece sabah erken uyanınca
Gunaydinnnbugn uykusuzlugu bana sattin sanirim. O kadar sacmasapan uyudum ki yatagin yatmadigim hic bi yeri kalmadi tur attim yatakta resmen
gün içinde olmuyor canım sadece sabah erken uyanıncaherseye katlaniriz canim yeter ki sağlıklı olsunlar bu günleri coooooook bekledik
gün içinde olmuyor canım sadece sabah erken uyanıncaherseye katlaniriz canim yeter ki sağlıklı olsunlar bu günleri coooooook bekledik
günaydın canım.... İyiyiz sen nasılsın bati gecen sendin dimi karistiriyo muyum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?