Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gün içinde olmuyor canım sadece sabah erken uyanınca herseye katlaniriz canim yeter ki sağlıklı olsunlar bu günleri coooooook bekledik

herkese günaydın...

canım o zaman şunu deneyebilir misin? cekmecene çubuk kraker koy hemen yatagının yanına. yataktan kalkmadan çekmecenden kraker al ve ye ve biraz oturup öyle kalk.. bi kaç arkadaş denedi ve iyi geldi. inşallah sana da iyi gelir...

Tatlimmmm teşekkür edrim bilgi için...ama benim bulantim yoğun değil cooooooook hafif atarsa yaparım daha başlamadı bende
Evet tatlım bendim bugün 3. gün. .. aslında senin önerdiğin period calender a göre dr 5 gün geçmiş

Yarın sabah test yapıcam bana şans dileyin amacım
Aaaaay hadi ins güzel haberler ver bize

Tatlimmmm teşekkür edrim bilgi için...ama benim bulantim yoğun değil cooooooook hafif atarsa yaparım daha başlamadı bende
Evet tatlım bendim bugün 3. gün. .. aslında senin önerdiğin period calender a göre dr 5 gün geçmiş

Aaaaay hadi ins güzel haberler ver bize

Canım o kadar çok değil bulantim sanırım daha başlamadı ins başlamaz olursa yaparım dediğini

Ayyy güzel haber ver bize kasım çok bereketli geldi muharremin bereketi

Canım o kadar çok değil bulantim sanırım daha başlamadı ins başlamaz olursa yaparım dediğini

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın kukucanlaaaaaaaaaarrrrr bugün çok iyiyim çünkü su saatte kadar deliksiz uyudum yuppiiiiiiiiiyyyyyy :124::124::124::124:

İnşallah devamı gelir

Gunaydinnn bugn uykusuzlugu bana sattin sanirim. O kadar sacmasapan uyudum ki yatagin yatmadigim hic bi yeri kalmadi tur attim yatakta resmen

Ben de döndüm durdum. Kasıklarım çok ağrıdı. Sancıya uyandım hep. Sanırım regl olucam. Bu ay pek önemsememiştim. Aralıkta yoğunlaştırılmış mık mık kursuna başlıycaz.

Listeye isimlerimizi yazdırdım. Kukucan ile pipican

Gunaydin kizlaaaaarrrr hastaneye gidicem birazdan cok korkuyorum ama umudumu yitirmiyorum bebeim annesine insallah sim ski tutunmustur

Gunaydin kizlaaaaarrrr hastaneye gidicem birazdan cok korkuyorum ama umudumu yitirmiyorum bebeim annesine insallah sim ski tutunmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…