kızlar bişey sorcammm
kürtajdan sonra bugün 14. gün yumurtlama belirtilerim var sizce olabilirmi yoksa bir adet geçtikten sonra mı olacak merak ettim bilen var mı
:)))))) evet bensiz kaldılar, kızları bensiz bırakmayıp muhabbete gidiyorum deseydin :) ayy bu adamlar beni çok güldürüyo yaaa :)
olsun bebeğim şimdi karışık olsun ama ilerde çözülür :) hiç ummadığın anda dolar göbişin yine, çok takılma cnm stres yapmamaya çalış. yeğenim gelecek çabucak ben inanıyorum.
insss canim günler gecmiyooooodalll bebikimmmmm topikce kurban oluruz sanailk kontrolum 9gun sonra canim
Super... insallah duyarsiniz pit pitlarini..
Cok uzuldul cok stress yaptim.. ama Yok yok rahatim artik yani takmak istemiyorum taktikca.. sinir oluyorum.. insallah gelicek nazli bebisimm benimm..olsun bebeğim şimdi karışık olsun ama ilerde çözülür :) hiç ummadığın anda dolar göbişin yine, çok takılma cnm stres yapmamaya çalış. yeğenim gelecek çabucak ben inanıyorum.
Sakin.. sakin.. kocisee soyle guzel bi masaj yapsin..Tmm koymuyorum kizlar su torbasii
aaaaaaayyyyyyyesime kukusum ekmek al yazmisim yaaaa
tmm canim çok fazla bel agrim ya
aaaaaaayyyyyyyesime kukusum ekmek al yazmisim yaaaa
ediyoruz bebeğim olcak olcak
yok daha yumurtlama göstermedi ateş ölçüyorum kuzummmolabilir canim bence ovu testin yok mu bi yapsan yada ates olcuyomussun ya artma oldu mu
Hayir canim tabiki olabilir.. ama bu kadar erken olur mu onu bilmiyorum.. hemen dusukten sonra hamile kalan arkadaslar var.. hic adet gormeden.. tabi ki olur insallah olur hattaa.. iliski yasak degisle bence calisma yapin..
ay evet gelsin bi mincirtim kendimi
valla alemler yaaaa... bende çok güldüm deli kıskanıyor sizi yaa...
aslında hemen bebişim karnıma gelsin yine ona naz yapayım istiyorum ben yaaa yine eskisi gibi çok mutlu olalım senin deyiminle musmutlu (nerde böyle bir tamlama görsem ilk aklıma sen geliyorsun bebişimmm)
dua et bize olur mu hicran zeycan sglblt hepinizzz...
ya neden kimse bana cevap yazmıyor bugünnn
Kizlarr canlarimm bacilarimm ben cikiyorumm.. kocam bekliyor.. yemege goturcekmis..
sizinle konusmak haber almak..
cok cok hosuma gitti cok iyi geldi..
hele ssu hafta cok yogun islerim..
rahatladim biraz..
sizi seviyorum kendinize iyi bakin.. ve hep gelirim
kafa gitti beeeaaaaaaayyyyyyyesime kukusum ekmek al yazmisim yaaaa
hahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahaahhaahahahaha
kafa gitti beeeoda garibim ben bibiliyim demiyo tamam askim yazmis
kukuşlarım ben çıkıyorum mesai bitti pipicanım ile ilgilencem eve gidince de ya antibiyotiğim bitti kanamam yok belki bu akşam bir yaramazlık yaparız belli mi olur
hepinizi sevgi ile kucaklıyorummmm
canımsınızzzzzzzzzzzzzzzzz
kukuşumsunuzzzzzzzzzzz
sizi çok seviyorum
hayatımın hicranı yarına kadar enercin pozitik sakın unutmaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?