Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ben o gün aşırı olaya inanmıyorum artık hep gün aşırı diyorlar ama bir yumurtlama döneminde iki kere yapmisiz dağınık şekilde bu ay toplam 6 ilişki olmuş karar senin

kusum bı baksan bna bn kasımn 2. gunu adet oldum 16snda asılma oldum smdı gun asırıya dvam edyoruz yanı gun asırı ddı doktr pekı ama nden bnm zten yumurtm catltlmdımı

bende seni çok özledimmmm canım arkadaşımmmmmmmm

mon bebem ben bu aydan değil ama gelen aydan ümitliyim kızzzzzzz... olcaklar da üzmeden gelseler ne mutlu olcazzz

Psikommm... amin.. insallah yuzumuz gulecek.. bu ayda ne kaldi ki zaten bitti gitti.. bi hafta kaldi..
insallah 2014 hamis girecez.. kanamalarin durdu mu ? calismalara basladin mi canim ?

o da iyiymiş erkek filmi haaa:)))))) ol bebeğim sevgi pıtırcıgı ol, ben de arada aşırı oluyorum :) aminnnnnnn inşallahhhhh Rabbim herkese nasip etsin...

aaaaaa ben kaçırdım yaaaaa, üzüldüm 1112'ye...değer düşünce dış gebelik oluyo yaaa...bi kez daha gitse doktora yaa, üzüldüm bak şimdi

cnm ben 10 gün sonra gidecem tarama testine, doktor söyledi bugün normalde 12.haftada yapılıyo test genelde...

Allah'im korusun.. o annesineee saka yapiyo... oohhh bacaklarida dikmis.. ne guzel.. yerim ben onu..
Ben hep takip ediyorum.. canim baya gelenler olmus.. sayfalar ucmus gitmis.. masallah allah'im herkesin gonlunden ne geciyosa onu versin..

ben de dövecem onu teyzesi :) amin cnm inşallahhhhhh, Rabbim isteyen herkesin göbişini doldurur inşallah...sen nasıl oldun?

Kuzummm sagol bilgiler icin..... Dilketin ilayda gamze nefesal.. cok cok ozledimm.. eski sohbetleri.. ahh ahhh...
Hepiniz cok iyisiniz insallah..

Psikommm... amin.. insallah yuzumuz gulecek.. bu ayda ne kaldi ki zaten bitti gitti.. bi hafta kaldi..
insallah 2014 hamis girecez.. kanamalarin durdu mu ? calismalara basladin mi canim ?

kanamam bitti kuşum yaa arada lekelenme oluyor ama çok çok az... pzt günü kontrolüm serbest derse belki bu aya bile tutar
ya aslında yumurtlama belirtisi gibi akıntım var kızlar sizce yumurtluyor olabilirmiyim bugün 14. gün ateşimi ölçüyorum gerçi
bakalım ne olacak inşallah çok beklemeden gelir kuzularımız yaaaa

ya neden kimse bana cevap yazmıyor bugünnn

ee niye yapmadılar merak ettim şimdi. benim dr 11. hafta yaptır dedi ama bende 12. haftada yaptıracağım.( bana gore 11. haftam oluyor. dr gore 12 hafta oluyor) çünkü ona göre 11. hafta olsa bana göre 10. hafta oluyor şaşırdım kaldım ya :18::18:

okudum yaaaaaaa akşam muhabbetin en güzel yerinde o çok sevdiğim görümceme (!) gittik yaa katılamadım muhabbete :) çok eğlenceliydiniz yine, kukulog mu oldun sen :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…