canım ben o gün aşırı olaya inanmıyorum artık hep gün aşırı diyorlar ama bir yumurtlama döneminde iki kere yapmisiz dağınık şekilde bu ay toplam 6 ilişki olmuş karar senin
bende seni çok özledimmmm canım arkadaşımmmmmmmm
mon bebem ben bu aydan değil ama gelen aydan ümitliyim kızzzzzzz... olcaklar da üzmeden gelseler ne mutlu olcazzz
iyiyim canım şükür buyuyoruz ins ....gel canim yaa dal araya bende arada bakiorum sana cikiyorum burda hepimiz seni tanıyoruz... Gamze nefesal iyiler ayni devam canım
canım ben o gün aşırı olaya inanmıyorum artık hep gün aşırı diyorlar ama bir yumurtlama döneminde iki kere yapmisiz dağınık şekilde bu ay toplam 6 ilişki olmuş karar senin
kiss ben çok pimpirikliyim çok kirilganim o yüzden
gittik kuzum ya tahmin edin hangisine size sorduklarımla alakası yok thordiye bir erkek filmine gittikk
bebişimmmmmmm iyi olun yaaaa ben bugünlerde çok sevgi pıtırcığı oldummm
Allah inşallah en kısa sürede bana da sağlıklı bir bebek nasip etsinnnn
bende ara lekelenmeli normal biliyorum canim yoğun olmadikca tabi...ins bundan sonra hic olmaz 1112 kimyasal geciriyo olabilir 26 cinius değeri dr da dış gebelik olabilir demiş muayene etmeden haftaya dusmezse ameliyat demiş korkutmus bizde başka dr gıt dedik
seninkilerde mi yeni tanıştı.. korkmaz mı canım ya.. hele bi elini tekmelesin bak o zaman.. İnşallah tekrar yaşamazsın canım bu olayı. bi de ne soracağım sana ikili teste ne zaman gideceksin? 28 miydi hatırlayamadım. lorena'ya mı sormuştum sana mı hatırlayamadım canım ya...
Allah'im korusun.. o annesineee saka yapiyo... oohhh bacaklarida dikmis.. ne guzel.. yerim ben onu..
Ben hep takip ediyorum.. canim baya gelenler olmus.. sayfalar ucmus gitmis.. masallah allah'im herkesin gonlunden ne geciyosa onu versin..
başka küçük yumurtan varsa sonradan büyüyüp catlayabilir die
gamzeyi iki gündür görmedim nefesal kukularını kesecek kendini üzenlerin... kukuların sessizliği olcazzz
kızlar ilayda dilketin gelmediler iyiler mi haber alan var mı
bide monbebe nedemek öyle muhabbete girmedim çekindimmmm kızzzzz aşk olsun kırk yıllık arkadaşız neyin çekincesiiii geldimi ben geldim deeee yazzzzzzzzzzzz
Psikommm... amin.. insallah yuzumuz gulecek.. bu ayda ne kaldi ki zaten bitti gitti.. bi hafta kaldi..
insallah 2014 hamis girecez..kanamalarin durdu mu ? calismalara basladin mi canim ?
aynen canım sadece kısmet yani
kızlar dün gece rüyamda ;eski evimizin önünde mezar gördüm bir tane Allah Allah burada bu mezarlık varmıydı diyorum şaşırıp kalıyorum sonra bakıp bakıp fatiha okuyorum sonra gidiyorum acaba nedemek aranızda bilen var mı?????
o da iyiymiş erkek filmi haaa:)))))) ol bebeğim sevgi pıtırcıgı ol, ben de arada aşırı oluyorum :) aminnnnnnn inşallahhhhh Rabbim herkese nasip etsin...
aaaaaa ben kaçırdım yaaaaa, üzüldüm 1112'ye...değer düşünce dış gebelik oluyo yaaa...bi kez daha gitse doktora yaa, üzüldüm bak şimdi
cnm ben 10 gün sonra gidecem tarama testine, doktor söyledi bugün normalde 12.haftada yapılıyo test genelde...
ben de dövecem onu teyzesi :) amin cnm inşallahhhhhh, Rabbim isteyen herkesin göbişini doldurur inşallah...sen nasıl oldun?
aynen canım sadece kısmet yani
ya neden kimse bana cevap yazmıyor bugünnn
teyzes kurban olurrr onaaa.... inşallah hep keyifli olsun yeri rahat sıpanın
ya ben geliyorum sen yoksun kiiii bir gırgır çeviriyorum işler çok yoğun anca gelince uzun zaman kalıyorum hicranda hep aklım kalıyor birden çöküyor üzülüyorum onun moralini düzetiyorum ne şebekliklerrr hayatımın hicranı oldu yanii...
bende seni çok özledimmmm canım arkadaşımmmmmmmm
mon bebem ben bu aydan değil ama gelen aydan ümitliyim kızzzzzzz... olcaklar da üzmeden gelseler ne mutlu olcazzz
kiss ben çok pimpirikliyim çok kirilganim o yüzden[hayatımın hicranı inan okadar çok işim var ki bir bakıp çıkıcaktım... sonra sen dedin ya toparla bizi diye gidemedimmmm
senin bebeğinde sende çok sağlıklısınız aklındaki tek düşünce bu olsun kuzummmm kıyamammm ben sanaaa
o da iyiymiş erkek filmi haaa:)))))) ol bebeğim sevgi pıtırcıgı ol, ben de arada aşırı oluyorum :) aminnnnnnn inşallahhhhh Rabbim herkese nasip etsin...
aaaaaa ben kaçırdım yaaaaa, üzüldüm 1112'ye...değer düşünce dış gebelik oluyo yaaa...bi kez daha gitse doktora yaa, üzüldüm bak şimdi
cnm ben 10 gün sonra gidecem tarama testine, doktor söyledi bugün normalde 12.haftada yapılıyo test genelde...
ben de dövecem onu teyzesi :) amin cnm inşallahhhhhh, Rabbim isteyen herkesin göbişini doldurur inşallah...sen nasıl oldun?
kıyamammm kızzzzz adamım keyif yapıyorrr yaaaa....
elammmm ssen çalışmayı bırakma her ihtimale karşı kuzummmmbaşka küçük yumurtan varsa sonradan büyüyüp catlayabilir die
Kuzummm sagol bilgiler icin..... Dilketin ilayda gamze nefesal.. cok cok ozledimm.. eski sohbetleri.. ahh ahhh...
Hepiniz cok iyisiniz insallah..
mon bebem seni özlüyoruz bizde vallla gel gitmeeeeee
Kizlarrrrr belim cok agriyo sanki yel girmis gibi sıcak su torbasi koysam bisey olur mu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?