Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm benim 10+5'teyim. 11-14. haftalarda yapılıyomuş ikili test. benimki 12. haftada gel dedi...bebek henüz küçük olduğu için 10 gün sonra yapalım dedi. o çok sorun olmaz herhalde o cnm, sana göre 11 gideceğin haftaysa o zaman gidebilirsin. illa 11.hafta gitmek şart değilmiş

Yaa evet o lekeler benimde baya surdu.. ama sukur simdi bisey kalmadi.. en iyisi zaman ama cok zor tabi..
Insallah olabilir canim..bu ay hemen hamis kalirsin insallah.. ates olcmende iyi sana bilgi verir en azindan.. benimki kafami karistirdi dusukten sonra.. insallah seninki guzel olur..erkenden hemen yumurtlar hamis kalirsin.. dua edelim de doktor.. serbest desin..
ben de dövecem onu teyzesi :) amin cnm inşallahhhhhh, Rabbim isteyen herkesin göbişini doldurur inşallah...sen nasıl oldun?
Amin.. .. basladimi asermeler bakim.. ??
Iyiyimmmm canim sukyr.. arada aklima gelsede uzulsemde.. bu aralar gun asiri iliski oldu.. bilmiyorum ne zamana kadar bekliycem ne olacak.. hayirlisi bakalim.. atese gore hareket etcem.... normalde 28 gunde adet olurdum yarin olmam lazim hesaplara gore ama bilmiyorum daha yumurtlama gorunmuyo tablomda.. uff cok karisik bacimm iste..
iyiyim canım şükür buyuyoruz ins ....gel canim yaa dal araya bende arada bakiorum sana cikiyorum burda hepimiz seni tanıyoruz... Gamze nefesal iyiler ayni devam canım
Iyi bak yegenimee guzelim.. Ilk kontrole gitin mi ??
Insallah insallah.. gelicem pat diye dalacamm..

ya neden kimse bana cevap yazmıyor bugünnn

kuzum ben rüyadan anlamam...

okudum yaaaaaaa akşam muhabbetin en güzel yerinde o çok sevdiğim görümceme (!) gittik yaa katılamadım muhabbete :) çok eğlenceliydiniz yine, kukulog mu oldun sen :))))))

heee kocam bana diyor bugün görüşmelerim yoğundu dalga geçiyor benlee mesaj yollayıp kukuşların sensiz kaldı kukulog hanım diyee...
Kizlarrrrr belim cok agriyo sanki yel girmis gibi sıcak su torbasi koysam bisey olur mu :26:

bebeğim sıkı sıkı giyin sıcak bende iyi değil diye duymuştum yada şal falan bişey sar sıkmadan

canımm sıcak fazla ıyı degıl dıye okumustum sankı

kızlarrrrr son 4 gunum kaldıııı az arada kasık agrılarım ve cok garıp agzım tukuruk doluyorrr ılk defa boyle bısey olduu ve yumurta akı gibi akıntılarım cogaldı arada ıc camasırımda kahverengı lekeler oluyor offffff beklemek cok zorrrrrrrr

canımmmmmm hayır olsunn yorum yapamıcam ama hayra yor ruyalarıını

şimdi netten baktım fatiha okumam çok çok iyiymmiş sevinçten gözlerim doldu ....... gerçekten kzlarr inşallah yakında iyi haberlerle gelirimmm

Kizlarrrrr belim cok agriyo sanki yel girmis gibi sıcak su torbasi koysam bisey olur mu :26:

canım scak su koyma duşa girr sıcak su direkten iyi degğil derler bizde hamileyyken !!!

bende 10+3 teyim canım. 11-14 arası olduğunu söyledi. o zaman bende 10 gün sonra giderim Allah'ın izni ile yani daha ensesi yeni oluşmaya başlamış zaten miniğin çok ultrasona girmek istemiyorum açıkcası ondan sordum canım.. bende Aralığın ilk haftası giderim diye düşünüyorum. teşekkürler canım..

canımmm benımm ıns hamışsındırr gercekten beklemek cokk cokkk zorrrr

okudum yaaaaaaa akşam muhabbetin en güzel yerinde o çok sevdiğim görümceme (!) gittik yaa katılamadım muhabbete :) çok eğlenceliydiniz yine, kukulog mu oldun sen :))))))

canım çok sevindim mm...bebişin keyfi yerinde demek :):)babasıyla da tanıştı oh ne güzel darısı başımıza inşallah...bu arada eşin ne iş yapıyo da seni gelemiyorum diye kandırdı :):)

ınsallahhhh canımmm benımm hayır olsunnnnn

:)))))) evet bensiz kaldılar, kızları bensiz bırakmayıp muhabbete gidiyorum deseydin :) ayy bu adamlar beni çok güldürüyo yaaa :)

olsun bebeğim şimdi karışık olsun ama ilerde çözülür :) hiç ummadığın anda dolar göbişin yine, çok takılma cnm stres yapmamaya çalış. yeğenim gelecek çabucak ben inanıyorum.

kızlar bişey sorcammm
kürtajdan sonra bugün 14. gün yumurtlama belirtilerim var sizce olabilirmi yoksa bir adet geçtikten sonra mı olacak merak ettim bilen var mı

kızlar bişey sorcammm
kürtajdan sonra bugün 14. gün yumurtlama belirtilerim var sizce olabilirmi yoksa bir adet geçtikten sonra mı olacak merak ettim bilen var mı

Hayir canim tabiki olabilir.. ama bu kadar erken olur mu onu bilmiyorum.. hemen dusukten sonra hamile kalan arkadaslar var.. hic adet gormeden.. tabi ki olur insallah olur hattaa.. iliski yasak degisle bence calisma yapin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…