bi tanesin sen yaaa sefiom seni beaa
ee niye yapmadılar merak ettim şimdi. benim dr 11. hafta yaptır dedi ama bende 12. haftada yaptıracağım.( bana gore 11. haftam oluyor. dr gore 12 hafta oluyor) çünkü ona göre 11. hafta olsa bana göre 10. hafta oluyor şaşırdım kaldım ya :18::18:
Yaa evet o lekeler benimde baya surdu.. ama sukur simdi bisey kalmadi.. en iyisi zaman ama cok zor tabi..kanamam bitti kuşum yaa arada lekelenme oluyor ama çok çok az... pzt günü kontrolüm serbest derse belki bu aya bile tutar
ya aslında yumurtlama belirtisi gibi akıntım var kızlar sizce yumurtluyor olabilirmiyim bugün 14. gün ateşimi ölçüyorum gerçi
bakalım ne olacak inşallah çok beklemeden gelir kuzularımız yaaaa
Amin.. .. basladimi asermeler bakim.. ??ben de dövecem onu teyzesi :) amin cnm inşallahhhhhh, Rabbim isteyen herkesin göbişini doldurur inşallah...sen nasıl oldun?
Iyi bak yegenimee guzelim.. Ilk kontrole gitin mi ??iyiyim canım şükür buyuyoruz ins ....gel canim yaa dal araya bende arada bakiorum sana cikiyorum burda hepimiz seni tanıyoruz... Gamze nefesal iyiler ayni devam canım
ya neden kimse bana cevap yazmıyor bugünnn
okudum yaaaaaaa akşam muhabbetin en güzel yerinde o çok sevdiğim görümceme (!) gittik yaa katılamadım muhabbete :) çok eğlenceliydiniz yine, kukulog mu oldun sen :))))))
Kizlarrrrr belim cok agriyo sanki yel girmis gibi sıcak su torbasi koysam bisey olur mu :26:
yoook canım listeye takılma
canımm sıcak fazla ıyı degıl dıye okumustum sankı
canımmmmmm hayır olsunn yorum yapamıcam ama hayra yor ruyalarıını
Kizlarrrrr belim cok agriyo sanki yel girmis gibi sıcak su torbasi koysam bisey olur mu :26:
yoook canım listeye takılma
cnm benim 10+5'teyim. 11-14. haftalarda yapılıyomuş ikili test. benimki 12. haftada gel dedi...bebek henüz küçük olduğu için 10 gün sonra yapalım dedi. o çok sorun olmaz herhalde o cnm, sana göre 11 gideceğin haftaysa o zaman gidebilirsin. illa 11.hafta gitmek şart değilmiş
dalll bebikimmmmm topikce kurban oluruz sana
kızlarrrrr son 4 gunum kaldıııı az arada kasık agrılarım ve cok garıp agzım tukuruk doluyorrr ılk defa boyle bısey olduu ve yumurta akı gibi akıntılarım cogaldı arada ıc camasırımda kahverengı lekeler oluyor offffff beklemek cok zorrrrrrrr
okudum yaaaaaaa akşam muhabbetin en güzel yerinde o çok sevdiğim görümceme (!) gittik yaa katılamadım muhabbete :) çok eğlenceliydiniz yine, kukulog mu oldun sen :))))))
şimdi netten baktım fatiha okumam çok çok iyiymmiş sevinçten gözlerim doldu ....... gerçekten kzlarr inşallah yakında iyi haberlerle gelirimmm
canım scak su koyma duşa girr sıcak su direkten iyi degğil derler bizde hamileyyken !!!
kuzum ben rüyadan anlamam...
heee kocam bana diyor bugün görüşmelerim yoğundu dalga geçiyor benlee mesaj yollayıp kukuşların sensiz kaldı kukulog hanım diyee...
bebeğim sıkı sıkı giyin sıcak bende iyi değil diye duymuştum yada şal falan bişey sar sıkmadan
Yaa evet o lekeler benimde baya surdu.. ama sukur simdi bisey kalmadi.. en iyisi zaman ama cok zor tabi..
Insallah olabilir canim..bu ay hemen hamis kalirsin insallah.. ates olcmende iyi sana bilgi verir en azindan.. benimki kafami karistirdi dusukten sonra.. insallah seninki guzel olur..erkenden hemen yumurtlar hamis kalirsin.. dua edelim de doktor.. serbest desin..
Amin.. .. basladimi asermeler bakim.. ??
Iyiyimmmm canim sukyr.. arada aklima gelsede uzulsemde.. bu aralar gun asiri iliski oldu.. bilmiyorum ne zamana kadar bekliycem ne olacak.. hayirlisi bakalim.. atese gore hareket etcem....normalde 28 gunde adet olurdum yarin olmam lazim hesaplara gore ama bilmiyorum daha yumurtlama gorunmuyo tablomda.. uff cok karisik bacimm iste..
Iyi bak yegenimee guzelim.. Ilk kontrole gitin mi ??
Insallah insallah.. gelicem pat diye dalacamm..
dalll bebikimmmmm topikce kurban oluruz sanailk kontrolum 9gun sonra canim
Tmm koymuyorum kizlar su torbasii
olabilir canim bence ovu testin yok mu bi yapsan yada ates olcuyomussun ya artma oldu mu
kızlar bişey sorcammm
kürtajdan sonra bugün 14. gün yumurtlama belirtilerim var sizce olabilirmi yoksa bir adet geçtikten sonra mı olacak merak ettim bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?