Kıslar kocisime çay yapıp gelcem yine şimdilik görüşürüz
anladim cnm daha cok kucuk oluyorlar. bazen bebis bile gorunmuo 1 hafta sonraya tekrar randevu vermek zorunda. tabi sen bi git gor keseyi insallah bebisi de gorursun cnm..tabi pitpitlari da..
Ya batın üstünden 3 gün gecti bugün yarın 4 olacak. Sabah bi test yapayım diyorum ben. .. hem inşallah pozitifse gidip kan testi de yaptırırım öğle arası hafta sonu hastanelerde gec çıkıyormuş sonuclar... zaten olmazsa da üzülmücem ovulasyon testlerim geldi önümüzdeki aya bakicaz...
bata son 10 gunum kaldı kızlar:18::18:
Benmde son 6 cnmm. Şimdi oldum sandim gittim wc ye beyaz kremsi bi akıntım olmuş çok kati ama anlamadım. :18::18:
ayyyyy:18::18::18::18:
Kizlqr keson dusuk olcak baska dr da oyle dedi kimyasal dedi
rabbim sabırlar versin sana canım benim:50 üzüldüm bugün agla üzül ama yarina dimdik ayakta dur lütfen
Canimsin ya icimi ferahlattinkorkma canim akinti normal ya benim bu ay yumurtlamadan sonra hep sapsari krem gibi akintim vardi ayni iltihap gibiydi usuttum falan dedim kendi kendime ucube ferah tut
tatlimsinnnn...ins bebiş gelir surpriz yapar annecinee
Allah ne muradin varsa versin cnmm bebegin esin ve sen ömür boyu mutlu olursunuz inşallah. Dualarinda adimin gecmesini çok isterimhamile birinin duasini beklemek istemek nedir çok iyi bilirim canim hep bende istedim bbanada dua edin dedim o yüzden şimdi ben olmayanlar için dua ediyorum
çok sağol canım benim....erkenden toplanir miyiz bimiyorum da okucaz yarin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?