Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladim cnm daha cok kucuk oluyorlar. bazen bebis bile gorunmuo 1 hafta sonraya tekrar randevu vermek zorunda. tabi sen bi git gor keseyi insallah bebisi de gorursun cnm..tabi pitpitlari da..

3 gun gectiyse yap canim. ovu testi aldiysan hamilesindir insallah canim. elinde kalacak. bende telefonun takvimine sonraki ay mik mik zamanlarini yazmistim. gerek kalmadi. tabi unutmusum bu yazdiklarimi karsima cikinca cok guldum. hazirlikli olunca gelio bebisler

rabbim sabırlar versin sana canım benim:50 üzüldüm bugün agla üzül ama yarina dimdik ayakta dur lütfen

Aynen cnmm. .. Hicranim bişe sorcm acil sana. Morelim bozuldu çünkü çok. Az önce lavaboya gttim regl oldum sandim bi baktim beyaz katı kremsi bi akintim olmuş. Anlamadm sence adet günüm yaklaştı ondan mi:18:

korkma canim akinti normal ya benim bu ay yumurtlamadan sonra hep sapsari krem gibi akintim vardi ayni iltihap gibiydi usuttum falan dedim kendi kendime ucube ferah tut
Canimsin ya icimi ferahlattin . Beyaz bi akinti çok hafif sarilik var ondan korktum ya:18: neyse regli olrsamda izulmucem artık napalım kısmet değilmiş dcez oturcaz asa:44:

hamile birinin duasini beklemek istemek nedir çok iyi bilirim canim hep bende istedim bbanada dua edin dedim o yüzden şimdi ben olmayanlar için dua ediyorum
Allah ne muradin varsa versin cnmm bebegin esin ve sen ömür boyu mutlu olursunuz inşallah. Dualarinda adimin gecmesini çok isterim yrn sabah erkenden burda tiplancaz dimi ayetel kursi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…