tmm cnm allah kabul etsin bizide unutma optuk
Persembeyyi cumaya bağlayan gece dua çok sevabmis senin için bebeğin içinde okuyacam ve burdaki herkes için cnm
Ne zamandır bende bişeyler okumadım. Abdest alıp bi yasin okiym hepimiz için. Allahım en kısa zamanda hepimize hayalini kurduğumuz bebekleri nasip etsin.
Kizlar kahverengi akintim basladi bebegim gidiyo annesinden :'(
Daha sagliklisi gelecek tatlım, hiç merak etme... üzme kendini lütfen. ..
Yedim bitirdim kendimi ama simdi iyiyim biraz sabahtan beri agliyorum ama care olmuyo esim annem babam iyi ki warlar iyi ki ysnimdalar kocam o benim canim cok sewiyorum saglikli bi ewlat nasip etcek rabbim insallah elbet
Yedim bitirdim kendimi ama simdi iyiyim biraz sabahtan beri agliyorum ama care olmuyo esim annem babam iyi ki warlar iyi ki ysnimdalar kocam o benim canim cok sewiyorum saglikli bi ewlat nasip etcek rabbim insallah elbet
as canim.hg nasilsin gelmiyorsun
selam kızlar nasılsınız
Canim cok sukurki kurtaja gerek kalmadi ara vermene gerek kalmadi. Bak burda kimyasal yasayanlar bi sonraki ay hamile kaldi. İnsallah senin de bebegin cok bekletmeyecek.
Allah beterinden saklasin daha buyuk acilar gostermesin insallahh:26:
canim bizde kimyasal gecirdik biliyorsun. uzulme olur mu Allah'im sana da hayirli bir hamilelik verir insallah adetin bittikten sonra calismalara sakin ara verme olur mu? hastaneden cikisimi bir ben biliyorum birde Allah.. dualarimiz hepinizle biliyorsun. lutfen kalbini ferah tut canim.. Allah sabir versin...
cnmm çok üzüldüm gerçekten ama Allah verdi Allah alıyo, isyan edemeyiz ki...Sabredecez, bunun da üstesinden birlikte gelecez tamam mı? ağlamak iyi geliyosa ağla açıl cnm, ne zaman istersen de yaz dertleşelim.
rabbim sana sağlıklı bi gebelik nasip edecek canim...bu gunleri unutamazsin ama uzerine bi sünger cekip yeni umutlarla bismillah deyip baslayacas dualarimiz senle
canım bence ilaç vermezse bike hamile kalabilirsin bencee....sen gel burda dertlesiriz yalnız kalıp içine atmaktan çok çok iyidir seviyoruz seni kuşum
Hepinize cok tesekkir ederim kizlar girmicem bi sure dedim ama sizinle konusmak cok iyi geliyo sabah kendimi kaybettim ilk ogrendigimde. Yalniz kalmak istedim hep cok kotuydum kizlar bide ben klomen ve catlatma ignesiz hamile kalamiyorum bu ayda verirmiki dr um klomen ve igne sizce klomen kullabmazsam bu ay bebek. Gene olmaz
as canim.hg nasilsin gelmiyorsun
Kisss ben bugun seni sordum hee) nerdesin sen nasi gidiyo
selam kızlar nasılsınız
Kisss ben bugun seni sordum hee) nerdesin sen nasi gidiyo
Hepinize cok tesekkir ederim kizlar girmicem bi sure dedim ama sizinle konusmak cok iyi geliyo sabah kendimi kaybettim ilk ogrendigimde. Yalniz kalmak istedim hep cok kotuydum kizlar bide ben klomen ve catlatma ignesiz hamile kalamiyorum bu ayda verirmiki dr um klomen ve igne sizce klomen kullabmazsam bu ay bebek. Gene olmaz
sen dene canim. Allah'im yolu acmistir sana.. yalnizlik Allah a mahsus canim.. dedim ya bugun sana keske bende kimyasali gecirirken sizler yanimda olsaydiniz.. gercekten burasi farkli hepimiz birbirime destegiz. hepimizin tek bir istegi var bebis.. o yuzden sabirli ol ve sen bu ay kendi basina dene canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?