Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bnde ayni sekilde iki gun varmis aramizda senle:) bulanti yanma gaz batma. Hersey var bende de

Daha kilo almadim ben kurtajdan sonra almistim onlar kaldi bi. Bulanti ve mide yanmasyla devam ediyorum gazdan dolayi siskinlk cok ya dort aylik desem yerler yani
Sen nasilsn basladi mi kilolarr

boşluklarında ağrıyor mu senin de dokunduğumda şiş gibi doluyor sanrım ondan ağrı yapıyor aralık 7 sine kontrol randevusu alıcam kısmet olursa

Evet canim kramp ve batma gbi var bende de. Bizm dr kalp atslarini duyduktan sonra bes hafta snra gel dedi. Taaa 21 aralik oluyo ya dayanabilir miyim bilmiyorum

Ya benim reglim yaklaştı ya, beni bi umutsuzluk sarıyor. İçim sıkılıyor sanki. Ovulasyondan beri de sürekli ağrı, batma, şişlik. Sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm

Daha kilo almadim ben kurtajdan sonra almistim onlar kaldi bi. Bulanti ve mide yanmasyla devam ediyorum gazdan dolayi siskinlk cok ya dort aylik desem yerler yani
Sen nasilsn basladi mi kilolarr

almaz mıyım :) aldım cnm hem de nur topu gibi 2.5 kilo :))))) psikolojim bozuldu yaaa, hedefim 9-10 kiloyla bitirmekti hamileliği şimdiden aldım 2.5 kilo. gerçi başta bulantım azdı şimdi bayağı arttı, o kadar fazla yemiyorum, bikaç hafta almasam bari...karnım bayağı çıktı ama

Hic takma canim yaa kilolar geldikleri gibi giderlerr yeterki minisler saglikli olsun dogum sonrasi peslerinde kostururken veririz

olsun geç olsun güç olmasin canimmmmm

Zamano warmis diyoruz arik alcak nefesi yigcek ekmegi tokmus bu dunyada bebegimin COK ACİ BİSEY RABBİM KİMSELERE YASATMASİN COK ACİ COK ZOR

Zamano warmis diyoruz arik alcak nefesi yigcek ekmegi tokmus bu dunyada bebegimin COK ACİ BİSEY RABBİM KİMSELERE YASATMASİN COK ACİ COK ZOR

Acını paylaşıyorum inan ki! Henüz tattığın annelik duygusunu tatmadım ama yazdıklarını okudukça gözlerim doluyor. Rabbim sabrını versin arkadaşım. Hep birlikte atlatacağız bu günleri

1112im şimdiden bıraktın kendini geçmiş sayfaları okumadım ama bildiğim kadaryıla doktor 1 hafta bekleyelim demişti lütfen sakin ol..banada 5 ay önce kansersin dediler ameliyat olabilrsin rahim yumurtalık alabilir belkide dediler yıkıldım resmen herşeyi bıraktım ama 3 ay geçti üztünden taş gibiyim çok şükür gerilemiş...lütfen içini ferah tut sen kendine ii bak ki bebişin gelişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…