- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
hb iyiyiz çok şükür bulantılardan arada bakınıyorum canım ama artık bugün biraz daha iyiyim
içime doğmuş demek bak duydum geldimiyi gidiyor canım rabbime şükürler olsun ama bugün sağ sol boşluğum ağrıyor kasıklarımda batmalarım var sanırım büyüyor meleğim dolduruyor annesinin boşluklarını sizin nasıl gidiyor
Daha kilo almadim beniyi cnm senden? gözükmüyosun?
cnm senin nasıl gidiyo hamişlik? kaç kilo aldın?
cnm Allah nasip kısmet ettikten sonra çatlatma iğnesi bilmem ne bahane...Sabırlı olup zamanını bekle yeter ki.
bebeğim ya sen hep benim aklımdan geçenleri yazıyosun yaa, süpersin
Bnde ayni sekildeiki gun varmis aramizda senle:) bulanti yanma gaz batma. Hersey var bende de
boşluklarında ağrıyor mu senin de dokunduğumda şiş gibi doluyor sanrım ondan ağrı yapıyor aralık 7 sine kontrol randevusu alıcam kısmet olursa
Daha kilo almadim benkurtajdan sonra almistim onlar kaldi bi. Bulanti ve mide yanmasyla devam ediyorum gazdan dolayi siskinlk cok ya dort aylik desem yerler yani
Sen nasilsn basladi mi kilolarr
almaz mıyım :) aldım cnm hem de nur topu gibi 2.5 kilo :))))) psikolojim bozuldu yaaa, hedefim 9-10 kiloyla bitirmekti hamileliği şimdiden aldım 2.5 kilo. gerçi başta bulantım azdı şimdi bayağı arttı, o kadar fazla yemiyorum, bikaç hafta almasam bari...karnım bayağı çıktı ama
Hic takma canim yaa kilolar geldikleri gibi giderlerryeterki minisler saglikli olsun dogum sonrasi peslerinde kostururken veririz
minikbebişim bulantılardan gelemiyordum canım ama bugün biraz daha iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor
inşallah cnm tek temennim o :)
ben iyiyim cnm Allaha şükür, bgn gördüm bebegimi
Artik insana benziyo mu yaa ve hareket etti mi hic ultrasondaykenn
sen dene canim. Allah'im yolu acmistir sana.. yalnizlik Allah a mahsus canim.. dedim ya bugun sana keske bende kimyasali gecirirken sizler yanimda olsaydiniz.. gercekten burasi farkli hepimiz birbirime destegiz. hepimizin tek bir istegi var bebis.. o yuzden sabirli ol ve sen bu ay kendi basina dene canim..
olsun geç olsun güç olmasin canimmmmm
iyi cnm senden? gözükmüyosun?
cnm senin nasıl gidiyo hamişlik? kaç kilo aldın?
cnm Allah nasip kısmet ettikten sonra çatlatma iğnesi bilmem ne bahane...Sabırlı olup zamanını bekle yeter ki.
bebeğim ya sen hep benim aklımdan geçenleri yazıyosun yaa, süpersin
bacaklarını yukarı diklemiş yatıyodu sıpa :)
fotosu yoook muuu
Zamano warmis diyoruz arik alcak nefesi yigcek ekmegi tokmus bu dunyada bebegimin COK ACİ BİSEY RABBİM KİMSELERE YASATMASİN COK ACİ COK ZOR
ben bugün başladım zeycanim ya günde 3ogun mu yemek yiyorsun
Zamano warmis diyoruz arik alcak nefesi yigcek ekmegi tokmus bu dunyada bebegimin COK ACİ BİSEY RABBİM KİMSELERE YASATMASİN COK ACİ COK ZOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?