Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bu serephone mide bulantısı yapıyormuydu yaa
midem ağzımdan çıkacak.

tşk ederim canımmmmmmmmmm çook sağol

inşallahhhhhhhhh beraber hemiş kalcazzzz kukuloğummmmmm unutmaaaaaaaaaaa anca beraber kanca beraberrrr

hsgeldn kukuşcan napıyn

hosgeldin kukulogumuz ) gec kaldin bugunn

ayyyy kukuşlarım o kadar yoğun ki anlatamammmmm

Dilimde tüy bitti konuşmaktan
Siz neler yaptınız dua okudunuz mu demiyorum siz bırakmazsınız söylenen şeyi allah kabul etsin
var mı yeni haberler:18:

Eki Görüntüle 869191 kızlar doktorun yazdığı rapor bu şalı yükleyemedim filmide ama sonucu yükledim
Oo süper temiz çıkmış yupyy
hahahaaaa supersinnn ya bunu dicemmm evime aserdim
Hahah denee bencede canim
Yaa bende istiyom gesmeklere gitmeeeekk ancak dsarda yiyorz burda.
Bn tekirdagdayim ama bursaliyim esim de bursali. İki taraf da orda yani. Biz tayin icin burdayizz
Bize gel kiz denizliye bn gezdiriirm seni biz eve giremiyoruz gezmekten
kukuşlar ben geldim

Hg kukucanim

ayyyy kukuşlarım o kadar yoğun ki anlatamammmmm

Dilimde tüy bitti konuşmaktan
Siz neler yaptınız dua okudunuz mu demiyorum siz bırakmazsınız söylenen şeyi allah kabul etsin
var mı yeni haberler:18:
Duamizi ettik canim ayetel kursimizi yasinimizi okuduk.Allah kabul etsinn. Sana da Allah yardim etsin:)
Oo süper temiz çıkmış yupyy

Hahah denee bencede canim

Bize gel kiz denizliye bn gezdiriirm seni biz eve giremiyoruz gezmekten

Hg kukucanim

Ayy canim soylemen yeter valla. Haftaya kocam antalyaya gidiyo bende bursaya gitcem on guuuuuun uc ogun gezmeyi dusunuyom.bi annemle gezmeklere gtcem bi kaynanamla yuppiiii:119::119::119::124:

Kıslar yaa daha kocişime söylemedim hamile olduğumu 2 aralığı bekliyorum yıldönümümüzde söyleyeyim diyorum ama dayanamıyomuyum neeetepkisini çok merak ediyorummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…