ayy söylediğinçok iiy oldu cnm ya çok saol.ama bilmiyodum allahım olmasın olmasınnnnn
is yerinde mi oruon kiss helal olsun he
is yerinde mi oruon kiss helal olsun he
sisle mi tigla mi sis bilmiyorum bende ya
ben yapim dicem ama bana da yapacak biri lazımHuhuuuu biri bana yemek yapsinnnnn kalkasim gelmiyo hiiicyaa biri olsa da bizi yemege cagirsa pofffff
Cansin sen yaa sipatabi mutlu olmak yakışır benim topağıma mutlu olamna sevindim mutlu etmek istedim bugun seniiiii
Huhuuuu biri bana yemek yapsinnnnn kalkasim gelmiyo hiiicyaa biri olsa da bizi yemege cagirsa pofffff
En iyisi kocalari bekleyelim de onlar yapsin hicrannben yapim dicem ama bana da yapacak biri lazım
Cansin sen yaa sipa
Ben sana kolay bisi tarof edem bari pideciden hamur aliyosun 2 beze normal borcami yagla hamuru yay uzerine salca sur sonra kasar rendele onun üstüne malzemelri koly sucuk sosis falan sonra yine kasar rendele fırına sur cok lezzetli oluyo bide pratik
kiz benimki bugün geç gelioo onda ....ac kaldım desenee
Huhuuuu biri bana yemek yapsinnnnn kalkasim gelmiyo hiiicyaa biri olsa da bizi yemege cagirsa pofffff
kiz benimki bugün geç gelioo onda ....ac kaldım desenee
sisle mi tigla mi sis bilmiyorum bende ya
eklenti ekle var canim ordanda ekleyebilirsin
yoook kız takiliyorum yemeğim var
niye aç kalıyorsun cnm hemen pratik bir şey yapı verirsin olur biter..
Bnmki en gec 6da evde oluyo hepkiz benimki bugün geç gelioo onda ....ac kaldım desenee
selam kızlar nasılsınız?????
bende yemek var gelin !!!!!!!!!!!
yemeğin adını sölemeyim şimdi aş filan ererniz ....mazallahh
Hicranım gel ben sana yaparım yaagamseeeee sen ne yaptin kuzummm yaaa
En iyisi kocalari bekleyelim de onlar yapsin hicrannole bi tek mikmik yapmakla olmuyo babalik di mi
Gamzeeee peki pideciye kim gitcekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?