Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

is yerinde mi oruon kiss helal olsun he

benim iş yeri sakin patron şantiyelerde hep ben yanlız kaldığımda örüyorum benim komşum var annesi yok ve hiç şalı olmamış el örgüsü anlattı bende ona şal örüyorum süpriz yapcam ama elm yavaş ne zmana biter bilmem daha azcık ördüm

tabi mutlu olmak yakışır benim topağıma mutlu olamna sevindim mutlu etmek istedim bugun seniiiii
Cansin sen yaa sipa
Huhuuuu biri bana yemek yapsinnnnn kalkasim gelmiyo hiiic yaa biri olsa da bizi yemege cagirsa pofffff

Ben sana kolay bisi tarof edem bari pideciden hamur aliyosun 2 beze normal borcami yagla hamuru yay uzerine salca sur sonra kasar rendele onun üstüne malzemelri koly sucuk sosis falan sonra yine kasar rendele fırına sur cok lezzetli oluyo bide pratik

ben yapim dicem ama bana da yapacak biri lazım
En iyisi kocalari bekleyelim de onlar yapsin hicrann ole bi tek mikmik yapmakla olmuyo babalik di mi

Gamzeeee peki pideciye kim gitcekk

Cuma günü ikindi namazı ile güneş batmasına kadar olan zaman diliminde Allah’dan isteyin. Dua edin.

Cuma günü”La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”” bu dua ile dua eder ve Allah’dan isterse ,Allah mutlaka duanıza karşılk verir.

Cuma günü akşam ezanına 45 dakika kala “Ya Meliki Muktedir sin Allah’ım bana yardım et” ismini (100) defa tekrarlayıp sonrada dileğinizi dileyin, sıkıntınız gider,huzur vr rahata erersiniz.

kiz benimki bugün geç gelioo onda ....ac kaldım desenee
Bnmki en gec 6da evde oluyo hep o zaman sende makarna yap kizz buyuk ihtimal bizde aynisini yicez bu gidisle :)
selam kızlar nasılsınız?????
bende yemek var gelin !!!!!!!!!!!
yemeğin adını sölemeyim şimdi aş filan ererniz ....mazallahh

Ayy yakin olsak hemen gelirim valla bes aydir evliyim ve sadece uc kez birine yemege gittim burda. Tanidik kmse olmayinca cok kotu beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…