Kıslar yaa daha kocişime söylemedim hamile olduğumu 2 aralığı bekliyorum yıldönümümüzde söyleyeyim diyorum ama dayanamıyomuyum neeetepkisini çok merak ediyorummmmmmmmmmm
Kıslar yaa daha kocişime söylemedim hamile olduğumu 2 aralığı bekliyorum yıldönümümüzde söyleyeyim diyorum ama dayanamıyomuyum neeetepkisini çok merak ediyorummmmmmmmmmm
evet aynı bebişler dımı inş yaaaa su tatlılıga bak yırım bn onu
KukuCanim geldim yok kız insana boog geliyo :))
Mutlu oldum cook
Bebisim cevap verdim sana gormemissindir heralde benim dun akıntım basladi) erken yumurtlatacak olabilirim bakalim sonuçları birlikte görcez battasim yuppy ins bu ay elimiz bos olmz
delımısın beeeeeeeeea yanı hep senı okuym demk ıstedım vah vah bu hamılelık kızı alıngn yaptıcikmiom niye cikayim dayatiom tum gun ne yapim istenmiyom giderimmmm hiiihhhh
ayyy bnce sole ne yap blyomusun bugun yemk yerken 3 kısılık hazrla ama bebek tabagı catalı olsun ıcıne rezerve yaz cokkkk hoş olurKıslar yaa daha kocişime söylemedim hamile olduğumu 2 aralığı bekliyorum yıldönümümüzde söyleyeyim diyorum ama dayanamıyomuyum neeetepkisini çok merak ediyorummmmmmmmmmm
kızlar gelen ay bizim ok...
Gamze ben lili dilketin nefesal mzlm aklıma gelmedi daha bekleyen herkesss gelen ay bizim
çok tatlı demiii biz bunları yemiyelim yanlarına yatalım benceeeeeeee
süpriz yap sende tatlımmm ğöbeğine göz kalemiyleee hamileyim yazzz gösterrrrrçok güldümm yaaaaa
Kiiiiiz nasi duruyon yaaabn bi saat bekleyemem valla
delımısın beeeeeeeeea yanı hep senı okuym demk ıstedım vah vah bu hamılelık kızı alıngn yaptı
ayyy bnce sole ne yap blyomusun bugun yemk yerken 3 kısılık hazrla ama bebek tabagı catalı olsun ıcıne rezerve yaz cokkkk hoş olur
ZOR TUTUYORUM ZATEN..KENDİMİ ŞARTLAMIŞTIM HAMİLE KALIRSAM YILDÖNÜMÜMÜZDE SÖYLERİM DİYE ONDAN GALİBA KİTLENDİMSÖYLE Mİ DİOYSUNUZ YANİ ŞİMDİİİİİİİİ
ben ben ben ben ben
saol canım darısı en yakın zamanda sana inşallah değerim 389.7 yarın kontrolüm var iyi gidiyo şimdilik çok şükür...
delımısın beeeeeeeeea yanı hep senı okuym demk ıstedım vah vah bu hamılelık kızı alıngn yaptı
Ayyy bnce sole ne yap blyomusun bugun yemk yerken 3 kısılık hazrla ama bebek tabagı catalı olsun ıcıne rezerve yaz cokkkk hoş olur
Kuban olurum bn onlara ınş bu avatr yerne kndı bebeklerımızı koyarız kukusum
ayyy bnce sole ne yap blyomusun bugun yemk yerken 3 kısılık hazrla ama bebek tabagı catalı olsun ıcıne rezerve yaz cokkkk hoş olur
ZOR TUTUYORUM ZATEN..KENDİMİ ŞARTLAMIŞTIM HAMİLE KALIRSAM YILDÖNÜMÜMÜZDE SÖYLERİM DİYE ONDAN GALİBA KİTLENDİMSÖYLE Mİ DİOYSUNUZ YANİ ŞİMDİİİİİİİİ
bnce sole yıldnmunde de yemege faln ckarsnz
elaammm sakın kızma ama bişey dicemmm bana göre sen bu ay hamilesin tatlım içime öyle doğuyorrr
evet kukuşum sen esrarengiz... Hımmmmm başkaaaaa hava... Msa ilaydaaaa başka başkaaaa....
Aklıma gelmediiiiii
hosgelcin kukucannnnn.
Nasilsinn bakemm
denizimmmmmmmmmmmmmm bideeeeeeeeee
iyi be kukuşum ne olsun
ELAAAAM
GAMSE
DILKETIN
NEFESAL
LİLİTİY
HAVVA
ILAYDA
ZEYCAN
AZAP CICEGI
MSA84
MZLM
INVIOCE.................................... HOOOOOOP
DENZASKER
ISMIHN SULTAN
MLTMNUR
EZO
ESRARENGIZ
MONBEBE
PISIKOMM HAMİŞ KALICAZ...........(AMIIIIIN)
yokkk kııııı yazarken sildim ismini o hamiledir diyeeee yemin ederim... Bakhmmmm yoksa gonlumu almk ıçın mı dyosun
bnce sole yıldnmunde de yemege faln ckarsnz
YEMEĞE ÇIKCAZ ZATEN EŞİM DEDİ EVDE HAZIRLK YAPMA DIŞARDA OLCAZ DEDİ...BİDE ASLINDA ANLAR GİBİ OLDU HAMİLEMİSİN DEDİ GÜLDÜ HAYIR DEDİM GEÇİŞTİRDİM AMA NE KADAR YEDİ BİLMİYORUM ARADAN BİRKAÇ GÜN GEÇSEDE UNUTSSA MI Bİ,RAZBU DÜŞÜNCE ONUN TEPKİSİNİ AZALTIR MI BEN DUYUNCA DELİRSİN İSTİYORUMMMM
YEMEĞE ÇIKCAZ ZATEN EŞİM DEDİ EVDE HAZIRLK YAPMA DIŞARDA OLCAZ DEDİ...BİDE ASLINDA ANLAR GİBİ OLDU HAMİLEMİSİN DEDİ GÜLDÜ HAYIR DEDİM GEÇİŞTİRDİM AMA NE KADAR YEDİ BİLMİYORUM ARADAN BİRKAÇ GÜN GEÇSEDE UNUTSSA MI Bİ,RAZBU DÜŞÜNCE ONUN TEPKİSİNİ AZALTIR MI BEN DUYUNCA DELİRSİN İSTİYORUMMMM
cnm braz mutsuz ol karnm agrıyo galıba adet olcm faln de
yokkk kııııı yazarken sildim ismini o hamiledir diyeeee yemin ederim... Bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?