Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kıslar yaa daha kocişime söylemedim hamile olduğumu 2 aralığı bekliyorum yıldönümümüzde söyleyeyim diyorum ama dayanamıyomuyum neeetepkisini çok merak ediyorummmmmmmmmmm

süpriz yap sende tatlımmm ğöbeğine göz kalemiyleee hamileyim yazzz gösterrrrr çok güldümm yaaaaa

hmm tamam canım demekki ben görmedim İnşallah rabbim bu ay mücdemizi almayı nasip eder..

cikmiom niye cikayim da yatiom tum gun ne yapim istenmiyom giderimmmm hiiihhhh
delımısın beeeeeeeeea yanı hep senı okuym demk ıstedım vah vah bu hamılelık kızı alıngn yaptı
Kıslar yaa daha kocişime söylemedim hamile olduğumu 2 aralığı bekliyorum yıldönümümüzde söyleyeyim diyorum ama dayanamıyomuyum neeetepkisini çok merak ediyorummmmmmmmmmm
ayyy bnce sole ne yap blyomusun bugun yemk yerken 3 kısılık hazrla ama bebek tabagı catalı olsun ıcıne rezerve yaz cokkkk hoş olur
kızlar gelen ay bizim ok...
Gamze ben lili dilketin nefesal mzlm aklıma gelmedi daha bekleyen herkesss gelen ay bizim

çok tatlı demiii biz bunları yemiyelim yanlarına yatalım benceeeeeeee

kuban olurum bn onlara ınş bu avatr yerne kndı bebeklerımızı koyarız kukusum

arkadaslar plansiz olarak bi iliski oldu yani gebelik dusunmezken adeyime bir hafta falan var buyuk tuvaleti yaparken vajinadan pembe kan geldi ardindan suan kahverengi oldu.adet belirtilerim var ama neden boyle birden tuvaletle birlikte geldi.yerlesme kanamasi boyle olur mu yoksa adet mi oluyorum fikir verir misiniz

süpriz yap sende tatlımmm ğöbeğine göz kalemiyleee hamileyim yazzz gösterrrrr çok güldümm yaaaaa

Kiiiiiz nasi duruyon yaaa bn bi saat bekleyemem valla

elaammm sakın kızma ama bişey dicemmm bana göre sen bu ay hamilesin tatlım içime öyle doğuyorrr

psıko bk bn senı unutmamstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…