canim benim tebrik ederim hamilesin cok sukur darisi basimiza olsun insallah cok sevindim masallah topik hamile dolu bizlerde hamile olarak dolduralim buralari insallah))ANNE OLMAK İSTEYEN HANIMLAR LÜTFEN YUNUS A.S. IN DUASINI YAPIN BEN HEP ONLA DUA ETTİM RABBİM SIKINTIMI ALDI.GÜNDE EN AZ 100 DEFA Hz.Yunus Peygamberin Sıkıntıdan Kurtulmak İçin Ettiği Dua - Hz.Yunus'u Balık Yuttuğu Anda Okuduğu Dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
ben sürekli yaziyorum ya sikilmislar sanirim iki gun öncede hamileler daha az konussun dendi
ben sürekli yaziyorum ya sikilmislar sanirim iki gun öncede hamileler daha az konussun dendi
ayyy lilimmm bu coj güzel olmuş ya değişik bi modeli var nasıl yapıldığı anlamadim ekine sağılık
yok bebegm ogun bunu yazarken sen yoktun yanı asgda ısmn yoktu bde zor ya ondan
Efet efettt.yaklasiyoz bebise bence .Elaamm denissss kukularini keserim heeeeegelen ay dememin sebebi buydu işte yani bu ay çalışmadık ondan dedim ama elamla deniz beni anlamadı
kim ne dedi hayatımın hicranınaaaaaa
ya ben sizi kırmak istemedim yemin ederim sadece bu ay sizden umutluyum ben kukuşlarım yemin ederim ondan yemin ederim yoksa aşk olsun yaaa..
Ben kimi unuttum ki kırdıysam sizi hakkınızı helal edin...
Bana herşeyi deyin ama hayatımınhicranıma kimse dokunmasınnnnnnn
Haklısın canım.Şaka yapıyorum.Bir de her zman aktif katılamıyorum zaten.Geçmişi okumaktan yazamıyorum.
İsmimi değiştirmek istiyorum yaaa. bulamadım yolunu bir türlü.Bankadayken kullanıcı kodumdu BJ56BHA. Bankadan kurtuldum bu isimden kurtulamadım br türlü
delımısın beeeeeeeeea yanı hep senı okuym demk ıstedım vah vah bu hamılelık kızı alıngn yaptı
ayyy bnce sole ne yap blyomusun bugun yemk yerken 3 kısılık hazrla ama bebek tabagı catalı olsun ıcıne rezerve yaz cokkkk hoş olur
kuban olurum bn onlara ınş bu avatr yerne kndı bebeklerımızı koyarız kukusum
kııız surda azck gulduk nye kırılalım tanıyoruz brbrmzı nolcek ama bnı hamılemı hsettın gerckten heycnlndm
Kızlarrr bana avrupa yakasında iyi bi bayan doktor önerir misiniz? Levent,Mecidiyeköy Beşiktaş civarlarinda... is arkadaşım test yaptı bugün ve hamileeee iş çıkışı birlikte gidicez :))))
Efet efettt.yaklasiyoz bebise bence .Elaamm denissss kukularini keserim heeeee
Kızlar bişey sorucam prolaktin yüksek olunca kimyasal gebelik oluyormuş demin okudum bide yumurtlanmadığı için bebek olmuyormuş doğrumuki yazmışlar ama korktum.
evet ben seni öyle hissediyorum zeycana dedim dedim oldu sende inşallah güzel haber verceksin denizimdeeeeee
nefesala söylerim keser kukunuzuuuu
ayyy lilimmm bu coj güzel olmuş ya değişik bi modeli var nasıl yapıldığı anlamadim ekine sağılık
koycaz kukucanım merak etme yakındırr onlardaaa tez vakitte bebiş fotoları koycaz onların fotolarını yicezzz
cnm ısmnı degstreblırsn degstren arkdslar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?