Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim benim tebrik ederim hamilesin cok sukur darisi basimiza olsun insallah cok sevindim masallah topik hamile dolu bizlerde hamile olarak dolduralim buralari insallah))

ben sürekli yaziyorum ya sikilmislar sanirim iki gun öncede hamileler daha az konussun dendi

ask olsun hcran ya bole gerckten alıncnı blmyodum hamıleler bebşlerndn fazla knusmasn dmstk yaa neyse tamm bda senle ılgılı knusmm

Kızlar bişey sorucam prolaktin yüksek olunca kimyasal gebelik oluyormuş demin okudum bide yumurtlanmadığı için bebek olmuyormuş doğrumuki yazmışlar ama korktum.

ben sürekli yaziyorum ya sikilmislar sanirim iki gun öncede hamileler daha az konussun dendi

tabiki konuşcaksın hayatımın hicranııııı... Sen hamilesin diye alınmışsındırrr.. Sana kimse bişey diyemez ben arkandayım bebeğimmmmm sakın üzme kendini yaz kız sıkılıyorlarsa da üstüne psikoma yaz ben sana yazarım kıyamammmm ben sanaaa Ama sende alınganlık yapma ok

yok bebegm ogun bunu yazarken sen yoktun yanı asgda ısmn yoktu bde zor ya ondan

Haklısın canım.Şaka yapıyorum.Bir de her zman aktif katılamıyorum zaten.Geçmişi okumaktan yazamıyorum.
İsmimi değiştirmek istiyorum yaaa. bulamadım yolunu bir türlü.Bankadayken kullanıcı kodumdu BJ56BHA. Bankadan kurtuldum bu isimden kurtulamadım br türlü

kııız surda azck gulduk nye kırılalım tanıyoruz brbrmzı nolcek ama bnı hamılemı hsettın gerckten heycnlndm

cnm ısmnı degstreblırsn degstren arkdslar var

koycaz kukucanım merak etme yakındırr onlardaaa tez vakitte bebiş fotoları koycaz onların fotolarını yicezzz

ayyy lilimmm bu coj güzel olmuş ya değişik bi modeli var nasıl yapıldığı anlamadim ekine sağılık

aslında çok basitt 2 günde biten bir örnek ama belim elim yavaş firketeli saç örgüsü modeli yazarsan çıkar tatlımm ve ayrıca sen bana ne söz verdin herkes gitti sen gitme dedim tmm söz dedin bana hadi gelll sarılalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…