Anaaaam bu ne ya topik karismis) durun kesmeyin kukularinizi.
Yapamadım bidr türlü.Ayarlara giriyorum.İsim kısmı değiştirilebilir olmuyor.Bulamadım ki:44:
uffffsu gunler bı gecsede mutlu hber versem beklmk ne sıkıcı
hayir tatlım yöneticilere msj atican değiştirmek istediğini dicen birde yeni ismini yazcan onlar onaylarsa degiscek
Yettim canimevlımutlum yets kukumu kescekler
istemeyen cvp vermez ve okumaz benisarilalim
Ayyy yerim seni benide unutmazmis canim arkadasim ins canim bu ayin 8inde guzel haberi veririm sanakızlar gelen ay bizim ok...
Gamze ben lili dilketin nefesal mzlm aklıma gelmedi daha bekleyen herkesss gelen ay bizim
evet hep nazli çıktı bunlartşkler toprağımm annesine gelcekk tosuncukk naz yapıyorr
Söyleme bende bu ay hamis olarsam soylemicem yılbaşına kadar dogumgununde soylicem supriz yapcamKıslar yaa daha kocişime söylemedim hamile olduğumu 2 aralığı bekliyorum yıldönümümüzde söyleyeyim diyorum ama dayanamıyomuyum neeetepkisini çok merak ediyorummmmmmmmmmm
hmm tamam canım demekki ben görmedimİnşallah rabbim bu ay mücdemizi almayı nasip eder..
iki oldu elammm kirildim hee ama sarilinca gecti
istemeyen cvp vermez ve okumaz benisarilalim
bebişim hiç otarafı bilmiyorum benimki beylikdüzü acıbadem çok memnunummmmbiri bana da cevap verse yaa(
gttııııııııı gttı kukum smdı hc bebem olmıcek
iki oldu kuzimm ucuncude kafama sikar giderimm
Ayyy yerim seni benide unutmazmis canim arkadasim ins canim bu ayin 8inde guzel haberi veririm sana
evet hep nazli çıktı bunlar
Söyleme bende bu ay hamis olarsam soylemicem yılbaşına kadar dogumgununde soylicem supriz yapcam
Aminnnn canim ins yaaa Allahim hepimizin yüzüne gülsün
iki oldu elammm kirildim hee ama sarilinca gecti
ismi ne canım arkadaşın ?cnm bzen bu topıge gelıyo su arkadas ona sorablırsn o degstrdı
tabiki konuşcaksın hayatımın hicranııııı... Sen hamilesin diye alınmışsındırrr.. Sana kimse bişey diyemez ben arkandayım bebeğimmmmm sakın üzme kendini yaz kız sıkılıyorlarsa da üstüne psikoma yaz ben sana yazarım kıyamammmm ben sanaaaAma sende alınganlık yapma ok
gel toprağımmmm bizde senle sım sıkı sarılalımmm kardeşimmm benim
istemeyen cvp vermez ve okumaz beniSarilalim
benim 16 ocak doğum günüm ben ocağa bekliyorum ne yalan sölimmmayyy yerim seni benide unutmazmis canim arkadasim ins canim bu ayin 8inde guzel haberi veririm sana
evet hep nazli çıktı bunlar
söyleme bende bu ay hamis olarsam soylemicem yılbaşına kadar dogumgununde soylicem supriz yapcam
aminnnn canim ins yaaa allahim hepimizin yüzüne gülsün
sevgi pıtırcıklarım sevgi kukuşlarım benimmmmmmmmOhhh ne güzzel oldu
ismi ne canım arkadaşın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?