kis yazdim sana ben
canım kaybettim meleğimi...6. Haftada kalp atışı duyulmadı sekizinci haftada kürtaj oldum kürtaj olalı 15 gün oldu...slm arkadaşlar pisiko sen hamile değilmiğdin..noldu :26::26::26::26::26:
Herkese bol bebkler
benim 16 ocak doğum günüm ben ocağa bekliyorum ne yalan sölimmm
sevgi pıtırcıklarım sevgi kukuşlarım benimmmmmmmm
hayatımın hicranı hadi uzatmaaaaaKimse sana bişey diyemezzz burdayım ben kukuşummmmmmmmmmmmmmmmmm yiriiiiiiiiiiim seniiiii de susamınıdaaa
Sarilalim bebegimmm
tememmm asayiş ber kemal
canıııııııııııııııııım çooook özür dilerim inan bak görmedim ne olur kusuruma bakma,ne yapayım bu 17, ay hala çalışıyorum,ara vermiştim kafam dağılsın diye eşimin ısrarıyla 1-2 ay daha çalışalım dedik bu zamanlarda olmazsa tam ara vereceğim inşallah,çünkü beyin yoruldu gün düşünüp ayarlamaktan,negatifi görmekten şimdi eskiye nazaran daha iyiym bak çıkmıştım tlf dan baktım seni görünce sayfaya geri döndüm tekrar afedersin
sarılalım arada mandalina mı yedin üstüm sarı olur mandalinadan dikkat ett
ayyyyyyy mandalınaya ne guldum yaaaarada tıkınmayı ıhal etmems
sarılalım arada mandalina mı yedin üstüm sarı olur mandalinadan dikkat ett
canım kaybettim meleğimi...6. Haftada kalp atışı duyulmadı sekizinci haftada kürtaj oldum kürtaj olalı 15 gün oldu...
bende güldüm canım fark etmeden yapmıştır o simgeyi bence
Topragim inanmazsib ustumdeki sweet sapsari :)) kalbin temiz vala
çok geçmiş olsun
benimde geçem sene temmuzda kalbi durdu 9. haftalıktı
inşallah cnm bidaha olur bence hiç ara verme korunma yolver gelsin.
Hahahaah hakkaten hic fark etmedim teldeb giriyorum çünkü nasil yapıldığınida bilmiyorum ahahahah cok guldum kendime
bende bugün beyaz giymiştim yağmurda yağıyo beyaz giyer kış günü die bişi varyaa o gibi işteeee mandalinana dikkat et bitir sonra sarılalım bebeğimmm
yok yasak halen devam ediyor yasak kalksın hiç durmam beni kimse tutamaz ama benim bu gebeliğim içime doğmuştu sanki ocakta gelecek benim kuzum doğum günüme ben öyle hissediyorum bu sefer 12 hafta olmadan kimseye demicem tek sizeeeeeeee
lili ile totem yaptık bu 12 haftayı
Teşekkürler cvplarınız için iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?