ben ilcedeyim canim beysehir...
Hicran canın mı sıkılıdı bak ne güzel senin adını yazdım
Arkadaşlar liste güncelleşmesi başladı herkes bu sayfadan itibaren bat tarihini durumunu yazsın lütfen listede adı olup kendi olmayan ya da listede adı olmayıp topikte aktif olanlar hadi bakalım bismillahirrahmanirrahim deyip başlıyoruz inşaallah hayırlı uğurlu olsun topiğğiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
him mevlanayi gezseydinis kis
him mevlanayi gezseydinis kisgüzeldir konya ama beyşehir daha güzel küçük olmasına rağmen gölü yeter
iyi olmuş canım benim
him mevlanayi gezseydinis kisgüzeldir konya ama beyşehir daha güzel küçük olmasına rağmen gölü yeter
Ya kızlar az önce öyle bi hapsirdim kiiiiii sol tarafimmm inanilmaz sızladı ağrı oldi u yoook böyle birşey öyle korktum kiiiii hala sizliyooorrr
Bebegim korkmaa hapsirmak mecburii yani ondanda bisey olmaz kii.Ya kızlar az önce öyle bi hapsirdim kiiiiii sol tarafimmm inanilmaz sızladı ağrı oldi u yoook böyle birşey öyle korktum kiiiii hala sizliyooorrr
hapsirdim die oldu yatiodum zaten canım.... Hemen ic camasirima baktım cooooooook korktum...anne olmak böyle bisey sanirim
korktum nefesalim ya
Canim benimm anliyorum seni HicraniiimmBiz boyle pimpirikli olucaz zor elde edilen sey ole olur Ya.korktum nefesalim ya
çok bekledim nefesalim o yüzden böyle bi gün yasadiginda çok daha iyi anlayacaksınCanim benimm anliyorum seni HicraniiimmBiz boyle pimpirikli olucaz zor elde edilen sey ole olur Ya.korktum nefesalim ya
çok bekledim nefesalim o yüzden böyle bi gün yasadiginda çok daha iyi anlayacaksın
kukuslummm benimmm..nerde bu kızlar bu akşam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?