Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Topik anası gelmiş mi :)hoşgeldin canım, benim bat 14 aralık şu anda reglimin son günlerindeyim...eylül diye başladık Aralığa kadar geldik.

hayırdır canım:26: tmm canım söylerim okuruz birlikte

Leke gördüm iş çıkışı hemen hastaneye koştum Allah I'n sevgili kuluymuşum doktorum karşıma çıktı hemen ultrasonla baktı kanamam olmuş mu die olumsuz bişi demedi hemen bi iğne verdi onu vurunduk düşük engelleyiciymiş sabah kan değerinde belli olur dedi olumsuz konuşmadı çok şükür atlattık inşallah küçüktü lekelenmem

Canım geçmiş olsun,hayırdır nasıl bir olaydı? Allah tekrar yaşatmasın diyelim.Bu arada sen geçen aylarda yine hamileydin değil mi? demek ki kısa sürede tekrar kalınabiliyormuş,inşallah bu sefer Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
Şimdi gördüm canım,dikkat et kendine,doktorun da gereken müdahaleyi yapacakmış zaten,üzülme.

Son düzenleme:

korkma cnm o tarz lekelenmeler çok normalmiş, gerçi ben ne kadar desem de panikleyeceksin. ben de azıcık leke görsem hastaneye koşuyodum ki hala öyleee...tahliller güzel çıkıyo. endişelenmemeye çalış, eger kırmızı kan olur ve bikaç ped değiştirirsen o zaman düşük riski oluyo

aayyyy zeycanim yaa çok üzüldüm lütfen dikkat et ayaklarının altına yastık koy yat ayaklatini dik yani ins herşey güzel olacak canım dualarim seninlee

Canım Şuan gelen giden yok çok şükür tek temennim bebişimin tutunması tekrar bi düşüğü kaldıracak durumda değilmişim onu anladım hayırlısı inşallah Rabbim sabrımı deniyo bende bana verdiği herşeye razıyım çok şükür küçücüktü leke inş daha gelmez progestan içiyorum zaten.

bu gün kan verdim adetin 21. de olan sonuçlar bunlar anlamı ne bilen varmı?? :18:

Saol canım darsı tüm bu sabırla bekleyenlere inşallah ...
Canım ben Serap abla sayesinde atlattım paniği ona minnet borçluyum küçük bi lekeydi içinde pembelikde görünce tedbir almak istedim şimdi iyim geldim geleli uzanıyom kocacığım baktı bi de o da hasta grip ne bileyim atlattık işte umarım olumsuzluk yaşamam

TEST SONUÇ REFERANS DEĞERLER
ESKİ SONUÇLAR
AÇIKLAMA BİRİM
Progesteron ng/mL
0.31-1.52 FOLIKULER
5.16-18.56 LUTEAL
0.08-0.78 POST MENOPOZ
4.73-50.74 1. TRIMESTER
19.41-45.3 2. TRIMESTER
0.26
Bio. Uzm. Dr. Serpil ALTUN

kıslarr edetin 21. de ki kan sonuçlarım acaba ne nasl ki iyimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…