zeycanim aklim sende gelir gelmez yaz bize dualarimiz seninle
zeycanim aklim sende gelir gelmez yaz bize dualarimiz seninle
ins canim ins bende merak ediyorum kanama vs olmadikca bisey olmaz dimi
ins canim ins bende merak ediyorum kanama vs olmadikca bisey olmaz dimi
hayırdır canım:26: tmm canım söylerim okuruz birlikte
Topik anası gelmiş mi :)hoşgeldin canım, benim bat 14 aralık şu anda reglimin son günlerindeyim...eylül diye başladık Aralığa kadar geldik.Hicran canın mı sıkılıdı bak ne güzel senin adını yazdım
Arkadaşlar liste güncelleşmesi başladı herkes bu sayfadan itibaren bat tarihini durumunu yazsın lütfen listede adı olup kendi olmayan ya da listede adı olmayıp topikte aktif olanlar hadi bakalım bismillahirrahmanirrahim deyip başlıyoruz inşaallah hayırlı uğurlu olsun topiğğiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
hayırdır canım:26: tmm canım söylerim okuruz birlikte
aayyyy zeycanim yaa çok üzüldüm lütfen dikkat et ayaklarının altına yastık koy yat ayaklatini dik yani ins herşey güzel olacak canım dualarim seninlee
Inş canım bugün üzücü bi olay geçirdim çok şükür atlattık herkes dua etsinler bana olur mu sabah söyle de arkadaşlara en azından bi ayetel kürsü okursanız bebeğim bana tutunmuş olsun inşallah ..
Leke gördüm iş çıkışı hemen hastaneye koştum Allah I'n sevgili kuluymuşum doktorum karşıma çıktı hemen ultrasonla baktı kanamam olmuş mu die olumsuz bişi demedi hemen bi iğne verdi onu vurunduk düşük engelleyiciymiş sabah kan değerinde belli olur dedi olumsuz konuşmadı çok şükür atlattık inşallah küçüktü lekelenmem
aayyyy zeycanim yaa çok üzüldüm lütfen dikkat et ayaklarının altına yastık koy yat ayaklatini dik yani ins herşey güzel olacak canım dualarim seninlee
slm bacılar naslsnız?? size işim düştü yardım edermsinz??:44:
Kizlar nadilsiniz bakalim neler yapiyosunuz
Saol canım darsı tüm bu sabırla bekleyenlere inşallah ...Canım geçmiş olsun,hayırdır nasıl bir olaydı? Allah tekrar yaşatmasın diyelim.Bu arada sen geçen aylarda yine hamileydin değil mi? demek ki kısa sürede tekrar kalınabiliyormuş,inşallah bu sefer Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
Şimdi gördüm canım,dikkat et kendine,doktorun da gereken müdahaleyi yapacakmış zaten,üzülme.
Canım ben Serap abla sayesinde atlattım paniği ona minnet borçluyum küçük bi lekeydi içinde pembelikde görünce tedbir almak istedim şimdi iyim geldim geleli uzanıyom kocacığım baktı bi de o da hasta grip ne bileyim atlattık işte umarım olumsuzluk yaşamamkorkma cnm o tarz lekelenmeler çok normalmiş, gerçi ben ne kadar desem de panikleyeceksin. ben de azıcık leke görsem hastaneye koşuyodum ki hala öyleee...tahliller güzel çıkıyo. endişelenmemeye çalış, eger kırmızı kan olur ve bikaç ped değiştirirsen o zaman düşük riski oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?