Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar nadilsiniz bakalim neler yapiyosunuz

iyiyiz canım,seninle en son yazışmamızda doktora gitmeye korkuyordun,teredütteydin,şimdi ise hamilelik takvimin var,nasıl sevindim
anlatamam.Allah sevincini tamamına erdirsin..
ya ben mesaj yazarken topik ilerliyor,kusura bakma şimdi okudum mesajını,takvimi kaldırmadım filan yazmışsın...

Son düzenleme:

Rabbim sana bebegini bagislasin insallah canim bende takvimimi daha kaldiramadim tel.den girdigim icin :-(

cnm ben anlamıyorum bu konudan

iyiyiz canım,seninle en son yazışmamızda doktora gitmeye korkuyordun,teredütteydin,şimdi ise hamilelik takvimin var,nasıl sevindim
anlatamam.Allah sevincini tamamına erdirsin..

Dusuk yapiyorum canim takvimimi daha kaldiramadim malesef ki sagliksiz gebelikmis :-(

Dusuk yapiyorum canim takvimimi daha kaldiramadim malesef ki sagliksiz gebelikmis :-(

çok geçmiş olsun canım,gördüm sonradan ekleme yaptım mesajıma,çok üzüldüm,daha önce olmuş muydu böyle? benim ilk gebeliğim de
böyle olmuştu,sanırım sık rastlanan birşey baksana topikte hemen hemen hepimizin başına geldi.

Canım Üzülmece yok demiştik hatırladın mı üzülürsem hatırlat tamam mı... Şuan mutluyum Rabbim in sevdiklerindendirim inşallah ...

Ahirette olen bebekler anne ve babalari icin Allaha yalvarirlarmis onun gunahlarini afetmesi icin cennetine koymasi icin dusune biliyomusun canim bizim meleklerimiz bizim icin dua edicekler artik..

Hayir canim ilk bu cok etkiledi beni cok uzuldum simdi dusmesini bekliyorum istemeyerekten..

Ahirette olen bebekler anne ve babalari icin Allaha yalvarirlarmis onun gunahlarini afetmesi icin cennetine koymasi icin dusune biliyomusun canim bizim meleklerimiz bizim icin dua edicekler artik..

İnşallah canım inşallah ...dua et yarın için bana olur mu susamım için yarın değerlere bakılacak inş tutunmuştur bebişim

İnşallah canım inşallah ...dua et yarın için bana olur mu susamım için yarın değerlere bakılacak inş tutunmuştur bebişim

amann ALLAH korusun bnde pat diye ne söledimm ohh şükürr amann bişi olmasınn bacımm senin ve tüm annelerin bebişlerini RABBİM korusunnn balım özür dilerim yanlş anladım 112 yazınca öle bu arada tekrar 112 gecmiş olsun balımm üzülme inşş hemen arkasından saglıklı hamiş kalırsınn balımmm

Tek istegim bu canim saglikli bi bebis insallah hepimize

neyse kimse bişi demicek galiba bana müsade herkeze ii gecelerr her birinizi öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…