Kizlar nadilsiniz bakalim neler yapiyosunuz
Canım Şuan gelen giden yok çok şükür tek temennim bebişimin tutunması tekrar bi düşüğü kaldıracak durumda değilmişim onu anladım hayırlısı inşallah Rabbim sabrımı deniyo bende bana verdiği herşeye razıyım çok şükür küçücüktü leke inş daha gelmez progestan içiyorum zaten.
TEST SONUÇ REFERANS DEĞERLER
ESKİ SONUÇLAR
AÇIKLAMA BİRİM
Progesteron ng/mL
0.31-1.52 FOLIKULER
5.16-18.56 LUTEAL
0.08-0.78 POST MENOPOZ
4.73-50.74 1. TRIMESTER
19.41-45.3 2. TRIMESTER
0.26
Bio. Uzm. Dr. Serpil ALTUN
kıslarr edetin 21. de ki kan sonuçlarım acaba ne nasl ki iyimi??
iyiyiz canım,seninle en son yazışmamızda doktora gitmeye korkuyordun,teredütteydin,şimdi ise hamilelik takvimin var,nasıl sevindim
anlatamam.Allah sevincini tamamına erdirsin..
cnm ben anlamıyorum bu konudan
kesin dedim bizim kıslar bilir anlar diyee off yaa kötümü acabaa
Rabbim sana bebegini bagislasin insallah canim bende takvimimi daha kaldiramadim tel.den girdigim icin :-(
Dusuk yapiyorum canim takvimimi daha kaldiramadim malesef ki sagliksiz gebelikmis :-(
cnm panikleme hemen, dur bakalım belki bi tahmini olan çıkar. hem doktora göstermedin mi sonuçları?
Canım Üzülmece yok demiştik hatırladın mı üzülürsem hatırlat tamam mı... Şuan mutluyum Rabbim in sevdiklerindendirim inşallah ...
çok geçmiş olsun canım,gördüm sonradan ekleme yaptım mesajıma,çok üzüldüm,daha önce olmuş muydu böyle? benim ilk gebeliğim de
böyle olmuştu,sanırım sık rastlanan birşey baksana topikte hemen hemen hepimizin başına geldi.
Ahirette olen bebekler anne ve babalari icin Allaha yalvarirlarmis onun gunahlarini afetmesi icin cennetine koymasi icin dusune biliyomusun canim bizim meleklerimiz bizim icin dua edicekler artik..
İnşallah canım inşallah ...dua et yarın için bana olur mu susamım için yarın değerlere bakılacak inş tutunmuştur bebişim
İnşallah canım inşallah ...dua et yarın için bana olur mu susamım için yarın değerlere bakılacak inş tutunmuştur bebişim
amann ALLAH korusun bnde pat diye ne söledimm ohh şükürr amann bişi olmasınn bacımm senin ve tüm annelerin bebişlerini RABBİM korusunnn balım özür dilerim yanlş anladım 112 yazınca öle bu arada tekrar 112 gecmiş olsun balımm üzülme inşş hemen arkasından saglıklı hamiş kalırsınn balımmm
Tek istegim bu canim saglikli bi bebis insallah hepimize
zeycann sendemi düşük yapıyonnn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?