Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Nasilsinizzz? Nasi gidiyo bebislerle. Sglbnt bulantilarin bitti mi yaa,zeycan seninkiler de basladi mi

benim bulantılarım ara ara oluyor canım.. olunca da tam gün sürüyor..iyi gidiyor.. 2li teste göreceğiz bebişi.. 2 haftadır görmedik.. belirtileriyle yaşıyoruz. senin nasıl gidiyor? bulantılar, ağrılar...

Yaa daha gecmedi demek. Beni de 4hafta sonra cagrdi dr. Beklemek cok zor belki arada baska bi dr a gidip bi gorurum diyorum sonra cok fazla ultrasob da iyi degil deyip vazgeciyorum bilemedimm.
canım bende daha bulantı yok çok hafif oluyo bişiler yiyince geçiyo...özellikle magnezyumu içince oluyo....ama hemen kraker yiyom atlatıyo...

İyi yaa insallah cok zorlamadan gecer gider boyle ) keseye ne zaman gidiyosunn

bugün inşallah bi sıkıntı çıkmazsa yoksa yarına kalcak izin alabilirsem ...

tabi çok fazla ultrasona girmek iyi değil sadece zamanların da girsek yeterli bence... vazgeçmelerin iyi olmuş

Günaydın kızlar hicran gelmedimi hala kv si ne dedi hamile olduğunu duyunca merak ettim

Son düzenleme:
Ins cnm ya dua edn 18 aydn snra asılmam tutsun

Ins 2mzde bu ay hams oluruz:-*

inşalllaaaaaaahhhhhhhhhhh canım benim öyle çok istiyorum ki anlatamam.. hızır gibi yetişse de bebegim bu ay yüzümüzü güldürse.. ya bişey dicem çok saçma biliyorum daha 3-4 gün önce yumoş çatladı ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum böyle bişey yaşayan oldu mu??? içine dogmak derler ya sanki içimde oluşuyo şuan hissediyorum

canım benim günaydın...benim ilk kimyasalda içime doğdu hamiş olduğum ama bu hamileliğimde hiç hissetmedim çok garip adet olcamı bekledim nedense hep...

Gunaydinnn canlarrr.Ins. Iyi bir haftasonu gecirmisinizdir.Zeycannnn degerin artmis cnmm tekrardan hayirli olsunn.Hicran bugun doktora gitcekti sanirim yanlis hatirlamiyosam.Deniss ins.hamissindir, hissediyorsan olacaktir bencee:))

canım benim günaydın...benim ilk kimyasalda içime doğdu hamiş olduğum ama bu hamileliğimde hiç hissetmedim çok garip adet olcamı bekledim nedense hep...

Allah Allah degişiyo demekki.. tam anlatamıyorumda.. belirti falan degil öyle bişey yok sadece biliyorum gibi.. Rabbim vermeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah bu ay verir mucizesini bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…