Gunaydiinnn
çok teşekkür ederim günaydın herkese bu arada....
gunaydın canım.. iyi haftalar...
günaydın canımssss...
Nasilsinizzz? Nasi gidiyo bebislerle. Sglbnt bulantilarin bitti mi yaa,zeycan seninkiler de basladi mi
Nasilsinizzz? Nasi gidiyo bebislerle. Sglbnt bulantilarin bitti mi yaa,zeycan seninkiler de basladi mi
Yaa daha gecmedi demek. Beni de 4hafta sonra cagrdi dr. Beklemek cok zor belki arada baska bi dr a gidip bi gorurum diyorum sonra cok fazla ultrasob da iyi degil deyip vazgeciyorumbenim bulantılarım ara ara oluyor canım.. olunca da tam gün sürüyor..iyi gidiyor.. 2li teste göreceğiz bebişi.. 2 haftadır görmedik.. belirtileriyle yaşıyoruz. senin nasıl gidiyor? bulantılar, ağrılar...
canım bende daha bulantı yok çok hafif oluyo bişiler yiyince geçiyo...özellikle magnezyumu içince oluyo....ama hemen kraker yiyom atlatıyo...
Yaa daha gecmedi demek. Beni de 4hafta sonra cagrdi dr. Beklemek cok zor belki arada baska bi dr a gidip bi gorurum diyorum sonra cok fazla ultrasob da iyi degil deyip vazgeciyorumbilemedimm.
İyi yaa insallah cok zorlamadan gecer gider boyle) keseye ne zaman gidiyosunn
Yaa daha gecmedi demek. Beni de 4hafta sonra cagrdi dr. Beklemek cok zor belki arada baska bi dr a gidip bi gorurum diyorum sonra cok fazla ultrasob da iyi degil deyip vazgeciyorumbilemedimm.
İyi yaa insallah cok zorlamadan gecer gider boyle) keseye ne zaman gidiyosunn
Ay insallah bugun olur. Bize de haber verbugün inşallah bi sıkıntı çıkmazsa yoksa yarına kalcak izin alabilirsem ...
tabi çok fazla ultrasona girmek iyi değil sadece zamanların da girsek yeterli bence... vazgeçmelerin iyi olmuş
Günaydın kızlar hicran gelmedimi haa kv si ne dedi hamile olduğunu duyunca merak ettim
Gunaydin bende merak ediyorum onu. Az once online gorunuyodu ama bsey yazmadan cikti sanirimm:44::44:
Ins cnm ya dua edn 18 aydn snra asılmam tutsun
Ins 2mzde bu ay hams oluruz:-*
Gunaydiinnn
çok teşekkür ederim günaydın herkese bu arada....
gunaydın canım.. iyi haftalar...
inşalllaaaaaaahhhhhhhhhhhcanım benim öyle çok istiyorum ki anlatamam.. hızır gibi yetişse de bebegim bu ay yüzümüzü güldürse.. ya bişey dicem çok saçma biliyorum daha 3-4 gün önce yumoş çatladı ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum böyle bişey yaşayan oldu mu??? içine dogmak derler ya sanki içimde oluşuyo şuan hissediyorum
canım benim günaydın...benim ilk kimyasalda içime doğdu hamiş olduğum ama bu hamileliğimde hiç hissetmedim çok garip adet olcamı bekledim nedense hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?