Kızlar bugün 14.gün hala ovu testinde negatif çıkıyor
Gunaydinnn canlarrr.Ins. Iyi bir haftasonu gecirmisinizdir.Zeycannnn degerin artmis cnmm tekrardan hayirli olsunn.Hicran bugun doktora gitcekti sanirim yanlis hatirlamiyosam.Deniss ins.hamissindir, hissediyorsan olacaktir bencee:))
Allah Allah degişiyo demekki.. tam anlatamıyorumda.. belirti falan degil öyle bişey yok sadece biliyorum gibi..Rabbim vermeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah bu ay verir mucizesini bizede
canım burda kullanan birçok arkadaş var ama nedense ben ona güvenmiyorum( çok basit adetinin 14. günündesin güzel git bi doktora yumoşuna baksın sana tarih versin :) çok daha net aklında soru işareti kalmaz
günaydın güzelliklerhamişler toplulugu
Bu kez bende hep hissettim onu deniz. Hatta esim bi ara psikologa gtmeyi teklif etti :) kurtajdan sonra sartlandin daha cok erken diye.. Sesim gidecek kadar hasta olup ilac icmemistim mesela. Bayramda da gorumcemle test yaptik:) ikinci cizgi cooook silikti. Bnmki yine inanmak istemedi ablasi da beni onayladigi halde veee ben hakli ciktimm
İnsallah sende hislerinde hakli cikarsin canimm
Dr.lar beni sinir ediyor hiç bişey söylemiyorlar bi sürü test aldım kullanmalıyım onları inş pozitif çıkar.
günaydın canım.. inşallah hislerin seni yanıltmaz ve bu ay inşallah bebiş seninledir ve sana sımsıkı tutunur...
hadi yadoktorunu degiştir o zaman kuzum.. neyse bu ayda kullan testi madem bakalım hayırlısı inşallah tuttururuz
Değiştirdim cnm oda bişey demiyor herşey normal diyor süt hormonundan yum olmayabilir bakıcaz kırmızılar gelirse endokrine gidicem o hap veriyormuş inş gelmezde kırmızılarımız.
Dr.lar beni sinir ediyor hiç bişey söylemiyorlar bi sürü test aldım kullanmalıyım onları inş pozitif çıkar.
inşallah canım benim çok sagol :) teyzoşum nasıl teste gidecek mişin sanırım..
Canim ben gecen aylarda heo 16.gun yumurtladim ovu testi ozaman silik çıktı hemde dikkat etmedim 3saat falan bisi icmeden yapmadim mesela
2li teste gideceğim ama bu hafta değil aralık ilk yada ikinci hafta gideceğim canım..
Supersn cnm ya bomba gbı hazrsn yanı aralıkta
Kizlar kanamam basladi dr a gittim kan degerlerime baktilar kan degerlerim ayni bhcg ayni carsamba kontrolum war hayirlisi artik onumizdeki aya insallah hayirlisi ile bebegim gelecek
canlarım ya perşembe günü 20 mm yumurtam vardı ogün mik mik oldu.. şimdi 3.günü ve beyaz akıntımın içinde iplik iiplik lekelenmem var..
ya hiç anlam veremedim nedir bu????????? bi yardım edin lütfen
ya bazen diyorum siz gerçek hayattaki arkadaşlarım olsanız.. moralim öyle bozuk ki..öküz kocamı havaalanına bıraktım 3 erkek 3 kadın izmire egitim kursuna gittiler.. zaten nevrim dönüyo çok kıskanıyorum onun başkalarıyla oturup kalkıp gezmesine..bide demezmisen hiç girme boş yere içeriye..45 dk sı vardı uçaga ve bekleme salonuna gelme dedi yaaaa.... beynim zonkluyo şuan.. sen kimi kimden saklıyosun.. adam dedigin bi hafta ayrı kalacagı karısını son ana kadar yanında ister bizimki koşa koşa gidiyo.. yüzüne bile bakmadım hoşçakal bile demedim o valizini alır almaz arabadan inmeden bastım gaza döndüm evime.. arıyo açmıyorum açmamda.. Ya anlıyomusunuz beni bilmiyorum ama ben böyleyim işte kıskanıyorum.. aglaya aglaya sürdüm eve gelene kadar..((((((
BEbeğim ben şu anda reglim. BAT 23 Aralık beni de eklersen sevinirim.
Günaydın tatlım.günaydın güzelliklerhamişler toplulugu
Allah Allah degişiyo demekki.. tam anlatamıyorumda.. belirti falan degil öyle bişey yok sadece biliyorum gibi..Rabbim vermeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah bu ay verir mucizesini bizede
Yok ben dikkat ediyorum sadece dün dikkat etmedim oda çıkmadı silik bile bilmiyorum umarım yumurtluyorumdur korkuyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?