Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar bugün 14.gün hala ovu testinde negatif çıkıyor

canım burda kullanan birçok arkadaş var ama nedense ben ona güvenmiyorum ( çok basit adetinin 14. günündesin güzel git bi doktora yumoşuna baksın sana tarih versin :) çok daha net aklında soru işareti kalmaz

Gunaydinnn canlarrr.Ins. Iyi bir haftasonu gecirmisinizdir.Zeycannnn degerin artmis cnmm tekrardan hayirli olsunn.Hicran bugun doktora gitcekti sanirim yanlis hatirlamiyosam.Deniss ins.hamissindir, hissediyorsan olacaktir bencee:))

ayy dimi ama ya olumlu şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki.. çok sagol canım benim

Allah Allah degişiyo demekki.. tam anlatamıyorumda.. belirti falan degil öyle bişey yok sadece biliyorum gibi.. Rabbim vermeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah bu ay verir mucizesini bizede

Bu kez bende hep hissettim onu deniz. Hatta esim bi ara psikologa gtmeyi teklif etti :) kurtajdan sonra sartlandin daha cok erken diye.. Sesim gidecek kadar hasta olup ilac icmemistim mesela. Bayramda da gorumcemle test yaptik:) ikinci cizgi cooook silikti. Bnmki yine inanmak istemedi ablasi da beni onayladigi halde veee ben hakli ciktimm

İnsallah sende hislerinde hakli cikarsin canimm

canım burda kullanan birçok arkadaş var ama nedense ben ona güvenmiyorum ( çok basit adetinin 14. günündesin güzel git bi doktora yumoşuna baksın sana tarih versin :) çok daha net aklında soru işareti kalmaz

Dr.lar beni sinir ediyor hiç bişey söylemiyorlar bi sürü test aldım kullanmalıyım onları inş pozitif çıkar.

İnşalllaaaaahhhhh canımmm.. bu durumu hakkaten yaşamayan birine anlatmak zor oluyo o hamiş dillerinizden dökülen duaları kabul eylesin Rabbim

hadi ya doktorunu degiştir o zaman kuzum.. neyse bu ayda kullan testi madem bakalım hayırlısı inşallah tuttururuz

Değiştirdim cnm oda bişey demiyor herşey normal diyor süt hormonundan yum olmayabilir bakıcaz kırmızılar gelirse endokrine gidicem o hap veriyormuş inş gelmezde kırmızılarımız.

Canim ben gecen aylarda heo 16.gun yumurtladim ovu testi ozaman silik çıktı hemde dikkat etmedim 3saat falan bisi icmeden yapmadim mesela

Yok ben dikkat ediyorum sadece dün dikkat etmedim oda çıkmadı silik bile bilmiyorum umarım yumurtluyorumdur korkuyorum:18:

9 kasım reglin başlangıcı 36.2
10 kasım 36.0
11 kasım 36.0
12 kasım 36.0
13 kasım 36.2
14 kasım 36.0
15 kasım36.0 regli bitti
16 kasım36.0
17 kasım 36.1
18 kasım 35.9
19 kasım 36.0
20 kasım 36.0
21 kasım 36.0 20 mm yumoş vardı
22 kasım 36.0
23 kasım 36.2
24 kasım 36.2
25 kasım 36.6 :)) yükseldi inşalllah hiç düşmez

günaydın kızlar...
yarın akşam minnoşumun kontrolü var umarım bu sefer tanışırız minnoş bebeğimle :)

Supersn cnm ya bomba gbı hazrsn yanı aralıkta

EVet tatlım. Boş atlamıycam bu ayı inşallah. Bu ay benim ayım. İnşallah ebeğim de bu ayda gelir

Kizlar kanamam basladi dr a gittim kan degerlerime baktilar kan degerlerim ayni bhcg ayni carsamba kontrolum war hayirlisi artik onumizdeki aya insallah hayirlisi ile bebegim gelecek

CAnım benim çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı ve uzun ömürlü bebişler nasip etsin en kısa zamanda. Dinlenmeye ve vücudunu hazırlamaya devam :)
canlarım ya perşembe günü 20 mm yumurtam vardı ogün mik mik oldu.. şimdi 3.günü ve beyaz akıntımın içinde iplik iiplik lekelenmem var..
ya hiç anlam veremedim nedir bu????????? bi yardım edin lütfen

Canım bu ay reglden 3 gün önce bende de öyle bişey oldu. Çok dı bendeki. İlişki yaşarken biraz ağrım olmuştu. Belki ondan olmuştur bendeki. Seninki de öyle olabilir.

Canım yazdıklarını okudum. Çok üzüldüm. Hak veriyorum sana. Ben olsam aynı tepkiyi verirdim. Bu kadar hassas bir dönem geçiriyorken, gele ki bir gün önce güzelce derdini anlatmışken. Hanım köylü deseler noolacak demeseler ne olacak. Ben hep derim ki eşini mutlu eden erkek mutlu olur. Bir ömrü beraber geçireceğin insan karındır çünkü. Arkadaş bugün var yarın yok. Kahrını derdini paylaştığın karındır. Benim sana tavsiyem(ki ben öyle yapardım) Kendini üzme. O halinden memnunken sen karalar bağlayıp oturma. Onun yüzünden göremediğin arkadaşlarını gör. Gidemediğin yerlere git. Tabi özellikle yapmanı istemediklerini yapma ki haklıyken haksız duruma düşme.

Ve evet kıskanılmak güzel birşey ama bazen bunlatıcı olabiliyor. Bizde de durum tersi. Aşim beni çok kıskanır. Bu durum bazen bunaltıcı ve rahatsız edici olabiliyor. Ama bu durumu değiştirmek de mümkün değil çünkü insan isteyerek yapmıyor. Bu durumau anlayışla karşılayıp, eşlerin birbirini üzecek durumlardan sakınmaya çalışması gerek diye düşünüyorum.

BEbeğim ben şu anda reglim. BAT 23 Aralık beni de eklersen sevinirim.
günaydın güzellikler hamişler toplulugu
Günaydın tatlım.

Allah Allah degişiyo demekki.. tam anlatamıyorumda.. belirti falan degil öyle bişey yok sadece biliyorum gibi.. Rabbim vermeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah bu ay verir mucizesini bizede

tabi canım Rabbim inşallah en kısa zamanda yüzünü güldür tüm bu umutla bekleyen güzel annelerin dualarını kabul eder ben herkes için çok dua ediyorum inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…