Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar takvimimi okur musunuz ben göremiyorum telden giriyorum çünkü susam mercimeğe dönüşmüşmü???

Bugün, bebeğinizin kasları, kemikleri, omuriliği ve kalp gelişimi için büyük bir gün. Kalsiyum, magnezyum ve potasyum bebeğin kalp gelişimine doğrudan etki eden besin maddeleridir. Bu elementler sinir uyarılarının iletimi, kalp kasının kasılması, kasların gevşemesi ve kasılması için çok gereklidir. Bebeğiniz karaciğeri bugünlerde oluşmaya başlıyor.

bu yazıyo

Kızlar takvimimi okur musunuz ben göremiyorum telden giriyorum çünkü susam mercimeğe dönüşmüşmü???

Bugün, bebeğinizin kasları, kemikleri, omuriliği ve kalp gelişimi için büyük bir gün. Kalsiyum, magnezyum ve potasyum bebeğin kalp gelişimine doğrudan etki eden besin maddeleridir. Bu elementler sinir uyarılarının iletimi, kalp kasının kasılması, kasların gevşemesi ve kasılması için çok gereklidir. Bebeğiniz karaciğeri bugünlerde oluşmaya başlıyor.

Zeycan bu bir iki hafta kendine dikkat et hamileliğin en kritik haftaları, düşüğün en çok yaşandığı haftalar..

Yok bebegm ya belrtm flan yok yne olmdı galba yoksa belrtm olurdu:-(

belirtim yok diye umutsuzluğa kapılma benimde yoktu göğüslerimin şişliğinden başka bat günü stresten wc'ye çok gitmiştim onuda belirti sanmıştım ama test yaptıktan sonra hiçbir belirti kalmadı, batı bekle cnm inşallah hamişsindir

Ins cnm ya dua edn 18 aydn snra asılmam tutsun
aynen öyle canım hatta kendimi dinliyodum ya keseyi görmesem hamile oldugumu hissetmicem diyodum herkese.. ne bulantı ne agrı ne dolgunluk sıfırdı yani :)

Ins 2mzde bu ay hams oluruz:-*

Slm kızlar naslsnz bi kaç gün giremedim int yoktu. Bata 2 gün kaldi sabırsızlıkla bekliorum inş hamişimdir inşallah:18:. Bu gün 2 güzel hber aldım esimin 2 kuzenide hamileymiş biri 40 yasinda diğeri 27 yaşında ben evlendim onlarin birinin 2. Dgerinin 3. Cocu oluo bnde tik yok

İyi geceler kukucanlar;

Haftasonu şehir dışındaydık. Değişiklik iyi geldi ama kısa sürdü. Keşke böyle tatiller hiç bitmese
Geçmişi okuyamadım, yarın bakıcam, gelişmeleri merka ediyorum. Bi selam vereyim dedim.
Bu arada benim kırmızılar geldi cumartesi günü. Üzülmedim zira ümitli değildim bu ay. Aralıkta tam gaz çalışıcaz artık 3. ayımız olacak aralık.

Hepinizi öpüyorum. Pipicanlarla iyi uykular.

Supersn cnm ya bomba gbı hazrsn yanı aralıkta

daha var annesi mercimege seninki susamcik

çok teşekkür ederim günaydın herkese bu arada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…