Kızlarrr slm sıze bısey sorucammm bugun bat gunum ama ne gelen var ne giden göguslerım balon gibii patlıcaklar ama hala yok bısey bende test yaptım işyerınde oldugum ıcın testı yaptım yerıme oturdum testı cekmeceme koydum bes dakıka sonra baktım ıkıncı cızgı cıktı sonra bı baktım cızgı yok bu ne oluyor sımdıı anlamadımmm
canım ben ikinci adetimde hamile idim inşallah sende öyle olursunnnnn inşallahhhhhhhhhh
aynen dilketinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anladım cnm..bende senle beraber hsg çektirdim..bendede herşey normal sebepsiz infertil dedi dr..
inşallah cnm çok beklemessin..
seni çok seviyom
haydi ben çıkıyom
aaayyyy agzimm sulandiii yaa
anladım cnm..bende senle beraber hsg çektirdim..bendede herşey normal sebepsiz infertil dedi dr..
inşallah cnm çok beklemessin..
seni çok seviyom
haydi ben çıkıyom
corbayi yemek saymam ki ben doymam onla
msa canım dinlendikten sonra beni de ekler misin listeye epeydir söyleyeceğim bir şey oluyor unutuyorum ....
corbayi yemek saymam ki ben doymam onla
selam kızlar nasılsınııızz? listede ismimi gördüm hep hamişlerin arasındayım inşallah bende hamiş olurum bu ay. herkes hamiş olsun listede inşallaaaah....
bat tarihin neydi not alayım canım
bende çok severim her türlü yetim makarnayi
geçmiş olsun ıhlamur falan iç
24 kasım canım.... teşekkürler
teşekkür ederim cuteeemm çok saol sen nasılsın miniş nasıl seni gördüğüme çoookk sevindim...
banada oldu canım.. Kana gittim hemen 0.20 miydi neydi.. Sen yarına tekrarla testini başka markayla..
Gunaydin canlarimmmm bisss geldiiikkk....... Sizler nasilsiniz varmı güzel gelişmeler.....Dun 10.30da geldik eve hemen yattık orda uyucaktim nerdeyse esnemekten agzim
yirtilcakti
Herkes cooooooook sevindi eltim cocuklar kv kp vardi gittigimizde kv deye esim babaanne oluyosun dedi anlamadi garibim eltim gercekten mi dedi kv ne o dio torun geliyo torunnn dedi esim kv agladi sevindi kpde agladi gözlerini
siliyordu caktirmadan
Neyse yemege oturduk kaynim geldi kv abime cocuklari kastederek hadi gözün aydın 3kardes oluyorlar dedi eltimin iki cocugu var kaynim bi eşimin bu benim suratima bakti oda inanamadi sonra eşimi tebrik etti öptü beni tebrik etti öptü amca mi oluyorum şimdi ben dedi durdu yemek bile yiyemedi elleri titriyordu zaten tahmin etmistim en çok abimin sevinecegine eltim sabah diyo sabaha kadar uyuyamadi sevincinden amca oluyorum diye dedi sarkilar soyluyo falan komikti
Pazar aksam gorumcem geldi oda çok sevindi... Ama sunu anladım hamile olmak bi ayricalikmis sunu ye bunu ye falan sen
otur falan kaynim kahvaltida pekmez yoook mu getir çocuk yesin iyi olur kan olur dedi ben gerek yok yenge otur dedim zorla getirtti iste böyleeee biraz karisik anlattim ama kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?